12.9.2012

Vichy Idéalia

Sain blogin kautta aivan ihanan tuotepaketin testattavakseni Vichyltä. Paketissa oli heidän syyskuussa myyntiin tulleet uutuudet. Vichy on siis kehittänyt uudenlaisen voidesarjan, jonka luvataan tekevän ihosta sileämmän, tasaisemman ja voiteiden luvataan myös silottavan ryppyjä. Kröhöm, toivottavasti niitä ei vielä omassa nassusta tarvitse stressata;) Sarjasta luvataan kuitenkin, että se on paljon muutakin kuin vain voiteet ikääntymistä vastaan, se on kuulemma ihanneihon lähde;) Lupaukset ainakin uppoavat meikäläiseen ja lähdenkin innolla testaamaan näitä!!:) Purkit olivat ihanan hempeän pinkkejä ja alku nuuhkaisulla kosteusvoide tuoksui super hyvälle! Toivottavasti toimivuus kasvoille on samaa luokkaa. Plussaa annan heti kättelyssä siitä, että tuotteet eivät sisällä parabeenejä.

Minulla on tällä hetkellä käytössä äidiltä lahjaksi saama Vichyn kosteusvoide (Normaderm) ja olen ollut siihen huippu tyytyväinen. Se on tarkoitettu rasvoittuvalle iholle vähentämään kiiltoa kasvoilla. Se jättää ihon todella raikkaan ja puhtaan tuntuiseksi ja rasva myös imeytyy nopeasti, joka on hyvä aamulla ennen meikin laittoa. Normaderm tekeekin jo loppuaan, joten pääsenkin heti testailemaan näitä uusia.

Kirjoittelen tuotteista ja siitä miten ne sopivat meikäläiselle myöhemmin lisää, kun olen ehtinyt toven niitä testailla.  
Onko Vichy monelle teistä tuttu sarja ja oletteko olleet siihen tyytyväisiä?

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply
  Veronica
  12.9.2012 at 06:58

  Kuulostaa hyvältä ainakin tuo voide, jonka luvataan auttavan punoitukseen ja epäpuhtauksien jättämiin jälkiin. Alan vain olla aina skeptinen näitä kuullessani, kun on mennyt satoja euroja kaikenlaisiin tuotteisiin eikä mikään kalleinkaan tuote ole koskaan minua auttanut:( Naaman värin tasoittamiseen siis kun nuoruusajan akne jätti jäljet. Mutta tuota kyllä voisi silti kokeilla, jos saisi vähän hekhuvammaksi tätä sameaa ihoa :)

  • Reply
   Mona
   12.9.2012 at 07:12

   Aknearvet on kyllä kurja, kun niitä on niin älyttömän vaikea saada kokonaan pois. Ja vaikka ei varmasti muut juuri edes huomaisikaan, niin itse tuollaiset asiat yleensä ärsyttää eniten..:/
   Mulla on tosi punainen ja “läikikäs” iho etenkin poskista. En oo vielä koskaan löytänyt tuotetta joka täysin muuttaisi tilanteen, mutta tasaisuutta tuotteista on saanut ja meikki onneksi on se kaikkein paras peittäjä;)
   Ihon kunto lähtee varmasti eniten sisältä päin joten terveellinen ruokavalio ja paljon vettä ovat varmaan parhaimmat keinot kirkkaaseen ihoon!:) Itselläni gluteiinit saa nykyisin kasvot kukkimaan.. Ja tietysti hormoni kierto vaikuttaa myös ihon kuntoon..
   Raportoin näistä pikimiten enemmän, kun tulevat tutuiksi. Tänään laitoin ekaa kertaa meikin alle. Ihanan pehmeäksi jättivät ihon ja levittyi ihanasta, mutta katsotaan miten sopii pidemmällä ajalla:)

 • Reply
  Veronica
  12.9.2012 at 07:34

  Jep, mullakin tosi punoittava ja läikikäs iho juuri arpien takia. Kyllä ne ajan kanssa on hitusen haalistunut ja juurikin runsas vedenjuonti on luultavasti eniten niihin auttanut. Mutta ei tosiaan mikään tuote kokonaan niitä arpia poista, vain hetkellisesti ehkä haalistaa. Mutta punoitukseen olisi kiva saada joku täsmätuote :) Olen myös kokeillut kaikenlaisia kosmetologin hoitoja naamaan, kuten mikrokuorintaa ja yrttikuorintaa ja nekin auttoi vain jos olisi ihossa kuoppa arpia, eli toki se tasoitti ihon pintaa. Mutta kyllä niihin saa myös rahaa uppoomaan, olen laskenut että niillä rahoilla (mitä kaikkiin yhteensä elämän aikana mennyt) olisi ostanut jo aika monta klassikko laukkua ;D
  Tällä hetkellä pitäisi tuo ruokavaliokin saada parempaan kuosiin, mutta eiköhän se tässä syksyn aikana hoidu, se itsekuri on välillä käsittämättömän vaikeaa ylläpitää! :D
  Mutta jään odottamaan mielipiteitä noista voiteista. Mukavaa keskiviikko päivää! :)

  • Reply
   Mona
   12.9.2012 at 20:55

   Hih, mä niin tiedän ton tunteen: Itsekuri on välillä mahdotonta pitää :D
   Mutta terveellinen ruokavalio palkitsee kuitenkin niin paljon että se on ehdottomasti tavoittelemisen arvoinen!:)
   Kivaa iltaa ihana Veronica <3 :)

 • Reply
  Anonymous
  12.9.2012 at 08:26

  Hitsin hitsin hitsi… :o

  Blogisi on ihana, sinä vaikutat vielä ihanammalta ja maailman herttaisimmalta MUTTA: stoppi tuli nyt.

  En vaan enää millään pysty lukemaan tätä järjetöntä mainostusvirtaa ja ihastelemaan kun sinä haalit, suostut vastaanottamaan kaikkea roinaa auringon alla!

  Ja me lukijat mahdollistetaan se eikä hyödytä itse MITÄÄN. Ei enää jaksaa ymmärtää tai hyväksyä.

  Nykinkin matka, mahtavaa kehuskella sillä meille kaiken hyvän tuojille jotka nuolemme näppejämme. Yhtään ainoaa rasvaa, hoitoa, matkaa tai muutakaan kun et ilman meitä lukijoita saisi. Sehän on fakta.

  Jotenkin voisi vielä ymmärtää jos postauksissa olisi käytetty aikaa ja niissä olisi jotain muutakin sisältöä kuin ainainen krääsän mainostus mutta ei, ne on tätä nykyä tyhjää täynnä.

  So, farewell, ja hyvää jatkoa sinulle, olet varmasti suloisista suloisin mutta totaalisesti kadotettu materian maailmaan, mikä valtava sääli. :(

  t: Miisa

  • Reply
   Xenia
   12.9.2012 at 13:13

   Miisa: Ystävä hyvä, en voinut olla vastaamatta tähän kommenttiisi Monaa koskien. En vain voi käsittää tätä ajattelutapaasi. Oletko todella sitä mieltä, että Mona, joka on tehnyt vuosikaupalla töitä bloginsa eteen, ei voisi saada siitä jotain takaisin. Onko se sinulta pois? Sehän on myös fakta, että ei lääkärit saisi palkkiota ilman sairaita ihmisiä, eikä kauppa ilman asiakkaita, mutta, häiritseekö sinua kaupassa se, että ne tuotteet maksaa jtn?

   Sori Mona, tällainen ajattelutapa on vain niin itsekästä ja vanhakantaista, että en voinut olla änkemättä mukaan keskusteluun.

  • Reply
   Anonymous
   12.9.2012 at 14:40

   Xenia, lähinnä lukijaa ärsyttää blogien mainoksissa se, että ne syövät blogin muuta sisältöä. Samalla tavalla kuin liiat mainokset syövät muotilehtien sisältöä. Tätä varmasti tarkoitti myös aiempi anonyymi. Bloggaajan sitä on ehkä vaikea käsittää, koska tokihan työstä on mukava saada palkintoja.

   Ärsyttävät asiat vain sattuvat jäämään paremmin mieleen kuin ei-niin-ärsyttävät, ja tästä syystä esimerkiksi kerran tai kaksi viikossa julkaistut mainospostit ymmärrettävästi jäävät päällimmäisenä lukijan mieleen ja loppu peleissä tuntuu siltä, että blogi on pelkkää mainosta toisen perään. Siitäkin huolimatta, ettei asia välttämättä ole aivan niin mustavalkoinen.

   Ymmärrän, että bloggaajat saavat paljon kritiikkiä niskaansa, ja se teitä harmittaa ja saa nostamaan suojakuoren pystyyn, mutta mielestäni Miisan palaute oli aivan asiallinen, enkä ymmärrä, miksi sinun Xenia tuli häntä kohtaan hyökätä. Blogeja ei olisi, jos ei olisi lukijoita, ja jos ei olisi lukijoita, bloggaajat eivät saisi mainoslahjuksia. Tästä syystä lukija on mielestäni oikeutettu ilmaisemaan tämänkaltaisen blogin sisältöön, ei bloggaajan personaallisuuteen liittyvän kommenttinsa. Blogi on kuitenkin kuin mikä tahansa lehti – tehty asiakkaita, eli tässä tapauksessa lukijoita varten. Miksi lukija ei siis saisi esittää kehitysehdotusta blogin sisältöön? En väitä, että asiakas olisi aina oikeassa, mutta kohtuus kaikessa. Aina ei tarvitse olla niin hyökkäävä.

  • Reply
   Anonymous
   12.9.2012 at 15:33

   Lehden ja blogin välinen ero on se, että lehti maksaa (tai ainakin useimmat niistä maksaa), mutta blogin lukeminen ei. Jos ostan lehden josta on puolet mainoksia, niin koen mahdollisesti etten ole saanut vastinetta rahoilleni, mutta kun blogin lukemisesta en mitään maksa, niin ei mainokset myöskään häiritse :)

  • Reply
   Xenia
   12.9.2012 at 16:00

   Viimeinen Anonyyni tiivisti aika loistavasti sen, mitä minäkin ajattelen, ja ajattelin myös ennen blogini kaupallistumista. Ostat lehden ja maksat siitä 5 €, sen sisällöstä puolet on mainoksia, ja loput puolet lahjuksina saatuja. (uskokaa pois, yksikään kauneustuotteiden top 10 tuote ei ole lehdelle maksanut mitään). Ja Miisalla ei nyt ollut kauhean asiallista sanottavaa. Hänhän nimenomaan alleviivasi, että hän ei hyödy yhtään mitään. Miksi pitäisi? Mona kuitenkin kirjoittelee täällä täysin vapaaehtoisesti, eikä kukaan hänelle maksa siitä mitään. Miksi siis pitää ottaa nokkiinsa siitä, että toinen saa lahjuksen siksi, että on tehnyt työtä, ja työllä ansainnut näkyvyyttä. Mona kuitenkin varsin selkeästi alleviivasi saaneensa jutun blogin kautta, eikä piiloitellut asiaa. :)

  • Reply
   Mona
   12.9.2012 at 21:08

   Miisa: Tosi kurja kuulla, että näät asiat noin. Näkemyseroja tosiaan löytyy meiltä ihmisiltä kovin paljon ja minä näen asiat täysin eri tavoin kuin sinä. Teen todella paljon töitä blogini eteen. Käytän monta tuntia päivässä kaikkeen blogiin liittyvään. Olen äärimmäisen kiitollinen blogini kautta saamistani mahdollisuuksista, mutta ei mitkään niistä ole tulleet ilmasta tai tyhjästä. Toki te lukijat olette kaikki kaikessa. Olisihan tämä kovin yksipuolista jos yksin itselleni kirjoittaisin. Minusta on vain upeaa ja hienoa, että yritykset ovat heränneet blogien markkinavoimaan ja täten arvostavat heidän tekemää työtä. Tästä aiheesta lienee keskusteltu hyvinkin paljon foorumeilla sun muilla palstoilla.
   Olen otettu, että olet saanut minusta ihmisenä mukavan kuvan, mutta toivon todella sinun vuoksesi että löydät tästä huiman laajasta blogimaailmasta sellaisia blogeja seurattavaksesi jotka eivät aiheuta kommentistasi huokuvaa pahaa oloa ja ärsytystä. Se kun ei missään nimessä ole ainakaan minusta blogien idea. Itse rakastan blogeissa sitä että ne tuovat hyvää mieltä, inspiroivat ja antavat vinkkejä. Muita blogeja seuratessa olen myös AINA äärimmäisen iloinen ja ylpeä kanssa bloggaajien saavutuksista. Oli ne sitten porttaaleihin liittymisiä tai huikean hienoja yhteistöitä. Olen onnellinen heidän puolestaan. Mikään muiden saavuttamista jutuista ei ole koskaan ollut minulta pois. Toivon, että blogimaailma tulee entisestään kasvamaan ja nostamaan pinnalle tätä mahtavaa juttua. Tämä on hieno verkosto jossa on hurjan paljon mahdollisuuksia niin työelämässä kuin ihmissuhteissakin.
   Mukavaa viikon jatkoa Miisa.

  • Reply
   Mona
   12.9.2012 at 21:10

   Xenia mun murumaakari!!! <3 <3 Mää niin tykkään susta:') Tosiystävät iloitsevat toistensa puolesta. ( Ja puolustavat kun toinen on "uhattuna" ;D )
   Mä niin odotan meidän tulevaa matkaa. Siitä tulee mahtavaa:) Saattaa olla vatsalihakset vaan aika kipeät viikon nauramisesta ;D Pus ja haleja :)

  • Reply
   Mona
   12.9.2012 at 21:14

   Anonyymi 1:
   Me ollaan kaikki omalaisia ja reagoidaan asioihin eri tavalla.:) Xenia on ihana kun on niin impulsiivinen:D <3
   Miisalla valitettavasti oli kyllä kommenteissaan ikävä sävy, jonka vuoksi jätin toisen jopa julkaisematta, mitä teen todella harvoin.
   Mutta uskon, että Miisakin löytää tästä ihanasta blogimaailmasta sellaisia blogeja jotka ovat enemmän hänen mieleensä. Minä henkilökohtaisesti toivon että blogit ovat hyvänmielen paikka johon on kiva tulla:)

   Anonyymi 2:
   Hih:D Mä oon just enkä melkein samaa mieltä;) Kiitos hyvästä pointista:)) Ja juuri se että sellaiset postaukset jotka eivät esimerkiksi itseään yhtikäs kiinnosta, on tosi helppo hypätä yli:)

 • Reply
  Anonymous
  12.9.2012 at 15:06

  Minäkin pistän nyt lusikkani tähän soppaan..

  Itse ahkerana blogien lukijana huomasin tuon Miisan lauseen “Ja me lukijat mahdollistetaan se eikä hyödytä itse MITÄÄN”. Kyllähän me lukijat hyödymme blogeista! Saamme lukea näitä blogeja (joihin bloggaajat ovat käyttäneet runsaasti omaa aikaansa), saamme hurjasti vinkkejä eri tuotteista, alennuskoodeja, kilpailuja ym. Itse haluan nostaa hattua lukemieni blogien kirjoittajille (kuten myös siis sinulle Mona) että jaksatte piristää päiviäni ihanilla blogeillanne, ja kyllä todellakin ansaitsette myös korvausta tekemästänne työstä! :)

  Kyllä minäkin usein törmään blogimainoksiin, jotka eivät itseäni kiinnosta, mutta onneksi ne voi ohittaa ja lukea ne kiinnostavat jutut :)

  Ihanaa syksyn jatkoa sinulle Mona ja aivan huippua kun pääsette Xenian kanssa Nyciin! :)

  • Reply
   Mona
   12.9.2012 at 21:19

   No mulla särähti myös sama korvaan, koska itse koen saavani muiden blogeista todella paljon oli siellä mainoksia tai yhteistöitä miten paljon tahansa. Ja vielä kun saan itse valita mitä blogeja luen!:)
   Ja juuri noin, ne jutut voi helposti ohittaa mitkä eivät kiinnosta.:) Otsikot jo kertovat helposti jos juttu ei yhtään kolahda:)
   Ja kiitos kovasti kannustavasta kommentistasi. Ihanaa millaisia tyyppejä siellä ruudun takana on <3 Saan olla niin äärimmäisen kiitollinen teistä ihanista jotka jaatte aikaa ja mietteitänne täällä mun kanssa.
   Ihanaa syksyä sinullekkin <3

 • Reply
  Anonymous
  12.9.2012 at 18:13

  Voi ei, miten taas kateus iskee! Hyvänen aika… jos noin kamalan paljon kismittää lahjukset, matkat “sunmuut”, niin hyvänen aika, perusta blogi!! Varsinkin, kun koet, että eihän tämä mitään panostusta vaadi ollenkaan, siitä vaan kokeilemaan miten luonnistaa! Ja niin tyhmää puhetta tuollainen, ettei lukija siitä mitään hyödy. Ihan älyttömän paljon ihania vinkkejä ja ohjeita kaikenlaisista jutuista ja mulle ainakin tää netin käyttö on suhteellisen edullista naistenlehtiin verraten ja saapi vielä plarata useita blogeja!

  • Reply
   Mona
   12.9.2012 at 21:22

   Hih, tuo on niin totta;) Blogin voi kuka vain perustaa!!:) Ja kannattaakin tää on ihan mahtavaa puuhaa. Itse olen kolmessa vuodessa tullut täysin riippuvaiseksi:D
   Kiitos kannustavasta kommentista sinullekkin <3 Olette tämän bloggaamisen suola <3 :)

 • Reply
  Anonymous
  12.9.2012 at 21:22

  No totta, lehdet tosiaan maksavat ja blogit eivät, ihan hyvä pointti :) Mutta toki blogienkin sisällöllä on väliä, että ne jaksavat kiinnostaa. Osa mainosjutuista on toki mielenkiintoisia, etenkin silloin kuin mainostettava tuote koskee omaa elämää. Joskus vain alkaa tympäistä, kun blogista toiseen vilisee samanlaisia tuotepostauksia.

  Enkä siis ole kenellekään kateellinen, en todellakaan, sillä en koskaan itse voisi altistaa itseäni tällaiselle julkisuudelle. Eikä minua myöskään tosiaan haittaa mainokset, kunhan niitä ei ole liikaa. Xenia vain tuntui tuomitsevan kaikki blogien lukijat kateellisina ja katkerina ihmisinä, joten pakko oli jotakin sanoa väliin.

  Mutta ei se mitään, olen vasta löytänyt tänne blogiin, enkä ole Miisan tavoin minnekään lähdössä :)

  • Reply
   Mona
   13.9.2012 at 14:12

   Ymmärrän kyllä sinunkin pointtisi. Muotiblogitkin usein vain ovat todella pinnallisia jolloin juuri tuotteet yms ovat melko suuri osa blogien sisältöä..
   Kiva kuitenkin että viihdyt täällä ja postausten joukossa on myös sellaisia juttuja joista pidät!!:) Postaustoiveita on myös aina oikein ilolla vastaan:)

 • Reply
  Mona
  13.9.2012 at 14:14

  “Entinen lukija”:
  En halua, että tästä kommenttiboksista tulee sotatannerta:( Ymmärtänet hyvin miksi jätin kommenttisi julkaisematta vaikka se asialliseen sävyyn olikin kirjoitettu. Toivon kuitenkin, että kaikki kritiikki täällä minun blogissani kohdistuu minuun.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *