3.3.2013

Inman Aligner hymy!

Sain toivetta laittaa tänne tarkempaa kuvaa, jossa näkyy oikomislaite suussa ja tässäpä sitä siis!;) Ei kovin häävin näköistä, mutta kyllä tähän pikkusen on jo tottunut. Puhe sujuu jo paljon paremmin. Vähän olen joutunut hidastamaan puhetta, mutta meikäläisen tapauksessa se on vaan hyvä juttu;D

Sunnuntai on mennyt täällä mukavasti ja nopeasti. Olen touhunnut koko illan kotona ja ajattelin hiukan jatkaa vielä projekteja…;) Palaan vielä myöhemmin blogin ääreen päivän kuulumisilla ja myös Lumene-arvonnan voittajan julkaisen.
Ihanaa sunnuntai-iltaa sinne kaikille ruudun toiselle puolelle!:)

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Irini
    3.3.2013 at 21:20

    Olet saanut mut innostumaan tästä vekottimesta pahemman kerran! Mulla on nimittäin tilanne, että viisaudenhampaat (joita kuulemma ei leikata, koska eivät vaivaa) painavat muita hampaita niin, että vasen etuhammas on hieman painunut oikean päälle. Pieni virhe, itselle suuri. Noh, ehkä jonain päivänä rohkenen itsekin hammaslääkärin puheille, lapsuuden hammaslääkäritrauma vaivaa edelleen.. :(

    – Irini

    • Reply
      Mona
      4.3.2013 at 08:43

      Voi tämän operointia ei ainakaan kannata pelätä!:) Kertaakaan itse hammalääkärissä ei oo yhtään sattunu. Muottienkin ottaminen oli aika pala kakkua;)

  • Reply
    Laura
    4.3.2013 at 12:41

    On noi ainakin paljon paremman näköiset kuin perinteiset hammasraudat! Lisäks se on tietty kiva että ne saa pois syömisen yms. ajaksi. Mulla on ylärivin etuhampaan viereinen hammas painunut muita taaemmas, ja jos päätän joskus että oikeasti haluan sen korjata niin noi alignerit kuulostaa aika hyvältä vaihtoehdolta :)

    • Reply
      Mona
      26.5.2013 at 20:08

      Suosittelen erittäin lämpimästi!! :) <3

  • Reply
    Anonymous
    4.3.2013 at 17:33

    Hehee kiitos:–) vitsit toi on niin paljon huomaamattomampi verrattuna niihin mun erilaisiin vekottimiin! Tollanen olis ollu niin makee, jos hampaat eivät pysy suorana, taatusti hankin tuon inman alignerin;)
    T. Tätä kuvaa pyytänyt monasdailystyle-blogia fanittava rautasuu xD

    • Reply
      Mona
      26.5.2013 at 20:11

      Hih <3 Toivottavasti sun hampaat kuitenkin pysyy suorina! ;)

  • Reply
    Anonymous
    16.5.2013 at 16:43

    Käytetäänkö noita vaan kotona vai käytätkö joka paikassa? :)

    • Reply
      Mona
      26.5.2013 at 20:11

      Joka paikassa mutta saa pois koska vaan:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *