25.10.2012

Home sweet home

Rättiväsynyt Mona ilmoittautuu. Matkustusta on takana rapiat 20 tuntia. Silmät painaa ainakin tonnin ja nilkat ovat turvoksissa ja näyttää pikemminkin tynnyreiltä:D New Yorkin matka oli ihan täydellinen. Ei taida edes sanat riittää kuvailemaan koko reissua, mutta lupaan ainakin yrittää!;) Tulossa siis vielä myöhemmin paljon NYC postauksia. Samaten myös Xenin blogissa, joten pysykäähän kuulolla. Suosittelen ehdottomasti kaikille NYC haaveilijoille matkan toteutusta!:) 
Nyt tämä väsynyt matkustaja kömpii peiton alle ja ottaa kunnon päikkärit. Huomenna paluu taas arjen kiireiden keskelle. Kuullaan pian muruset!

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    Kukka
    25.10.2012 at 11:55

    Tervetuloa takaisin :) Mä olen seurannut sun reissua hymy naamalla, niin onnellisia naamoja kuvissa on ollut. Mun reissu oli myöskin todella onnistunut, sää suosi, välillä oli jopa ihan hellepäiviä :) Shoppailin paljon, söin hyvin, maistelin vehnäolutta ja viiniä. Kiertelin ja kävin jokiristeilyllä. Viikko on vain liian lyhyt aika lomailuun. Mutta taas jaksaa! PS mä löysin “farkut” mustat, todella hyvin istuvat, vähän sellaista “vaha”kangasta.

    Mukavia hetkiä syksyiseen päivään, nauti kullan kainalosta! :) Pus

    • Reply
      Mona
      25.10.2012 at 18:26

      Kiitos murunen!! <3 <3 Hih, matka oli kyllä kaikin puolin ihan täydellinen:)
      Ihanaa että myös siellä reissu on ollut onnistunut <3 :)Viikko on tosiaan hurjan lyhyt, mutta kivasti siitä saa energiaa:)
      Ja jeeeee!!:D Farkut chino tytölle, ihan loistavaa!!:)
      Ihanaa iltaa sinne itse auringolle <3 Pus:)

  • Reply
    Reetta
    25.10.2012 at 12:28

    Kivaa, kun pääsit turvallisesti kotiin :) Nyt olet päiväunet kyllä ansainnut ♥

    • Reply
      Mona
      25.10.2012 at 18:26

      Hih, täällä ollaan koomailtu oikeastaan koko päivä:D Ihan sekaisin ajasta ja paikasta;)

  • Reply
    Meow
    25.10.2012 at 13:56

    Tervetuloa takaisin koto-Suomeen!

    • Reply
      Mona
      25.10.2012 at 18:27

      Kiitos paljon!!:) Ihana olla taas koto-Suomessa!!:)

  • Reply
    Anonymous
    25.10.2012 at 14:26

    Heippa. Sinulla on tooosi paljon parempi kuvia nykyisin kuin aikaisemmin. En sitten tiedä onko kyseessä uusi kamera vai panostatko enemmän kuvien laatuun. Kiva lukea blogia, jossa kuvat ovat ajatuksella otettu, eikä vain napsaistu miten sattuu kuten matkakumppanillasi. Sinun kuvat ovat loistavia! T. Pauliina

    • Reply
      Mona
      25.10.2012 at 18:30

      Kiitos kiva kuulla, jos kuvista välittyy fiilistä. Valokuvaaminen on mulle ihan super tärkeetä ja lähellä sydäntä. Nykyään sitä kun tulee kuvattua joka päivä paljon.
      Olen satsannut viime kesänä uuteen runkoon, joten sillä varmasti vaikutusta kuvalaadussa. Valokuvien näkeminen taitaa aina olla katsojassa. Se on vähän niin kuin kauneuskin ja taide. Toiset tykkää toisenlaisesta ja toiset jostain muun tyylisestä. Mukavaa, jos minun kuvastyylini iskee sinuun:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *