29.10.2012

Speedlite 430EX II

Sain vihdoinkin aikaiseksi hankittua lisäsalaman kameraani. Hain vekottimen tutusta ja turvallisesta Rajala Pro Shopista. Päädyin Speedlite 430EX II malliin. Saa nähdä oppiiko tuota lisäsalamaa koskaan käyttämään…;) Vinkit otetaan taas ilolla vastaan!:)

Luulen, että tämä tulee olemaan talvella sisällä otetuissa asukuvissa ihan korvaamaton…

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Johanna
  30.10.2012 at 07:06

  heh, hain tuon reilu viikko sitten Rajalasta myös. On kyllä hyvä kapistus!

 • Reply
  Mona
  30.10.2012 at 18:27

  Hienoa!:) Mulla on kyllä hiukan opettelemista miten saa parhaimmat kuvat tuolla otettua.. Pitänee varmaan jossain vaiheessa oikein perehtyä.. Itse kun olen niin tottunut jo kuvaamaan ilman salamaa..:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *