17.9.2012

Muistutus alekoodeista

Katsausta taas yhteistyökumppani Spartoon valikoimaan. Heillä on jälleen hyvät alekoodit voimassa syyskuun ajan. Kannattaa siis käyttää ne hyväksi, mikäli on hankkimassa syksyksi uusia kenkiä. Alennuskoodit käy kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin.
Tässä siis omia poimintoja jälleen sivujen hurjasta valikoimasta.
Ensimmäisenä himoitsemiani saappaita. Hunterit ovat ehdottomat ykköset ja sellaiset haluan joskus vielä omaankin kaappiini, mutta valikoimasta löytyi myös muita todella kivoja malleja huomattavasti huokeampaan hintaan. Etenkin 1. mallin saappaat ovat mieleeni kaikessa yksinkertaisuudessaan. Todella naiselliset ja klassiset.

Vaikka syksy tosiaan tekeekin tuloaan en voinut vastustaa näitä ihania ballerinoja!! Sitä paitsi, kyllähän ballerinat vielä syksylläkin menee paksujen sukkisten kanssa;) Nuo 6. ja 8. mallit ovat edottomat lempparini, eivätkä olleet hinnallakaan pilattu. 

Sitten vielä vähän arvokkaampia saappaita, joita kuola valuen katselin. Nämä mulle kaikki kiitos;)

Spartoon alekoodit:

FISEPT5 : -5% ostoksista, jotka ylittävät 60€. Voimassa 30.9.2012 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.
FISEPT1: -10% ostoksista, jotka ylittyvät 80€. Voimassa 30.9.2012 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.
FISEPT15: -15% ostoksista, jotka ylittävät 100€. Voimassa 30.9.2012 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.
FISEPT2: -20% ostoksista, jotka ylittävät 150€. Voimassa 30.9.2012 asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin/alennuksiin.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *