6.12.2012

Päivän asuista kopiot

Keräsin muutamasta asustani kollaaseihin kopiot nellyn valikoimasta. Melko hyvin löytyi vastaavanlaisia. Kollaasien rakastajana tälläisia on ihan huippu kiva tehdä. Yleensä teen tosin inspiraatiokollaaseja ajatelle mitä voisi pukea päälle, joten nyt vähän eri kannalta rakennetut kollaasit:)
Kengät täällä  ,  Viininpunaiset housut täällä ,  Ruskea neule täällä  , Statement koru täällä

Joskus voisi tehdä vastaavanlaisia myös panosta ja pihistä tyylisesti. Kerätä oman asun mukaan kalliimpia ja edullisempia vaihtoehtoja. Nyt pyrin vain etsimään mahdollisimman samanlaisia vaatteita hintoja sen tarkemmin tuijottamatta.

Eikös tullutkin aika lähelle samalaiset?:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *