6.12.2012

Kauneudenhoitorutiineja

Meillä jokaisella on ne omat päivittäiset rutiinit kauneudenhoidossa ja ajattelin hieman raottaa minun rutiineja tuotteiden kautta. Käytössä on monia eri tuotteita ja tykkään myös vaihdella niitä melko usein. Kokeilen aina mielenkiinnolla uusia ja blogin kautta onkin usein mahdollisuus testailla useampia tuotteita mitä muuten tulisi testattua. Itselläni on herkkä iho, joten valitettavan monet tuotteet eivät iholleni sovi. Joskus saattaa olla myös niin, että alkuun sopii hyvin, mutta myöhemmin herkistyn tuotteelle. 
Tässä kuitenkin nyt iltaisia kauneudenhoitorutiineja.
Suihkussa käytän melkein poikkeuksetta ihosaippuana Sebamedia. Olen vain laittanut sen tuollaiseen I love straberries& milkshake purkkiin, joka on huomattavasti nätimpi, kuin Sebamedin oma;) Ihon kuorin (välillä liiankin usein) milloin milläkin kuorinta-aineella, mutta ehdottomasti lemppareiksi on noussut YR:n kuorinta-aineet.. Niiden tuoksu on ihan mielettömän ihana ja ne ovat tehokkaita.

Kasvot puhdistan Jurliquen smoothing cleansing lotionilla ja kuorin Cliniquen gentle exfoliatorilla. Kasvot kuorin noin 1-3krt viikossa. Kasvojenpesun teen iltaisin aina kahdesti, jotta saan mahdollisimman hyvin meikit pois kasvoilta.  Kasvojen pesuunkin löytyy kaapista monta eri tuotetta, mutta tällä hetkellä olen käyttänyt tuota Jurliquen puhdistusmaitoa ja olen tykännyt siitä etenkin sen tuoksun vuoksi ja se myös jättää ihon ihanan pehmeäksi. 

Suihkun ja kasvojen pesun jälkeen käytän kasvoille aina kasvovettä. Ehdoton lempparini on Jurliquen kasvosuihke, mutta käytän myös Estee Lauderin rasvoittuvalle iholle tarkoitettua kasvovettä.
Kasvosuihkeen- tai veden jälkeen kosteutan silmänympärys ihon. Tällä hetkellä Helena Rubinstainin silmänympärysvoiteella.
Koko kasvoille laitan Jurliquen ihanan skin balancing face oilia. Laitan sitä ihan vain muutaman tipan pumpuliin ja taputtelen varovasti sen kanssa kasvoille. Iho ihan rakastaa tätä tuotetta. Se imee kosteuden ja tuntuu ihanan pehmeältä heti.

Öljyn lisäksi laitan vielä yövoiteen. Nyt käytössä ihan mielettämän tehokas Lumenen voide. Kosteuttaa todella hyvin ja iho tuntuu pehmeältä. Huulille laitan yöksi Decubal rasvaa. Huh, tätä on vaikea kuvailla edes sanoilla, oikeasti ihan käsittämätön tuote!!:D Tää on melkein jotain ihmerasvaa. Huulet on ihan samettiset heti tän jälkeen. Jopa Eetu on käyttänyt tätä talvella hyvin kuiviin atooppisiin kohtiin mm. kyynertaipeissa.

Kasvojen jälkeen rasvailen vielä kropan ja käsille ykkös tuote on Jurliquen käsirasva. Sitä levitän aina illalla ennen nukkumaan menoa. Kropalle käytän sekä Lumenen ja Jurliquen tuotteita. Jurliquen levittyy todella hyvin ja imeytyy hurjan nopeasti. Lumenen on oikein nimensä mukainen SOS tuote iholle. Kosteuttaa super tehokkaasti ja sitä tykkään laittaa nimenomaan iltaisin iholle, jotta se saa vaikuttaa kunnolla yön aikana.
Näiden lisäksi käytän 1-2 kertaa viikossa kasvoille naamioita. Nämä kaksi ovat hyvin erilaiset, mutta juuri siksi täydentää toisiaan. Lumenen on kosteuttava, kun taas Jurliquen tuote antaa todella puhdistetun tunteen iholle. Molemmat aivan huippuja.

Jurliquen, Lumenen, Decubalin ja YR:n tuotteet on saatu blogin kautta.

Siinäpä osittain kauneudenhoitorutiinejani. Aamuisin onkin sitten puteloarsenaali vielä laajempi, kun tulee kaikki meikit sun muut mukaan;)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Anonymous
    6.12.2012 at 18:15

    Onks toi decubal-voide apteekkitavaraa vai mistä sitä saa? :)

    • Reply
      Mona
      9.12.2012 at 10:34

      Joo sitä myydään apteekissaa!:) Ainut miinus putelossa on, että se on aika pieni kokoinen. En tiedä myydäänköhän tuota isommissa pakkaukksissa. Ihan ykkös tuote näin talvella!:)

  • Reply
    Veronica
    7.12.2012 at 13:09

    Tuo decubal voide kuulostaa hyvältä, täytyykin enskerralla apteekissa etsiä se käsiin :) Tuo jurliquen öljy kasvoille myös kyllä kiinnostaa :)

    • Reply
      Mona
      9.12.2012 at 10:35

      Se on ihan hurjan hyvää!! Etenkin näin talvella kun iho on ihan ku hapankorppu ni toi on melkonen pelastaja:)
      Toi öljy on myös ihan mieletön!!:) Iho ihan imaisee sen ja tulee hetimiten pehmeemmäks:) Siinä lukee että voi käyttää myös aamuisin, mutta ite oon kyllä käyttänyt vaan iltasin koska ihosta tosiaan tulee öljynen..:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *