31.1.2013

Jeans, jeans, jeans

Mainitsin aamun Kevättä rinnassa! postauksessa, että kokeilin Le Folliessa farkkuja. Uutuksien joukossa oli ihan hurjan iso määrä kivoja malleja. Liu Jo farkut olivat ihan huippu ihania niin kuin aikaisemmin jo tiesinkin. Etenkin ihanat tummansiniset joissa on napit edessä saivat sydämen sykkimään. Vyötärö tuli todella korkealle ja malli oli super naisellinen. Pohdin pitkään näiden ja Koccan farkkujen kanssa. Koccan farkut kuitenkin veivät loppujen lopuksi tällä kertaa voiton. 
Mitäs tykkäätte näistä muista?:)

Nuo korkkarit ovat myös super kuumat!!:) Ja tuollaisia kevyitä paitoja pitää hankkia kevääksi. Voi kunpa se kevät vaan tulisi jo! Tämän hetkiset ilmat eivät kovasti ainakaan piristä.. Noh, onneksi kohta pääsee ainakin hetkeksi pakoon loskaa;)
Ps. Laitoin pienen kyselyn sivupalkkiin liittyen blogin mobiiliversioon. Mitä mieltä olette siitä? Olisin ihan super iloinen jos käytte klikkaamassa mielipiteenne tuonne sivuun!:)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Veronica
  31.1.2013 at 21:40

  Mä oon haaveillut jo kauan noista Liu Jo:n farkuista. Haaveiluksi se tosin ei vain jää, meinaan suunnata ostamaan sellaiset heti kun olen ns. ansainnut ne laihdutuksen tuloksilla:D Tuollaist korkeavyötäröiset ne täytyy ehdottomasti olla, aivan ihanat !

  • Reply
   Mona
   1.2.2013 at 10:42

   Joo ehdottomasti testailemaan!!:)) Mä rakastan just noita korkeita, ne on niiiin naiselliset:) <3

 • Reply
  SatuMaria
  31.1.2013 at 22:10

  Ihanat farkut, noille olisi kyllä käyttöä. Täytyykin käydä tutkailemassa tarkemmin :)

  • Reply
   Mona
   1.2.2013 at 10:43

   Ehdottomasti kannattaa käydä testaamassa:)

 • Reply
  Fiina Berg
  1.2.2013 at 10:39

  Aivan ihanat farkut! Myös tuo sivukuva jossa olet kynähameessa on mieletön.

  • Reply
   Mona
   1.2.2013 at 10:44

   Kiitos ihana Fiina <3 Ja tosi kiva kuulla sivukuvasta!:) Pistin KOKO pohjan uusiksi jaq huh mikä homma taas:D Oon mielenvikainen kun edes alotin;DD Mutta jotenkin tykkään vaan kauheasti koodailla näitä itsekseen:) Vielä vaatii vähän hienosäätöä, mutta kohtuu tyytyväinen olen kokonaisuuteen:) Mielipiteitä ja risuja ja ruusuja otetaan tosi mielellään vastaan:)

 • Reply
  Meow
  1.2.2013 at 18:36

  En löydä sivupalkista kyselyä blogin mobiiliversiosta. :( Mobiiliversio olisi enemmän kuin tervetullut, blogisi lukeminen kännykällä helpottuisi huomattavasti kun ei tarvitsisi koko ajan tsuumailla ja vieritellä edessuntakas. :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.