17.9.2012

Pihistä ja panosta : Peplum

Mustat peplum mekot ovat edelleen mielessäni vaikken vieläkään ole rohjennut hankkia omaa. Selailin taas silmääni miellyttäviä yksilöitä ja päädyin tekemään pihistä panosta kollaasia. Mytheresan sivuilla on ihan huima määrä toinen toistaan upeampia mekkoja. Voisin yhden jos toisenkin sieltä kotiuttaa…;)

Stella McCartney  , Cianna DressPostaus sisältää mainoslinkkejä

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria
  17.9.2012 at 13:09

  Peplumhelmat on ihan mahtavan kauniita varsinkin kun saa aikaan niin nätin tiimalasivaikutelman! Mekoissa ne on kyllä vähän turhan juhlavan näköisiä ainakin meikäläisen arkikäyttöön.. Omistann kyllä ihanan mustan jakun jossa on vähän peplumhelmaa ja se on ihan yksi lempparitakeistani!

  http://fashionwhipit.blogspot.fi

  • Reply
   Mona
   17.9.2012 at 20:47

   Totta, korostavat kauniisti naisellisuutta:))
   Oi, peplum jatkku olisikin ihana!!:) :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *