13.10.2012

Hotel in New York: Ink 48

Lupasin aikaisemmin kirjoitella meidän New Yorkin hotellista. Murunen ehtikin jo julkaista ihania kuvia hotellista täällä klik, mutta ajattelin laittaa tännekin muutaman kuvan!:)
Ensi viikolla tuleekin sitten jo kuvia ihan paikan päältä;) Apua, alkaa jo jännittää ihan hurjasti…:D
Meillä oli muutama kriteeri hotellia valitessa. Tärkein oli tietysti sijainti ja toisena tuli aamupala. Myös netti oli tärkeä, koska tarkoitus on bloggailla reaaliajassa New Yorkista käsin!:) 
Toiveena oli myös, että hotellista löytyy sali, koska on mahtava aloittaa päivä reippaasti treenaamalla. Sen jälkeen tietysti maittavalle hotellin aamupalalle;)

Matkaan lähdemme siis Rantapallon kanssa yhteistyössä. Huomasin muuten juuri, että eräs kaunis bloggaaja on siirtymässä Rantapallon alle bloggailemaan!;) Mahtavaa, onnea ihan hurjasti uusiin tuuliin!!:) Ihan mielettömän hienoa, miten paljon blogimaailma on muuttunut ja kehittynyt muutamassa vuodessa. Koko ajan tulee uusia ihan mielettömiä juttuja eteen. Mahtavaa miten yhteistyö ja yhdessä tekeminen toimii loistavasti ja luo mahdollisuuksia niin bloggaajille, yrityksille ja lukijoille. Blogimaailma on aivan huippua sanon minä!:) Tätä kautta saa niin paljon hyviä vinkkejä ja ideoita. Itse olen ainakin aivan hurmioissa blogeista. Ne tuovat siihen tavalliseen arkeen niin hurjasti lisää. En voi kyllin korostaa blogien merkitystä muun muassa aamukahvin kanssa. Miten ihanaa onkaan saada pieni hetki aikaa itselleen ja inspitoitua toisten mahtavista jutuista. Vitsit. Taisin hieman eksyä aiheesta, mutta niin käy mulle aina kun kyse on bloggaamisesta…;) 
Pst. Vinkkinä vielä, että Rantapallon sivuilla on menossa parhaillaan kisa jossa voi voittaa lennot New Yorkiin!! Kannattaa ihan ehdottomasti käydä osallistumassa! Kisaan pääsettä täältä klik!:)

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Niina
  13.10.2012 at 14:56

  WAU mikä hotelli, jäin suu auki tänne katselemaan kuvia “vihreänä” :D itsellä kun on ollut aina niin reppureissaaja budjetti ettäh :/

  • Reply
   Mona
   14.10.2012 at 09:06

   Noh, mutta kyllä reissuun pääsemisessä parasta onkin juuri se itse matkalle pääseminen:) Mä olen monesti ollut myös todella rupusissa hotelleissa (hostelleissa) ja ihan mahtavia reissuja ollut <3 :) Toki en voi kieltää, etteikö kivan hotellin ja ennen kaikkea se aamupalan kuuluminen toisi luksusta lomaan!:) Mutta ilman niitäkin on huippu ihanaa matkustaa:)

 • Reply
  Anonymous
  13.10.2012 at 15:07

  Itse asiassa kilpailussa ei ole palkintona lentoja New Yorkiin vaan Japaniin…

  • Reply
   Mona
   14.10.2012 at 09:06

   Myös Japaniin!;)

 • Reply
  Anonymous
  13.10.2012 at 15:33

  Todella Upeeta! Ihanaa seurata teidän visiittiä siellä:)
  Helene toivottaa mahtavaa matkaa!

  • Reply
   Mona
   14.10.2012 at 09:07

   Kiiiiiitos ihanan Helene, meidän maailman matkaaja <3 :))
   Blogiin tulee varmasti toooosi paljon juttuja jo matkalta;)

 • Reply
  Anonymous
  13.10.2012 at 19:02

  huh-hei… tässä maminkin jännitys tiivistyy :)

  • Reply
   Mona
   14.10.2012 at 09:08

   Hihii:) pus <3

 • Reply
  Xenia
  13.10.2012 at 20:42

  wuupwuup! Viisi päivää!!!!!! :)<3

  • Reply
   Mona
   14.10.2012 at 09:09

   Jippiii:DDDD Ja niin kiva nähdä taas pitkästä aikaa <3 :)

 • Reply
  Anonymous
  13.10.2012 at 21:58

  Mä oon välillä miettinyt mitä tää “yhteistyö Rantapallon kanssa” tai ylipäänsä “yhteistyö” blogeissa tarkoittaa…mitä bloggaaja tekee vastineeksi siitä, että hän saa esim. ilmaiset lennot tai hotellin tai vaikka 100e lahjakortin Nelly.comiin? Täytyy sanoa, että sinun blogissasi nämä Nellykollaasit ym. jutut eivät häiritse niin paljon, sillä sinun aitoutesi jotenkin välittyy blogistasi!! :) Kun taas joissakin nimeltä mainitsemattomissa blogilistan kärjessä olevissa blogeissa näitä Nellykollaaseja ja “yhteistyöjuttuja” on lähes joka postauksessa…

  • Reply
   Mona
   14.10.2012 at 09:22

   Kiva kuulla, että olet blogini kautta saanut aidon kuvan vaikka aihealueet ovatkin kaupallisia. Yhteistyöt ovat aina erikseen sovittuja sopimuksia. Sopimuksen yksityiskohtia ei yleisesti kuulukkaan selvästi erotella, sopimuksia kuitenkin sitoo jo pelkästään laki.
   Nuo nellyn yms affiliates jututuista löytyy lisää infoa esim täällä: http://nelly.com/fi/affiliate/
   Minusta on mahtavaa, että niistä asioista joista bloggaaja joka tapauksessa kirjoittaa on saatu tehtyä yhteistöitä. Varsinkin muoti yms kaltaisissa blogeissa aiheet ovat kaupallisia. Vaatteita,kosmetiikkaa ja muuta. Bloggaaja käyttää hurjan ajan bloginsa eteen ja on mielestäni huippua että yritykset ovat ymmärtäneen blogien markkina-arvon. Nyt bloggaajat voivat siis saada korvausta tehdystä työstä ja lukijat saavat edelleen paljon vinkkejä täysin ilmaiseksi. Mikään komissio tai yhteistyö ei ole lukijalta pois. Toki ymmärrän sen, että jos bloggaaja kirjoittaa asioista jotka eivät häntä yhtään kiinnosta vaan vaikka velvollisuudesta, niin silloin homma ei toimi. Eiköhän sitten voi ostaa lehtiä, koska ne eivät ole niin henkilökohtaisia ja niihin on vaikeampi samaistua. Mutta uskon, että kyllä sen huomaa blogista, kirjoittaako bloggaaja aidosti asioista joista hän muutenkin voisi kirjoittaa kuin pelkästään yhteistyön tai komissoiden vuoksi.
   Oho, tulipa pitkä viesti… Tästä aiheesta on kyllä jo ihan hurjasti kirjoiteltu ja sitä on pohdittu, mutta taitaa vaan vieläkin herättää monessa ajatuksia..

 • Reply
  Anonymous
  14.10.2012 at 07:25

  Kyllä tämäkin blogi on siihen suuntaan uhkaavasti menossa. Surullista, mutta totta. Viime aikoina ei ole ollut juurikaan mitään muuta asiaa kuin yhteistyö sitä tai yhteistyö tätä. Harmi, sillä mukava blogi tämä on ollut, mutta yhteistyöhehkutusbloggauksia ei tee mieli lukea. Niitähän saa lukea ihan joka ikisestä valtavirtablogista. Ikävä kyllä minäkin äänestin tässä tapauksessa jaloillani, käyn silti täällä välillä tsekkaamassa mikä meininki:-) Mukavaa reissua!

  • Reply
   Mona
   14.10.2012 at 09:25

   Kiitos mielipiteestäsi ja reissun toivotuksesta!

 • Reply
  Anonymous
  14.10.2012 at 10:07

  vautsi mikä hotelli! ja toi ei kyllä hinnoiltaan mee opiskelijabudjettiin mitenkään :/ ihan uskomattoman kallis tuokin. olen menossa keväällä nykiin ja koitankin etsiskellä jotain budjettiin sopivaa hotellia, vaikeeta se on mutta joitain hyviä on kuitenkin löytnyt :)

  • Reply
   Niina
   14.10.2012 at 17:32

   Tässä on suht edullinen, kuitenkin tosi kiva hotelli, jossa jopa pieni aamiainen (bagel ja kahvi). Edullisissa hotelleissa usein New Yorkissa on se ongelma, että siellä on myös epäihmismäisiä asukkeja ;) muttä tämä hotelli on siisti, ei hiiriä/rottia/torakoita ole bongattu. http://www.unionsquareinn.com/

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *