26.11.2012

Vinkkiä takkeihin!

Sähköpostiin tuli mainos, että Boozt.com sivuilla on hurja määrä takkeja ja muita ulkovaatteita alennuksessa täällä. Piti tulla jakamaan vinkki myös tänne ja keräsin kollaaseihin omaan makuuni parhaimmat palat!:)

11. Vero Moda 12. ICHI♥ 13. Only  14. Only 15. Vila

Etenkin tuo numero 12. vei mun sydämen ihan kokonaan!:) Ihana leikkaus ja näyttää todella naiselliselta.  Löytyykö teidän lemppareita joukosta?:)

You Might Also Like

13 Comments

  • Reply
    Maria
    26.11.2012 at 21:12

    Hei munkin lemppari on tuo 12 ja sen lisäksi 10! :) Ihania tosin kaikki! :D

    • Reply
      Mona
      28.11.2012 at 21:52

      Tuo 12 on vaan niiiiin täydellinen!!:))

  • Reply
    Onski
    26.11.2012 at 21:16

    Tohon 4. iskin silmäni jo Turun Espritillä, oon jo pitkään metsästänyt pidempää, lämmintä ja nimenomaan punaista takkia. Harmitti niin kovasti kun ei ollut kokoja jäljellä ja ois sen -20% sillon saanut :( Mutta tuollahan niitä nyt olis ! Pitäisköhän ?

    • Reply
      Mona
      28.11.2012 at 21:53

      Oi se on kyllä niin ihana!!!:) Voithan ainakin sovitukseen tilailla ja palauttaa sitten jos koko ei olekkaan hyvä:)
      Oon kyllä kuullu kehuja Espritin takeista, vaikkei tosin itsellä oo vielä niitä ollut. Nyt oli kyllä ihan super ihania ja muhkeita malleja jotka olis niin kivoja talvella:))

  • Reply
    Anonymous
    26.11.2012 at 22:39

    Hei Mona,

    Tykkään sun aurinkoisesta ja iloisesta blogista tosi paljon, ja siksi onkin pakko varovaisesti ilmaista että 5 mainos/tuotelahja-aiheista postausta peräkkäin on jo vähän liikaa :-( Lukisin mielelläni enemmän sun kuulumisia ja omia kirjoituksia. Vaikka ymmärrän, että mainonta kuuluu blogeihin, olisi kiva jos ei olisi näin monta mainosta putkeen. Toivottavasti et loukkaantunut, se kun ei ole lainkaan tarkoitukseni.

    Mukavaa illanjatkoa :-)

    • Reply
      Mona
      26.11.2012 at 22:58

      Heippa ja kiitos asiallisesta palautteestasi!:)
      Tosi kiva kuulla, että myös ihan minun kuulumisiani on mukava lukea blogista!:) Otan todella mielelläni vastaan ihan postausehdotuksiakin mistä haluaisitte lukea juttuja lisää:)) Yhteistyöjuttuja on toki tulossa vielä ja etenkin nyt joulun alla niitä on rutkasti enemmän. Pyrin kuitenkin kirjoittamaan mahdollisimman monipuolisesti postauksia ja ajan puitteissa toteutan oikein mielelläni postaustoiveita!:)
      Ja en tietenkään loukkaannu!!:) Toisilla on kyky osata ilmaista kritiikki asiallisesti, jolloin siitä ei missään nimessä voi loukkaantua;)

  • Reply
    Anonymous
    27.11.2012 at 09:22

    Itse laskin että sinulla on nyt ollut peräkkäin 7 mainostus/yhteistyöpostausta, eikä lainkaan kuulumisiasi/asuja. Luen lähinnä melko suosittuja blogeja ja ei kyllä missään muussa lukemassani blogissa ole näin paljon näitä yhteistyö- tai mainosjuttuja. Minusta on ok mainostaa vaikka joka päivä, se ei ole minulta mitenkään pois, mutta jos se tarkoittaa tavallisten postausten poisjääntiä (niinkun nyt sinun blogissasi viime aikoina), niin se ei ole mielestäni hyvä juttu :(

    Toivottavasti näkisimme jatkossa enemmän myös sinua, olen aikanaan tätä blogia alkanut lukemaan nimenomaan siksi, että vaikutat aivan ihanalta tyypiltä ja sinulla on todella hyvä tyylitaju :)

    • Reply
      Anonymous
      27.11.2012 at 19:06

      Tässä pitäisi olla tykkää-nappula, kuten facebookissa. Olen nimittäin ihan samaa mieltä tämän anonyymin kanssa. Ihan liikaa ollut mainostamista viime aikoina ja tuntuu että “tavalliset” postaukset jää pois siksi.

    • Reply
      Mona
      28.11.2012 at 21:56

      Kiitos myös teille mielipiteistä! Postaukset taitaa olla vähän kausittaisia. Joskus ei vaan ole mitään kerrottavaa kuulumisien puolesta ja saattaa mennä monta päivää että päällä on pelkät yökkärit joten päivänasukuvatkaan ei oikeen inspiroi:D Mutta koitan noita kuulumisia jatkossa kirjotella myös enemmän ajan puitteissa:)) Mukava kuulla, että ne ihan tavispostaukset on tykättyjä:)

  • Reply
    Anonymous
    27.11.2012 at 19:15

    Tuo numero 12 ICHIN nahkatakki on kuin onkin itse täydellisyys ja löytyy omasta syys-/kevät takki kokoelmastani!:) Itse hankin sen viime syksynä ja siitä päivästä lähtien käytin sitä joka päivä kunnes jouduin talvitakit kaivamaan varastosta :) suosittelen !!

    • Reply
      Mona
      28.11.2012 at 21:56

      OI vitsit, mun tekis niiin paljon mieli tilata se….:)) Se on niiin ihana:)

    • Reply
      Mona
      28.11.2012 at 21:57

      Osaatko muuten sanoa tuosta koosta onko ihan suht normi kokoa?:)

    • Reply
      Anonymous
      2.12.2012 at 00:53

      Itse käytän yleensä kokoa 34, mutta tästä minulla on koko 36 joka on täysin hyvän kokoinen (ei liian tiukka ja joustavuus ja mukavuus on ihan täydellinen, sillä hihoissa on myös kangasta! :)) tilaa ihmeessä!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *