28.2.2013

Shopping day

Tänään on Nellyn ilmaisten toimitusten viimeinen päivä ja kävin läpi tällä hetkellä herkullisimpia yksilöitä. Oma ostoskori on jo ihan överi ja se pitäisikin saada karsittua ennen tilauksen eteenpäin laittamista:D Meikäläisellä kun on tapana aina klikata kaikki vähänkin kivat jutut sinne ja loppujen lopuksi se on jo ihan törkeän suuri. Lopuksi sitten kunnon karsiminen ja epätoivoinen funtsiminen mitä oikeasti tarvitsen ja mitä kaapista puuttuu.
Uutuuksien puolelta rakastuin totaalisesti näihin mekkoihin. Uulalaa!!! Ihan super naiselliset mallit ja ah niin kauniit. Ykkönen on ehdoton suosikki. Peplum jaksaa sykähdyttää edelleen.

1. TÄÄLLÄ / 2. TÄÄLLÄ / 3. TÄÄLLÄ / 4. TÄÄLLÄ

Lisää mekkoja. Juu, niitä mun kaapista puuttuu ihan oikeasti;) Maxit on ihania ja entäs tuo nudemusta mekko? Oi oi, leikkaus ja tuo pitsi ovat vaan ihan täydelliset. Se voisi olla aika passeli työpaikan kesäjuhliin!:)

5. TÄÄLLÄ / 6. TÄÄLLÄ / 7. TÄÄLLÄ / 8. TÄÄLLÄ

Nämä eivät varmaan tarvitse selitystä..:D

9. TÄÄLLÄ / 10. TÄÄLLÄ / 11. TÄÄLLÄ / 12. TÄÄLLÄ

Jakut on mun suuri rakkaus. Niitä löytyy kaapista aika monta. Voisinkin koittaa niistä tehdä omaa postausta jahka saan aikaiseksi vaatekaapin siivoamisen!:)  Tällä hetkellä tykkään kovasti jos jakussa on jotain extraa. Nahkaiset yksityiskohdat tuo kivasti särmää.

13. TÄÄLLÄ / 14. TÄÄLLÄ / 15. TÄÄLLÄ / 16. TÄÄLLÄ

Siinäpä niitä. Mitäs tykkäätte ja löytyykö samoja elementtejä mitä te odotatte keväältä?:) Entäs mikä noista ylemmistä mekoista on teidän mielestänne kivoin? Yritän täällä epätoivoisesti punnita mistä luopua ja mikä on must:D
Tänään siis viimeinen päivä tilailla ilman postareita ja 100 tuotteen alekampanja on myös tänään viimeistä päivää. Nyt siis kurkkimaan löytyykö kivoja juttuja lopputalveen ja kevääseen!:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *