14.10.2012

Loppuneita purnukoita

Tässä vähän mietteitä muutamista tuotteista, jotka loppuivat ja ansaitsevat ehdottomasti maininnan täällä blogin puolella. Mikä siinä muuten on, että kaikki loppuu aina samaan aikaan..;) Se on lähes karma:D Noh, sainpahan kätevästi tuotteet samaan kuvaan ennen kuin heitin tyhjät purkit pois.
Ensimmäisenä jo aiemminkin mainitsemani Trilogy hoitoaine, joka on ollut aivan älyttömän hyvä. Se tekee hiuksista todella pehmeät ja helposti harjattavat. Ehdottomasti noussut yhdeksi luottotuotteeksi!
Trilogyn tuotteet tilaan aina feeluniquen kautta, joka on ehdoton lempparini monista ulkomaalaisista nettikaupoista. Siellä hinnat ovat huomattavasti halvemmat, kuin kaupasta ostaessa ja toimitus on ilmainen.
Samasta nettikaupasta tilaan myös Redkenin tuotteet. Nyt tuli kulutettua loppuun ihan super tuote All Soft Heavy Cream. Tämä on ihan taianomaisen loistava tuote ainakin pitkille hiuksille. Hoitaa todella tehokkaasti ja tekee taas hiuksista ihan älyttömän pehmoiset. Tämä tuote on ollut mulla käytössä jo varmaan kymmenen vuotta. Ostan kerta toisensa jälkeen tätä aina uudestaan kaappiin!:)
Yves Rocherin luomusarjan kuorinta-aine oli aivan ihana. Eniten pidin sen raikkaasta tuoksusta. Kuorinta-aine oli todella hellävarainen, joten se sopii varmasti heräkkäihoisillekkin. YR:n luomutuotteet löytyy täältä. Tämän tuotteen olen saanut blogin kautta testiin.
Kokeilussa on myös muutama muu luomusarjan tuote, mutta tämä kuorinta-aine nousi melkein niistä kärkeen. Olen tykännyt kovasti myös sarjan kosteusvoiteesta, mutta siitä myöhemmin lisää.
Onko näissä teille tuttuja tuotteita? Otan myös mielelläni vinkkejä hyvistä hoitoaineista, koska niitä pitäisi taas tilailla lisää varastoon!:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *