16.9.2012

Stockmannin syysvalikoimaa

Selasin pitkästä aikaa Stockamannin valikoimaa netistä. Useimmiten kun heidän tarjonta tulee tutkittua paikan päällä. Tosin netistä löytää paljon sellaista mitä jää kaupassa huomaamatta!:) 
Silmääni pisti erityisesti kauniit naiselliset paitapuserot. Olisin voinut listata niitä vaikka kuinka paljon tähän, mutta päädyin valitsemaan kolme mieluisinta. Valikoimassa on myös ihania lämpiä neuleita. Korsin laukkuja olen myös himoinnut jo pitkään. Hamilton onkin näkynyt monen bloggarin olalla:)

Stockmannilla on 150 juhlavuoden kunniaksi koko vuoden erilaisia etuja ja tapahtumia. Nyt kannattaa muun muassa liittyä Stockmannin kanta-asiakkaaksi, sillä käteiskortin saa tilattua ilmaiseksi. Kortin saat tilattua tästä
Harmittaa muuten, ettemme olleet ajoissa liikkeellä juhlavuodelle suunnitellun muumimukin hankinnassa.. Nehän taisi loppua ennen kuin ehti kauppaan astikkaan;DPostaus sisältää mainoslinkkejä

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Petra Pauliina
  16.9.2012 at 13:30

  Tuo E'NY-merkki on äkkiä muodostunut suosikiksi Stockalta! Nämäkin valinnatkin taas todella ihanat – etenkin tuo neuletakki, niin söpö! :)

  Ja paitapuseroita pitäisi kyllä hankkia syksyksi… Tuo tummanpunainen silkkipaita on todella upea!

 • Reply
  Reetta
  16.9.2012 at 15:26

  Muakin harmittaa se Muumimuki, se kun on niin kaunis väritykseltäänkin :)

  Voi että, tuo neuletakki on niin mun mieleen!

 • Reply
  Silja - bebeeh.blogspot.com
  21.9.2012 at 17:42

  Hei, tuli tässä mieleen, että onko Turun Stockalla Michael Korsia? :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *