11.9.2012

Dior Rouge 752

Päivän meikki ja hiukset postauksessa näkyi punaiseksi maalatut huuleni. Olen ollut tuohon Diorin Rouge 752 punaan ihan huippu tyytyväinen. Se pysyy huulilla todella hyvin ja kuluu kauniisti vähitellen pois. Vaikka huulipuna onkin todella mattamainen se ei kuitenkaan kuivata huulia. Sävy on myös minun kasvoilleni juuri oikea vähän kylmä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!:)
Näyttää väri kyllä ihan eriltä tuossa putelossa.. Kannattaa pyytää kosmetiikkaosastolla myyjältä apua sävyjen valinnassa, jolloin saa parhaimman itselleen sopivan. Stockalla ystävällinen myyjä suositteli minulle tätä nimenomaan. Ja onneksi, on ollut aivan huippu puna!:)
Onko teillä kirkaan punaisista huulipunista omaa lempparia?:)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Tiia
  11.9.2012 at 22:39

  passaa kyllä niin hyvin sulle tuo sävy :) itse en osaa käyttää huulipunia ollenkaan.

  • Reply
   Mona
   12.9.2012 at 20:52

   Kiitos Tiia paljon:) Mä en kanssa aiemmin oo osannu kauheesti käyttää, mut nykyisin tykkään ihan hirmusesti:)

 • Reply
  Mipsukka
  14.9.2012 at 03:24

  Tuo sävy sopii sulle kyllä ihan älyttömän hyvin ja olet todella nätti tuossa kuvassa! :) Itselläni on superpunaisista punista YSL 01 Rouge ja sitten juuri ostin Suomesta Make Up Storen 2C1 China Red punan, koska olin unohtanut YSL:n ausseihin. Olin suomessa häissä, jossa asuni ole melko tylsästi harmaa-musta, niin punainen huulipuna piristi kokonaisuutta tosi kivasti. :)

  Olen ollut viimeaikoina liian laiska kommentoimaan, mutta kyttään blogiasi silti tarkkaan ja se tuo jotenkin aina hyvälle tuulelle. :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *