26.12.2012

Vinkki: Kenkäalet alkaa!

Monissa nettikaupoissa on alkanut jo alennumyynnit ja niin on nyt Spartoollakin!:) Spartoo on ehdottomasti yksi kattavimmista nettikaupoista kenkien suhteen, joten kannattaa käydä kurkkimassa löytöjä alennusten puolelta. Valikoimaa löytyy ihan yllin kyllin. Keräilen myöhemmin vielä omat suosikit blogin puolelle!:)

SALEFI12 koodilla saa nyt myös jo alennetuista tuotteista vielä 5% lisäalennuksen, joka kannattaa myös hyödyntää. (Koodi on voimassa 28.2.2013 asti.)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Anonymous
    26.12.2012 at 15:22

    Täällä odotetaan joululahjojen paljastusta ja postausta siitä, mihin alennusmyynneissä kandee panostaa..

    Myös naisen vaatekaapin perusasusto ja mitkä ovat kaukut ja kengät joilla luo perus huolitellun tyylin. Hassutella, korostaa osaan, mutta perusta puuttuu.

    Miten koostat ruokavaliosi, milloin herkuttelet ja miten?

    Itse aion hahmotella uuden vuoden tavoitteet ja toiveet aarrakarttaan.. Treenivaatteiden päivitystä ja fitness-minän etsintää fatness-maman tieltä.. =) Sinulla on ihana, usein päivittyvä blogi, samaistun moneen juttuusi blogisi tuo hyvää miltä.

    -Mimosa-

    • Reply
      Mona
      27.12.2012 at 07:44

      Kiitos Mimosa tosi kivoista postaustoiveista!!:) Koitan pyrkiä toteuttelemaan noita pikimiten:) Ja kiitos paljon, tosi kiva kuulla että blogi välittää positiivisuutta <3 :)
      Ihanaa kohta alkavaa uutta vuotta Mimosa <3:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *