26.11.2012

Hameita

Sain inspiraatiota ihanalta lukijalta Heliltä tehdä postausta hameista. Itse pidän ihan hurjasti hameista, mutta nykyään niitä tulee kyllä harvemmin käytettyä. Ehkäpä tämän postauksen myötä tulisi tartuttua vaatekaapin hameisiin taas useammin!:)
Alkuun keräsin omaa silmääni miellyttäviä hameita kollaasiin. Nyt talvella hame saa mielestäni olla paksumpaakin kangasta. Hameiden alle yhdistän aina talvella paksut mustat sukkahousut. Niiden avulla voi käyttää monipuolisemmin hameita. Pidänkin  hurjasti noista pidemmistä hameista, joissa helmat vähän liehuu:) Sellainen omasta kaapistani vielä puuttuu, joten sen on merkattu ostoslistalle.

1.Vero Moda 29,95€ / 2. Esprit 69,95€ / 3. Warehouse 26€ (65€) / 4. Esprit edc 49€ 
5. Turnover 99,95€  / 6. Vila 19,95€ /  7. Esprit  38,48€ (76,95€)  
/ 8. Bruuns Bazaar 139,30€ (199€)  
 /  9. Pieces 16,95€ / 10. Day Birger et Mikkelsen  209€
 /  11. Vero Moda 34,95€  / 12.Esprit 79,95€


Kollaasiin kertyi hameita sekä pihistä ja panosta luokista. Kivoja malleja löytää siis myös edullisestikkin. Lähdin muutamien hameiden ympärille keräämään asuja, joissa itse viihtyisin. 
Asut on kerätty arkikäyttö ajatellen. Itse voisin käyttää näitä asuja esimerkiksi kaupungilla kierrellessä, koulussa tai myös töissä toimistolla.



Tuo punainen hame ihastutti rennolla leikkauksellaan. Se on kuitenkin todella naisellinen ja sopii loistavasti kauluspaitojen kanssa. Hameissa itse päädyn usein mustaan väriin, mutta nettikaupoissa näitä nyt selaillessani aloin kyllä enemmän haaveilemaan nimenomaan värikkäämmistä yksilöistä.
Tässä viininpunaisessa hameessa rakastuin tuohon ihanaan kankaaseen. Saman tyylistä olen testaillut Turkulaisessa Le Follie liikkeessä. Siitä asti onkin ollut mielessä tuollaisen hankinta. Tässä yksilössä on ihana leikkaus. Lisäsin kollaasiin paidaksi hyvin yksinkertaisen paidan, joka sopisi arkena oikeastaan mihin vaan. Tuon mekon kanssa tykkäisin myös jostain todella muhkeasta villaneuleesta. Se toisi mukavasti särmää asuun:)
Paita , Kengät , Laukku

Tähän nudeen Espritin mekkoon ihastuin myös hurjasti. Paksu kangas on juuri loistava talvella ja nuo pienet taskut sivussa ovat kiva lisä hameessa. Lämmin neule kaveriksi ja mukava arkiasu on valmis!:)
Neuleen alle voisi vielä lisätä kauluspaidan, jolloin asuun tulisi vähän lisää ryhdikkyyttä ja talvella tietysti kerrospukeutuminen on hyvä tapa pysyä lämpimänä.

Löytyykö ylimmästä kollaasista teidän silmää miellyttäviä hameita?:)

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Fiina Berg
    26.11.2012 at 14:54

    Heippa!

    Ihania hameita :) Rakastan hameita yli kaiken, ja mun mielestä toimistotyössä on ihanaa kun voi vaihtaa saapikkaat pikkukorkkareihin ja hame/ paksutsukkikset yhdistelmä näyttää yhtä kivalta! :)
    Sulla on ihana blogi ja välität hirveän välitöntä ja lempeää jalat maassa -fiilistä. Tulee sellanen olo, että oot varmasti hirveän hyvä ystävä :) Vaikea uskoa, että saisit ikinä negatiivisia kommentteja.
    Ehkä kuukauden olen nyt sun blogia lueskellut ja tykännyt paljon. Pakko muuten kysyä oliko sulla joskus kauan sitten postaus kananmunalla hiusten pesemisestä? Jollain oli ja joskus tuli sattumalta vastaan :D

    • Reply
      Mona
      28.11.2012 at 21:49

      Voi kiitos hurjasti niin ihanasta kommentistasi <3 :)))
      Sait hurjan hyvän mielen sanoillasi<3
      Joo mulla tosiaan löytyy tuolta hius tagin alta juttua kananmunalla hiusten pesusta:D
      Nyt en ole taas hetkeen käyttänyt kananmunia hiusten pesuun mutta edelleen sitä silloin tällöin teen. Hiuksista tulee todella kiiltävät ja tuuheat:)

  • Reply
    Fiina Berg
    26.11.2012 at 14:56

    Ja ylimmästä kollaasista ehdottomasti 4, 7, 6 ja 12 ovat ihania. Kaikkia voisin pitää.

  • Reply
    Anonymous
    26.11.2012 at 20:14

    moikka! mistä ehdottaisit etsimään mekkoa joulukuussa oleviin häihin? turun liikkeitä siis tarkotan :) muotikuussa olen käynyt muutamaan otteeseen ja näissä ostoskeskuksien ketjuliikkeissä tietenkin.

    • Reply
      Mona
      28.11.2012 at 21:50

      Voi että, no ainakin Le Follie ja Jenny'Store kannattaa tutkia!!:) Nyt ei sitten millään tuu muita mieleen vaikka varmasti niitä nyt on vaikka kuinka…

  • Reply
    Pilvi
    29.11.2012 at 18:21

    Ihastuin heti tuohon 7. hameeseen. Aivan täydellisen värinen ja ihanat vetoketjut. Olin todella pettynyt kun bootzilla ei ollutkaan kokoani. Onneksi kävin tänään katsomassa uudestaan ja yksi hame oli sinne ilmestynyt :). Lähti heti ostoskoriin ja kassalle!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *