16.9.2012

Sunnuntaikävelyllä Turussa

Voi vitsit mä niin tykkään Turusta! Tämä kaupunki on ehdottomasti jäänyt mun sydämeen pysyvästi. Käytiin tänään pitkästä aikaa murun kanssa kahdestaan sunnuntaisella parisuhdelenkillä. Itse en ole ollut lenkillä noin kolmeen viikkoon tuon nilkan takia. Nyt tunnin kävely tuntui oikein hyvältä, eikä sattunut lainkaan. Taidan siis uskaltautua kohta lähteä jo varovaiselle hölkällekkin.
Sunnuntai on muuten kulunut leppoisissa merkeissä täällä. Muutama tunti tentteihin lukemista ja muuten vaan rentoilua kotona. Nyt vielä muutama tunti koulu juttuja ja sitten ajattelinkin rentoutua muiden blogien ja telkkarin parissa:) 
Kivaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille!:) 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Reetta
  16.9.2012 at 21:00

  Kivoja kuvia, Turku on kyllä kaunis kaupunki :)

  Mukavaa, että nilkka on ja parempaan päin, toivottavasti pääset pian kunnolla lenkkeilemään!!

  • Reply
   Mona
   17.9.2012 at 20:34

   Turku on kyllä niin ihana <3 :)
   Ja joo oon kyllä tosi iloinen, että pääsin melko vähällä nilkan nyrjähdyksen kanssa!:)
   Kivaa iltaa Reetta <3:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *