28.2.2013

Kuulumiset

Tylsää on ollut. Todella tylsää. Aamupäivällä olo hiukan koheni ja kuumekin laski, mutta päivällä taas olo vetelöityi. Olenkin siis nukkunut ja nukkunut.  Välillä olen käynyt ylhäällä sen verran, että olen syönyt ja nyt vähän myös shoppaillut piristykseksi;)
Tässä muutama kuva päivän sapuskoista. Lounaaksi salaattia, cashewpähkinöitä, leipäjuustoa ja paistettua kananmunaa. Välipalaksi hedelmiä kanelin kera, saksanpähkinöitä, jogurttia, raejuustoa, cacao nibseja ja persikka sosetta (Bonne). Nyt keittelin äidin käskystä pakuriteetä ja toivon, että sen siemaileminen auttaa tähän tautiin;)

Sitten se tilaus… Pitkän harkinnan jälkeen päädyin tilaamaan vain kolme juttua! Melko hyvin, koska se ostoskori oli todella tukkeessa jossain vaiheessa;) Mutta voi miten odotankaan nyt tilauksen saapumista. Päädyin mustaan ihanaan Club L peplumiin ja nudeen nudeen Little Mistress mekkoon pitsisillä yksityiskohdilla. Molemmat tulevat täydentämään vaatekaapin tyhjää mekkotilaa ja toivottavasti pääsevät myös paljon käyttöön!:) Näiden lisäksi piti tilata treenimotivaatiota varten myös yksi paita;) Taisin viedä viimeisen, koska en löytänyt enää tilauksen jälkeen toppia mistään. Samalainen löytyi tosin alennuksessa Ellokselta mustana ja valkoisena. Nyt siis vain malttamattomana odottamaan tilausta ja tietysti tilaisuuksia pukea nämä ihanat mekot päälle!:)

Toivottavasti teillä on ollut hieman energisempi torstai ja olette pysyneet terveinä!
Meikä jatkaa taas pakuriteen lipittämistä viltin alla…

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Karolina
  28.2.2013 at 18:14

  Paranemista sinulle! ♡ Hyvä että oot malttanut lepäillä, eiköhän se siitä pikkuhiljaa. :) Itse sairastin myös flunssan muutama viikko sitten ja aina se on yhtä tylsää. Onni on nuo nettikaupat! :D

  • Reply
   Mona
   28.2.2013 at 20:54

   <3
   Onni on todellakin nettikaupat!!;DD Mutta myös kukkaron tuho;D

 • Reply
  Saara
  28.2.2013 at 18:18

  Aivan upea tuo keskimmäinen mekko, siis todellinen luomus :o Vitsit mitkä yksityiskohdat.. kääk!

  http://saaratikka.blogspot.fi/

  • Reply
   Mona
   28.2.2013 at 20:54

   No eikö!! Toivottavasti se on vaan istuva ja sopii:))

 • Reply
  Anonymous
  28.2.2013 at 19:58

  Voit vielä laittaa sitä lakritsijuurta pakurin sekaan… tulee vielä paremman makuista ja lisää antioksidantteja… saa pöpöt kyytiä :) Raksu <3 -mami-

  • Reply
   Mona
   28.2.2013 at 20:55

   <3 Mama tietää;) pus pus raksu <3

 • Reply
  Neiti E
  28.2.2013 at 21:22

  Pikaisia paranemisia ihanainen! <3

 • Reply
  Anonymous
  1.3.2013 at 20:39

  Saattaisit olla suunnilleen samankokoinen kuin minä, tilasitko xs vai s-koon keskimmäisestä vaaleasta mekosta, jossa on mustaa pitsiä? :)

  • Reply
   Mona
   1.3.2013 at 20:43

   Tilasin S koon! :) Mutta en osaa vielä yhtään sanoa onko sopiva…. Laitan kuvia tulemaan kun saapuu perille:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *