25.10.2012

Jazz brunssi

Olimme noin kuukausi sitten Eetun kanssa Jazz brunssilla Aula Cafessa. Olen kerran aiemmin käynyt ihanien tyttöjen Charin, Sofién ja Cocon kanssa Jazz brunssilla, mutta Eetun kanssa kahden olimme ensimmäistä kertaa. 
Tässä kuvia brunssin tarjoiluista ja muutamia mietteitä.
Minä pidin eniten siitä, että tilaa riitti. Aula Cafee on ihanan avara ja vaikka ihmisiä oli paljon ei tullut ahdasta oloa.
Ruokia oli paljon erilaisia. Kaikki oli todella selvästi esillä. Olikin kiva, kun näki kaiken melkein yhdellä vilkaisulla. Salaatteja oli muutamia erilaisia ja mukana oli myös erikoisempia ruokia.
Lämpimissä oli myös paljon valikoimaa. Muun muassa pekonia, kanaa, munakokkelia yms. Lämpimistä pidin eniten ihanista herkkusienistä. Nam!
Jälkkärit olit myös herkullisia. Etenkin omenakaurapaistos oli herkkua. Parasta oli, kun pystyimme syömään jälkkärit ulkona terassilla. Aurinko alkoi juuri sopivasti paistaa, joten oli ihana istuskella ja nauttia kahvia ulkona.

Itselläni Jazz brunssi nousi melkein kärkeen. Valikoimassa oli panostettu kasvisversioihin ja valikoimaa oli paljon. Suosittelen siis Jazz brunssia erittäin paljon kaikille!:) 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Oona
  25.10.2012 at 08:19

  Oii näyttää herkulliseta! Tampereella ei harmillisesti oo paljoa mitään brunssipaikkoja. Pitää varmaan ite perustaa ;) Tai sitten vaan ihan helpoimman kautta ja visiteerata siellä Turussa, kun muutenkin usein käyn :) Kääk, paitsi nyt on jäänyt vähemmälle. Seuraava trippi sinne!

  • Reply
   Mona
   25.10.2012 at 19:36

   Todellakin, itse vaan laittamaan pystyyn;) Brunssi paikat ovat parhautta!!:) Voisin vaikka joka sunnuntai käydä herkuttelemassa jossain)
   Ja juu tänne vaan <3 :) Laitahan joskus viestiä kun oot täällä suunnassa niin voidaan käydä vaikka kaffettelemassa!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *