16.9.2012

Outfit

Tässä perjantain työasua. Yksinkertaista, mutta mukavaa päällä. Mustat suorat housut ovat ehkä helpoin vaate toimistolle. Ne ovat siistit ja sopivat monen kanssa. Itse ostin nämä Gantin suorat housut reilu vuosi sitten. Ne olivat melko arvokkaat ja ajattelin, että ne ovat todella ajattomat ja tulevat olemaan käytössä todella pitkään. Valitettavasti ne eivät kuitenkaan enää istu jalassa niin hyvin kuin vuosi sitten. Kuvissa tuo istumattomuus ei tule niin paljon esiin, mutta housut ovat aivan liian väljät vyötäröltä ja ne ovat myös vielä inan liian pitkät lahkeista vaikka käytinkin ne lyhennyttämässä. Osaakohan joku sanoa, kannattaako suoria housuja viedä ompelijalle, vai meneekö ne vain pilalle, jos niitä lähtee muokkaamaan vyötärön kohdalta? 

Kengät: Donna Piu, housut: Gant, vyö. Zara, paita: Tommy Hilfiger, laukku: LV

Touhua on taas riittänyt vaikka kuinka. Eilen kävimme muuten katsomassa leffassa Puhdistuksen. Vaikka kaikki sitä kehuu ihan hirmuisesti, niin itse en kyllä oikein tiedä mitä ajatella siitä. En ole lainkaan enää niin varma pystynkö lukemaan kirjaakaan loppuun.. Aloitin siis kirjan lukemisen vasta pari päivää sitten. 
Kommentteihin vastailu laahaa kiireiden vuoksi perässä, mutta tänään illalla otan siihen aikaa ja vastailen teille ihanille!:) Kiitos kun olette kommentoineet ahkerasti ja piristäneet mun päiviä. Tänään aion myös illalla selailla rauhassa blogeja, tuntuu että muiden blogienkin seuraaminen on jäänyt aivan liian vähälle. Pitäisi osata aikatauluttaa päivät paremmin. Välillä tuntuu, että sille vapaa-ajalle ei jää juuri lainkaan aikaa. Elän melkoista vauvakuumeaikaa, kun monet ystävät saavat lapsia ja lähipiirissä saa nauttia pienten tuhinasta. Olen kuitenkin samalla miettinyt, että huh miten sitä sitten kädet riittääkään kaikkeen! Kyllä kai se niin on, että äidit vaan ovat ihan super jaksajia ja pystyvät tarvittaessa ihan mihin vaan:) 
Mites muilla, onko teillä hankaluuksia sovittaa työt, opiskelut ja muut harrastukset yhteen?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anonymous
  16.9.2012 at 10:32

  Suorien housejen pienennys, onnistuu kyllä, mutta usenmiten ne on ensinnä ratkottava alkutekijöihin. Eikä istuvuus kyllä oosen jälkeen ihan sama kuin alunperin. Mieti oisko kuitenkin parempi kursia vyötäröä hiemn vaikkapa vyöllä….

 • Reply
  Lempi
  16.9.2012 at 12:14

  Ihana asu! :)

 • Reply
  Krista
  16.9.2012 at 15:37

  Elän tällä hetkellä elämässäni todella kiireistä aikaa, opiskelen työn ohella ammattikorkeakoulussa, lisäksi on harrastuksia, joista ei voi tinkiä ja pitäisi myös riittää aikaa parisuhteelle ja ystäville. Kyllä täytyy sanoa, että välillä on todella hankalaa löytää aikaa kaikelle ja valitettavasti ystävien näkeminen jää useimmiten kaikista vähimmille. Tietysti tämä opiskelu työnohella on täysin oma valinta, mutta haluan tulevaisuudessa työskennellä unelma-ammatissani ja kun opiskelu näin on mahdollista, niin pakko on ottaa tästä tilaisuudesta kiinni. En voisi kuvitellakaan, että tämän kaiken kiireen keskellä itsellä olisi vielä joku, joka vaatisi paljon paljon enemmän huomiota. Uskon, että ehdin vielä muutamankin vuoden päästä elää perhe-elämää :)

 • Reply
  Lindsay
  16.9.2012 at 22:01

  Tyylikäs asu! Hiuksesi näyttävät ihanan hyvinvoivilta ja ovat niin ihanan pitkät!

  Minullakin tuntuu, että opiskelujen ja töiden lisäksi ei muulle oikein jääkään aikaa. Sitten kyn pitäisi yrittää raahata peppu jossain välissä vielä salillekin, niin tuntuu ettei itselle saatika poikaystävälle jää ollenkaan omaa aikaa :/ Sälilta onkin tullut oltua nyt vähän aikaa pois ensin flunssan takia ja nyt koulun alettua kiireiden vuoksi. Sekös vasta sitten huonoa omaatuntoa tuokin! Huomenna menen sinne vaikka väkisin ;)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *