25.10.2012

Seuraa blogeja helposti osa II

Olen hehkuttanut muutamaan otteeseen Facebookin helppoutta blogeja seuratessa, mutta melkein yhtä käteväksi yltää myös blogilista
Todella moni jo taitaakin blogilistaa käyttää, mutta varmasti monelle se on vielä vieras. Ystäväni kysäisi minulta jokin aika sitten, että miten niitä kivoja blogeja oikein löytää ja miten ne kaikki sitten muistaa. Teimme hänelle käyttäjätilin blogilistalle, jonne keräsin hänelle muutaman oman lemppari blogini:)
Ystäväni ei kirjoita blogia ja sanoi, ettei hän halua, että hänen käyttäjätunnukset tai nimi näkyy listalla. Mikäli  ei siis itselläsi ole siellä blogia niin mitään käyttäjätunnuksiahan ei näy ulospäin. Voit siis käyttää blogilistaa täysin anonyymisti.
Kirjaudut vain sähköpostilla ja keksityllä salasanalla sivuille ja keräät itsellesi sinne omia suosikkeja. Omat suosikit päivittyy jatkuvasti, jolloin voit käydä kurkkaamassa blogeja vain silloin kun niihin on tullut uusia päivityksiä. Eli aikaa ei tarvitse käyttää “turhaan”.

Blogilista on myös aivan loisto tapa kerätä muistiin niitä omia lemppareita, ettei nuo tietokoneen kirjanmerkit täyty aivan täyteen. Eli periaatteessa riittää, että laitat blogilistan kirjanmerkkeihin ja menet ensimmäisenä sinne. Sieltä sitten käyt vuorotellen klikkailemassa blogeihin, joihin on tullut uusi postaus! Kätevää!:) Tiedän ainakin, että oma äitini kuuluu niihin, joilla on tietokoneen kirjanmerkit täynnä blogeja..Kannattaa mami kokeilla tätä blogilistaa!;)

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Anonymous
    25.10.2012 at 19:20

    Hih… pitäisköhän terästäytyy.. -mami-

  • Reply
    venla
    25.10.2012 at 21:54

    mutta bloglovin on parempi!

  • Reply
    LeAnn
    26.10.2012 at 08:27

    Mä tykkään kans bloglovinista. :-)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *