26.12.2012

Kotona taas!!

Joulu hujahti ihan hetkessä ja nyt ollaan murun kanssa taas kotiuduttu. Tänään vietimme päivän  vuoroin mummin ja mummun luona syöden ja nauttien perheiden seurasta. Joulu oli jälleen aivan ihanaa yhdessäolon aikaa ja syötyä tuli monen päivän edestä;) En ole juuri blogin puolella ehtinyt hääräillä, joten vastailen kommentteihin hiukan viiveellä. Huomenna on taas paluu arkeen ja töitä tiedossa. Oikeastaan ihan kiva mennä toimistolle, kun on saanut hetken taas ottaa rennosti.

Tässä vielä kuva karvakamusta Ellusta, joka oli tänään myös viettämässä meidän kanssa Joulua:)

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut rauhalliset ja mukavat pyhät. Palailen huomenna illalla taas viimeistään blogin puolelle paremmin!:) 
Hyvät yöt kaikille 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *