6.9.2012

Väriä ylle

Olen heinäkuisen loman jälkeen käyttänyt silloin tälläin itseruskettavia, jotten ihan heti valkaistuisi;) Tällä hetkellä käytössä on ollut kolme tuotetta. Monoi de Tahiti, josta olenkin kirjoittanut aikaisemmin täällä ja itseruskettavasta täällä. Acon sunkissed body lotion on apteekista ja sillä on hyvin kevyt ruskettava vaikutus. Sain nyt purkin käytettyä loppuun ja seuraavana tarkoitus on testata YR:ltä saamaani päivettävää ja kosteuttavaa voidetta. Odotukset sille ovat korkealla, kun sitä ollaan kovasti kehuttu monessa blogissakin.
Äkkiä se kesän rusketus kyllä häviää.. Ainakin minusta tuntuu, että olen taas jo aivan valkoinen;) Syytäkin siis jatkaa päivettävien tuotteiden käyttöä..:D
Kertokaahan mitkä ovat teidän lemppareita itseruskettavista tuotteista?:)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  essipessi
  6.9.2012 at 20:39

  Olen jo pidemmän aikaan suosinut Doven kevyesti päivettävää voidetta,se sopii niin hyvin tällaiselle hyvin vaalea ihoiselle. Pian kyllä laitan senkin odottamaan kevättä, kun en oikein syksyn ja talven tullen enää “uskalla” noita ruskettavia käyttää, kun pelkään että tulos ei olekaan enää normaalin näköinen :)

  • Reply
   Mona
   7.9.2012 at 17:56

   Dove ei ookkaan sopinu mulle laisinkaan…:/
   Talvisin saa kyllä olla varovaisempi! Laitan usein alle kunnon kosteusvoiteen jotta tuloksesta tulisi tasaisempi:)

 • Reply
  Nanna
  7.9.2012 at 06:06

  Mitä oot tykännyt tuosta Aconin tuotteesta? :)

  • Reply
   Mona
   7.9.2012 at 17:56

   Tykkäsin tosi paljon!!:) Siinä on kiva mieto tuoksu. ei liian vahva. Eikä rusketus oo liian voimakas, se sopii hyvin vaaleammallekkin iholle:)

  • Reply
   Johanna
   8.9.2012 at 20:36

   Mulla on myös tuo Aconin päivettävä, mutta täytyy sanoa että mulle siitä ei tullut kyllä väriä, ei sitten yhtään..:/ Useamman kerran oon jo kokeillut, mutta ei. Kaikista muista päivettävistä on kyllä tullut, vaaleaihoisena kun tykkään testailla kaikkia päivittäviä luonnollisen lopputuloksen toivossa. :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *