3.9.2012

Hetki hemmottelua

Viikko on lähtenyt taas käyntiin ja maanantai hujahti hurjan nopeasti. En mennyt tänään salille nilkan kipeytymisen pelossa, mutta tein kotona jumpan pallon ja kahvakuulan kanssa. Tein siitä videotakin, mutta taas äänet olivat todella hiljaa. No saan huomenna taas kameran käyttöön, joten videoidenkin laatu tulee sen kautta parantumaan. Kuvailen siis loppuviikkosta uutta treenivideota.:)
Päivällä siivosin kodin puhtaaksi ja illalla tein pienen hemmottelun itselleni. Kasvohoito kuorinnalla ja naamiolla. Myös jalat saivat osuutensa, sillä upotin ne puoleksi tunniksi lämpimään jalkakylpyyn ja kuorin ne. Jalkojen kuorintaan käytin YR:ltä saamaani organic kuorinta-ainetta. Lopuksi levitin The Body Shopin ihanan viilentävän geelin jaloille.
Kädet rasvasin ihanalla Jurliquelta saamallani rose hand creamilla. Rasva tekee super pehmoiset kädet ja tuoksu on taivaallinen. Hemmottelun päätteeksi vielä rooibosteetä ja fit lehti tuomaan inspiraatiota.
Vielä hetki leffan katselua kullan kainalossa. Huomenna on luvassa huippu mukava päivä Helsingissä. Facebookissa päivittelen varmasti muutamia kuvia päivästä, joten käykäähän seurailemassa blogia sitä kautta. Nyt ihanaa viikkoa kaikille 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anonymous
  4.9.2012 at 07:49

  Heippa Mona! Tee postaus sun geelikeynsistä kun ne on selvästikin pysynyt todella hyvin sulla!! ;)

  • Reply
   Mona
   5.9.2012 at 17:25

   Heippa!!:) No joo, ehdottomasti voin tehdä jossain vaiheessa uutta postausta niistä:)

 • Reply
  elvis jee
  4.9.2012 at 18:06

  Hei, Mona! Oot tosi ihana sun hiuksies kaa. Pieni hemmottelu on ihanaa:)

  • Reply
   Mona
   5.9.2012 at 17:26

   Hih, kiitos paljon <3 < :))

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *