31.1.2013

Kevättä rinnassa!

Vietin eilen aamupäivällä tovin ihanan ja sydämellisen Stefanian kanssa Le Folliessa. Liike on kertakaikkisen ihana ja sinne oli tullut hurjasti kevään uutuuksia. Täytyy sanoa, että olen äärimmäisen iloinen ja otettu saadessani tehdä yhteistyötä Le Follien kanssa. Luvassa on myöhemmin kiva kisa, joka järkätään yhdessä Le Follien kanssa!:)
Nyt kuitenkin pientä esimakua keväisistä väreistä ja jutuista liikkeestä. Nappasin muutamia kuvia ja muutamia juttuja ehdin testaillakkin. Loman jälkeen on tarkoitus käydä kartoittamassa taas kunnolla valikoimaa ja koota kivoja kokonaisuuksia niistä tänne blogin puolelle.

Farkkuja oli tullut paljon. Toinen toistaan ihanampia malleja Liu Jo:lta ja ihanalta merkiltä Koccalta. Kocca on Italialainen merkki ja Le Follie on ainoa Suomessa, joka sitä myy. Kannattaa siis ehdottomasti käydä kurkkimassa merkin valikoimaa, jos kaipaa vaatekaappiin vähän uniikimpia vaatteita!:) Itse sain yhteistyön puitteissa farkut ja päädyin juurikin Koccan pöksyihin. Ne ovat huisin kivat. Kuvia tulossa myöhemmin. Fb:ssä näkyy jo vähän pilkahdusta uutukaisista (klik täällä) :)

Kevään vaatteissa oli ihania pieniä yksityiskohtia, jotka piristää asua. Näistä saa niin kivoja kokonaisuuksi. Naisellisia ja tyylikkäitä, mutta silti niissä on ripaus särmää:)
Värejä ja raitoja oli paljon. Niitä aion itse ainakin kevään pukeutumisessa kalastaa mahdollisimman paljon päälleni. Miten kaiki ihanat värit tulevatkaan piristämään synkän ja pimeän talven jälkeen!:)
Ihana, ihana Le Follie ♥ 

Onko moni Turkulainen lukija jo käynyt tutustumassa tähän ihanaan liikeeseen?:) Käykäähän tykkäilemässä myös Le Follien FB sivuista täällä. Siellä on viikottain juttua uutuksista yms.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Laura Londoño
    31.1.2013 at 07:57

    Me encanta!!!

  • Reply
    Mona
    31.1.2013 at 09:07

    yo también!!;) besos honey <3:)

  • Reply
    Marjukka
    31.1.2013 at 13:17

    Kiitti vinkistä! Suunnittelen vakaasti Turun reissua kevääksi!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *