7.9.2012

Välipala

Yksi lemppareimmista välipaloistani on jogurtti ja mysli. Kaikessa yksinkertaisuudessaan se on vaan niin hyvää, enkä koskaan kyllästy tähän yhdistelmään. Jos haluan hieman enemmän makua ja herkuttelua, lisään joukkoon hilloa. Myslin lisäksi sekaan tulee heitettyä usein myös terveellisiä pähkinöitä ja siemeniä, jotta välipalasta saa rutkasti hyviä rasvoja. 

Tuo Pirkan luomu maustamaton jogurtti on muuten aivan parasta!:) Käytän oikeastaan aina jogurttina sitä. Toki kreikkalaiset jogurtit yms ovat ihan huippu hyviä, mutta “tavallisista” tämä Pirkan on parhain. Muut vinkit ja suosikit otetaan myös vastaan!:)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Anonymous
  7.9.2012 at 16:12

  Maustamaton jogurtti tai rahka pähkinäsekoituksella ja hitusella hunajaa. Uusin tuttavuuteni ovat myös marjarouheet, esim. tyrni jossa on paljon c-vitamiinia. Nam. :>

  • Reply
   Mona
   7.9.2012 at 18:46

   Oi kyllä, hunaja on parhautta!!!!:) Luomuna vielä niin se on täydellistä:) Tyrnirouhetta pitääkin testata, kiitos vinkistä!!:)

 • Reply
  Emmi
  7.9.2012 at 18:27

  Saako tuota mysliä tavan marketeista?

  • Reply
   Mona
   7.9.2012 at 18:48

   Pitäisi saada!:) Tarkistan vielä Eetulta ja korjaan jos olen väärässä.. Mä oon vähän uuno näissä, kun Eetu ostaa oikeastaan kaikki meidän ruokaostokset… Mä käyn kaupassa todella harvoin…:)

 • Reply
  Siiri
  7.9.2012 at 19:18

  Oih!itelleni välipala on oikeesti usein se päivän odotetuin hetki(okei aamupala menee ehkä edelle,mietin meinaan aamupalaa jo nukkumaan mennessä ja hyvä että maltan aamulla käydä suihkussa ennen kuin säntään aamupalan teko puuhiin :-D)!ite kokoan välipalan lähes poikkeuksetta maitorahkan ympärille(protskuuuuu),ja sekaan heittelen sitten marjoja/hedelmiä/pilttiä sekä mysliä/pähkinöitä/siemeniä ja sitä rataa.naamnam 8-) tota pirkan jugurttia pitääki maistella heti ensi tilassa!

  • Reply
   Mona
   8.9.2012 at 08:24

   Hhih, aamupala on kyllä parhautta!!:) Varsinkin kun sen saa nautiskella aivan rauhassa:)

 • Reply
  Veronica
  7.9.2012 at 19:33

  Oi nam! Itsekkin syön paljon mysliä ja sekaan tulee laitettua kaikenlaista…hunajaa, pähkinöitä, banaania. Ja nyt ostin juuri uutuutena kuivattua vadelmaa ja karpaloa rouhittuna. Nam !
  Nyt pitäisikin tankata noita vitamiineja kun flunssaa on liikkeellä ja itselläkin ollut kaksi päivää tosi tukkonen olo :( No eiköhän jäätelö ja sohvalla makoilu auta ja tietty kuuma juoma :D

  • Reply
   Mona
   8.9.2012 at 08:25

   Sama homma pientä tukkoisuutta ilmassa!:/ Vihreetä teetä vaan urakalla niin kyllä se siitä;)
   Ja juu, jäätelöä!!:D Nams:)

 • Reply
  Soikku
  8.9.2012 at 16:10

  Mysli + maustamaton jogurtti (+ hillo) = parhautta! Itse olen vielä tykästynyt tekemään myslini itse, omatekoisesta tuntuu tulevan parempaa kuin kaupan myslistä, tässä yksi hyvä ohje:
  http://hyvinvointiloki.blogspot.fi/2012/03/tein-myslia.html

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *