29.10.2012

Hotelli New Yorkissa: Ink 48

Lupasin aikaisemmin kirjoittaa arviota meidän hotellista New Yorkissa. Täällä kirjoitin ennen matkaa Ink 48:sta johon päädyimme. Etsimme sopivaa hotellia yhteistyökumppani Rantapallon hotellihaun kautta, josta Ink 48 pomppasi monen muun joukosta mielestämme parhaimmaksi. Rantapallon hotellihaku on todella helppo ja nopeuttaa huomattavasti hotellien etsintää. Haku etsii edullisimmat hotellit ensimmäiseksi. Voin todella lämpimästi suositella tätä meidän yhteistyökumppanimme sivustoa matkoja varatessa. Olen ollut Rantapallon palveluihin tyytyväinen jo ennen yhteistyötä. Varasimme muun muassa meidän kesäisen Rodoksen matkan heidän äkkilähtöjensä kautta hyvin edulliseen hintaan. Onkin äärimmäisen suuri ilo tehdä yhteistyötä Suomen suosituimman matkailusivuston kanssa. 
Itse ainakin olen aina matkoja varatessa todella tarkka hintojen suhteen ja vertailen paljon eri vaihtoehtoja. Rantapallo helpottaa tätä työtä hurjasti ja säästää paljon aikaa. Heidän sivuillaan on myös paljon vinkkejä esimerkiksi matkakohteista ja siellä saa tovin jos toisenkin kulumaan.
Nyt kuitenkin meidän NYC hotelliin.
Ink 48 sijaitsee osoitteessa 653 11th Avenue New York. Hotelli on siis ihan kivenheiton päässä Time Squarelta, mutta silti sen verran sivummalla, että alue on huomattavasti rauhallisempaa, kuin aivan Time Squaren keskellä. Yöt saa siis nukkua täysin rauhassa ilman kovaa mekkalointia.
Heti hotellin aulaan astuessa saa haukkoa ihastuksesta henkeä. Aulan sisustus on omaa luokkaansa ja hotellin henkilökunta erittäin ystävällistä. 
Itse huoneemme oli ihana! Huoneemme oli tyylikäs ja joka päivä puhdas. Siivoajille pitääkin antaa erityiskiitosta, sillä he olivat joka kerta vastaan tullessa ystävällisiä ja lämminhenkisiä. Huoneen puhtaudesta ei ollut mitään moitittavaa. Kaikki paikat olivat putipuhtaita joka päivä lomamme aikana.

Huonepalvelu toimi myös moitteetta. Olimme yhtenä iltana niin väsyneitä Xenian kanssa, ettemme jaksaneet lähteä ulos syömään. Tilasimme iltapalaa huonepalvelusta ja ruoka oli hyvää ja se tuotiin nopeasti. Väsyneet ja nälkäiset mahat olivat erittäin tyytyväisiä.

Hotellihuoneestamme oli upeat kaupunkimaisemat yhdeksännestä kerroksesta. Voin vain kuvitella, kuinka upeat näkymät parvekkeellisista huoneista on Hudson joelle, kun nämä meidänkin maisemat saivat hymyn huulille.
Parasta huoneessa oli kuitenkin järjettömän iso ja täydellinen sänky! Voi kunpa saisin kotiin samalaisen. Nukuin koko loman täydellisen hyvin tuossa ihanassa sängyssä. Myös super iso peitto oli ihana. Varmaan kaksi kertaa meidän tuplapeiton kokoinen. Hyvin mahdoimme molemmat peiton alle ilman suurta sotaa Xenian kanssa…;)
Huoneemme kylpyhuone oli myös vertaansa vailla. Tyylikäs kaikessa yksinkertaisuudessaan. Vaaleat kaakelit yhdistettyinä tummiin elementteihin tasossa ja hyllyissä vetosi minuun täysillä. Inspiroi myös oman vessan remontoinnista. Pitäisin nimittäin juuri tuollaisesta yksinkertaisesta tyylistä, jossa kuitenkin on sitä jotain. 
Kylpyhuoneessa oli myös joka päivä täytetty suihkusaippuat ja shampoot. Loistavaa palvelua siis tälläkin saralla. 
Yhtenä iltana loman aikana nautimme illallisen hotellin ravintolassa, josta kirjoitin aikaisemmin postauksessa Ink 48 Dinner. Ravintolan sisustus jatkoi hotellin tyylikästä linjaa. 
Herkullisen ruuan kanssa nauteimme lasilliset kuohuvaa.
Ravintolan henkilökunta oli myös äärimmäisen ystävällistä ja kyselivät meidän kuulumisia ja olivat todella sympaattisia. Oli mahtava nähdä miten iloisia ja sosiaalisia ihmiset olivat koko hotellissa. Ystävällisyys ei vaikuttanut laisinkaan teennäiseltä vaan kaikki tuntuivat oikeasti olevan kiinnostuneita muista ja tartuttivat positiivisuutta muihinkin.

Hotellillamme oli myös oma kuntosali. Tavoitteena oli käydä treenaamassa joka päivä, mutta järjettömät määrät kävelyä ympäri Manhattania saivat kyllä sängyn kutsumaan luokseen ennen salia. Kahdesti jaksoimme onneksi treenaamaankin. Sali oli tyylikkäin ja monipuolisin, jota olen koskaan hotelleissa nähnyt. Laitteita oli paljon normaaliin hotellin salivarustukseen verrattuna. Kuntosali oli myös tip top puhdas. Missään ei ollut pölyn pölyä ja valmiina oli kuntoilijoita varten puhtaita pyyhkeitä.

Hotellin aulassa olisi voinut istua hyvinkin pitkän tovin muutaman viinilasin äärellä. Mukavat  ja tyylikkäät sohvat ihan kutsuivat luokseen. Hotelli tarjoaakin asiakkailleen iltaisin kello viidestä kuuteen viiniä. Minusta moni hotelli saisi varastaa tämän idean itselleen.
Viimeisenä, muttei vähäisimpänä Ink 48 rooftop. Mielettömät näkymät ja upea kaunis sisustus. Baarista sai ostaa drinksuja ja mikäs sen parempaa, kuin mennä nautiskelemaan lasillinen kuohuvaa rankan New York päivän päätteeksi rooftopille. 

Iso kiitos Ink 48:lle loistavasta palvelusta ja siitä, että hotelli auttoi osaltaan toteuttamaan meidän täydellisen New York vierailun. En olisi osannut toivoa parempaa. Toivottavasti mahdollisimman moni päätyy valitsemaan tämän hotellin. Uskallan lähes vannoa, että tämä ei tuota pettymystä. Mikäli lukijoiden joukossa on hotellissa majoittuneita, mielipiteitä saa ilomielin jakaa kommenttiboksin puolella.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anonymous
  29.10.2012 at 15:03

  Maksoitteko siis itse tuon hotellin, paljonko kustansi?

  • Reply
   Mona
   30.10.2012 at 18:19

   Hotellin keskihinnat pyörii alle 200euron, kannattaa käydä kurkkaamassa suoraan haluamilleen päiville hintoja!:)
   NYC:in matka kokonaisuudessaan toteutettiin yhteistyössä Rantapallon kanssa. Kukin osallistui tahoiltaan kustannuksiin.

 • Reply
  -A-
  24.6.2013 at 15:41

  Moikka!
  En ole varma saatko jonkinlaisen tiedon että näinkin vanhaan postaukseen on yhtäkkiä kommentoitu, mutta olen menossa elokuussa samaan hotelliin :D Kuuluiko teillä tähän aamupala vai osaatko suositella jotain hyvää paikkaa siitä ihan läheltä? Meillä on tasan yksi kokonainen päivä New Yorkissa ennen meidän jatkolentoa ja paljon täytyy miettiä että saa päivästä kaiken irti, shoppailua unohtamatta :)

  • Reply
   Mona
   24.6.2013 at 16:13

   Moikka!! :)
   Oi ihanaa, tuut varmasti tykkäämään tästä hotellista, oli tosi viihtyisä:)
   Aamupala ei kuulu huoneen hintaan, mutta hotellin yhteydessä on ravintola jossa myös aamupalaa tarjolla. Me käytiin kuitenkin ihan kahviloissa aamupalalla:) Jos suuntaatte heti aamupäivästä Manhattanille, niin kävelymatka on tosi lyhyt hotellilta. SIinä on matkan varrella monia kivoja kahviloita, joista voi herkutella vaikka bagelin aamupalaksi:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *