31.1.2013

Inspiroiva blogi: Dear Moments & Me

Olin tänään kahvittelemassa ihanan Cherryn kanssa. Huippu sydämellinen tyypi, jonka kanssa aika meni ihan siivilla. Vaikka olenkin naisen blogia lueskellut jo ties miten monta vuotta, niin nyt vasta tapasimme toisemme ihan irl. Ajattelin nyt tulla myös pikaisesti vinkaamaan hänen upeasta blogista tännekin inspiring blog tunnisteen alle. Tuolla tagin alla alkaa olla jo melkoinen kokoelma upeita inspiroivia blogeja.:) 
Cherryn blogissa uppoutuu ihailemaan ennen kaikkea ihan huikeita kuvia. Kuvat ovat todella laadukkaita ja niissä on paljon tunnetta. Vetoaa täysillä meikäläiseen. Mikäli et ole vielä kurkistanut Cherryn blogiin, niin käyhän ihmeessä nautiskelemassa upeista kuvista!:)

Kaikki kuvat Dear Moments & Me

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Veronica
    1.2.2013 at 07:48

    Minä pidän kovasti Cherryn blogista ja erityisesti kuvista! Ihania. Melkeinpä jos hän olisi asunut täällä lähistöllä, olisin palkannut hänet ottamaan meidän kihlakuvia. Hänellä on/oli tyylikäs hääblogi jota lueskelin ahkerasti ja nyt kun se on vielä ajankohtainen aihe itsellenikin :) Varmasti hurmaava persoona!

    • Reply
      Mona
      1.2.2013 at 08:27

      Veikkaan että moni haluaisi Cherryn ikuistamaan omat tärkeimmät kuvat:). Uskonkin, että hänessä on paljon potentiaalia tulevaisuudessa. Varmasti tulee olemaan yhtä haluttu kuvaaja mitä mm. Niki on:) Ottaisin Cherryn kiljuen vaikka omiin häihinkin kuvailemaan:)

  • Reply
    Janet
    1.2.2013 at 08:22

    Mä kans tykkään Cherryn blogista ihan tajuttoman paljon! Kuvat on niin upeita, että toivoisinkin joskus saavani hänet kuvailemaan meitä ♥ Hänen sydämellisyys kyllä kuultaa postausten läpi. Todella ihanan oloinen tyyppi :) ♥

    • Reply
      Mona
      1.2.2013 at 08:28

      Yhdyn täysin kommenttiin:) Kiljuen voisin ottaa Cherryn kuvailemaan kaikki tärkeimmät jutut niin vaaveista häihin:) Ja sydämellisyys todellakin huokuu jo blogista <3 :)

  • Reply
    Sari Nurminen
    1.2.2013 at 12:12

    Ihana Turku <3 Jouduin opintojen takia asumaan Porissa pari vuatta ja hoin niille kyllä kyllästymiseen asti, kuinka Turku on Suomen sydän <3 En asuis Suomessa missään muualla mieluummin, ku täällä :D

  • Reply
    Emmi L.
    1.2.2013 at 14:47

    Cherryn blogi on kyllä niin ihana <3 Voi kunpa itsekin osata kuvata yhtä kauniita kuvia!

  • Reply
    Cherry
    2.2.2013 at 10:35

    Ooh, ihan sydän pysähtyi ja tuli kyyneleet silmiin, kun huomasin tämän, kiitos ihanista sanoista <3 <3 Aikamoisten blogiupeuksien joukkoon pääsin sinun tunnisteen alle, huh <3
    Kiitos Mona myös vielä kerran kahviseurasta, ihan huippua oli nähdä viimein! Tuskin oli vika kerta ;) Hali!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *