6.12.2012

Kado

Olin eilen ystäväni kanssa syömässä Turun Kauppahallin Kado sushi bar ravintolassa. En ollut aikaisemmin käynyt tuolla, mutta ystäväni kehui paikkaa niin paljon, että päätimme suunnata sinne syömään ennen meidän viini-iltaa. 

Totesimme yhdessä, että muita vaihtoehtoja ei enää sushi paikoille olekkaan;) Aivan loistavaa ruokaa ja ihan mieletön henkilökunta!!:) 

En ymmärrä miten en aikaisemmin ole tullut käyneeksi Kadossa.

Paikka on pieni, mutta sitäkin viihtyisämpi. Kauppahallin idyllinen fiilis luo paikalle ihan oman tunnelman.

Sushit olivat ihan hurjan hyviä ja kymmenen satsi täytti loistavasti.

Ainut huono puoli paikassa on sen aukioloajat. Olisi nimittäin mukava käydä herkuttelemassa Kadon susheja myös iltaisin…

Suosittelen paikkaa todella lämpimästi kaikille sushin ystäville.:) Iso kiitos erityisesti Kadon pojille, jotka olivat huippu positiivisia ja ottivat asiakkaat vastaan äärimmäisen ystävällisesti.:)

You Might Also Like

9 Comments

  • Reply
    Anonymous
    6.12.2012 at 14:56

    Äärimmäisen sitä, äärimmäisen tätä, äärimmäisen tota…..

    • Reply
      Mona
      6.12.2012 at 15:39

      Ja sinä vaikutat äärimmäisen positiiviselta tyypiltä.

    • Reply
      Anonymous
      6.12.2012 at 22:19

      Eihän tässä postauksessa ollut kuin yksi äärimmäisesti? Jollakin on herne nenässä :)

    • Reply
      Anonymous
      7.12.2012 at 06:48

      Jotenkin mulle tulee ensimmäisenä mieleen tuollaisesta kommentista kuin tuolla äärimmäisellä anonyymilla oli, että mahtaa olla rankkaa… varmaan paha olo jatkuvasti kun pitää tuolla tavalla kommentoida, ikäänkuin hakemalla hakea negatiivista palautetta niin positiiviseen postaukseen. Valitettavasti tuollaisia meillä jokaisella on vastassa ja ikävintä on, jos tuollaisen saa työkaveriksi. Ei vaan jaksa ymmärtää…

  • Reply
    emilia
    6.12.2012 at 16:08

    Kado on kyllä yksi parhaista sushi paikoista joissa oon koskaan käynyt !:) Kannattaa koittaa lounasta, misokeitto on myös superhyvää :)

    • Reply
      Mona
      9.12.2012 at 10:38

      Oi todellakin, lounaalla pitää käydä!:) Komppaan, ehdottomasti yksi parhaimmista!!!:)

  • Reply
    Anonymous
    10.12.2012 at 14:15

    Kadon susheja myydään muuten 10 kpl:n paketissa Wiklundin S-marketissa perjantaisin ja lauantaisin (niin kauan kuin riittää). Tosi usein lauantai-iltana on kyllä jo loppu… :s maksaa muistaakseen 11e. (anteeksi, ei ollut tarkoitus mainostaa, mutta ajattelin vain, jos kiinnostaa.)

  • Reply
    Anonymous
    10.12.2012 at 19:30

    mahtavaa, että kirjoitit tästä! olen vain käynyt hanko sushissa ja mun mielestä siellä on aika huono hinta-laatusuhde! täytyy käydä testaamassa.

  • Reply
    Siiri
    11.12.2012 at 21:22

    Kadossa on niin parasta sushia! käydään poikaystävän kanssa usein hakemassa kotiin siinä viiden jälkeen niin voi hyvin syödä illalliseksi sitten :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *