13.10.2012

Lämpöiset UGGit

Selailin taas SpartoonUGG valikoimaa. Itse hankin aikasemmin jo nuo ruskeat UGGit ja olen pitänyt niitä nyt muutaman kerra. Ne ovat ihan täydelliset!!:) Luulen, että tulee olemaan koko talven käytössä todella ahkerasti. Mieli tekisi vähän tuota pidempääkin mallia..;)


Jos tilaa netin kautta UGGeja, niin kannattaa käyttää Spartoolta tilatessa alennuskoodit hyväksi.
Lokakuussa saa seuraavilla alennusta:

SPARTOOLOKA10 10% alennus 80e ostoista 
SPARTOOLOKA15 15% alennus 100e ostoista 
SPARTOOLOKA20 20% alennus 150€ ostoista

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anonymous
  13.10.2012 at 18:17

  Olen himoinnut pitkään juurikin noita samaisia Uggeja jotka sullakin on, joten sanon vaan KIITOS ja äsken naputtelin tulemaan kyseiset ihanuudet kotiini mukavalla alunnuksella :) Opiskelijaelämä on siitä hienoa, että nyt en tiedä millä meinaan elää :D

  • Reply
   Mona
   13.10.2012 at 18:30

   Hihih:D Tuut tykkäämään noista ihan varmasti ja ne kestää ikuisuuden;)
   Mutta mä niin tiedän ton tunteen… Etenkin kun shoppailu on niin pirun kivaa niin usein joutuu toteamaan että noh, nyt saakin sit koko loppukuun muuten kituutella kun tuli taas ostettua..;) Tosin opiskeluaikana oppii huomaamaan mitä oikeesti tarvii ja haluaa. Sitä tulee hankittua paljon ajattomampia ja kestävämpi juttuja:)
   Mutta kaikesta huolimatta kyllä opiskelijaelämä on vaan niiiin hienoo!! <3 :)

 • Reply
  aaK
  13.10.2012 at 19:37

  Nuo ovat kyllä ihanat, olen havitellut niitä classic-mallisia ilman nappia olevia. Jostain syystä itsellä tuo Bailey button mallin yläosa on ihan lörpähtänyt käytössä. Mutta kengät ovat kuitenkin niin ihanat jalassa, että haittaako tuo :) Mutta kannattaa varoa, nuo ovat ihan yllättävän liukkaat talvella, omani ovat kyllä kolmisen vuotta vanhat että ehkä pohjia on siitä paranneltu.

  • Reply
   Mona
   13.10.2012 at 20:55

   Voi ei, toivottavasti nää pysyisi kasassa!:/ Ei kuitenkaan ihan ilmaiset kengät ole, joten mun mielestä voi odottaa että kestävät käyttöä eivätkä paljon lörpähtäisi.. Mutta joo nää on kyllä ihan mielettömän ihanat jalassa:))
   Ja liukkuut tosiaan.. Varovainen saa olla;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *