3.9.2012

Kengät mielessäin

Haaveilen täällä nyt uusista kengistä. Aamuisin on ollut sellainen olo, että kenkävalikoima kaipaisi kipeästi päivitystä. Syksy tekee tuloaan,  joten on aika heittää ballerinoille ja avokkoille hyvästit. Tervetuloa ihanat nilkkurit ja saappaat!:) Okei kyllä niitä avokkaitakin voi vielä syksyllä käyttää, mutta mieli halajaa jo selvästi jotain syksyisempää kenkätrendiä asuihin;) Päädyin pitkäksi toveksi surffailemaan yhteistyökauppojen kenkävalikoimiin ja keräsin tänne parhaita paloja.

Alkuun katsastin tutun ja turvallisen Nellyn valikoimaa. Heidän kengät löytyy täältä. Kollaasiin keräsin eniten itseäni mielyttävät mallit. Voisin hetimiten ottaa kaikki omaan kokoelmaani:)

1) Sixtyseven nahkaiset nilkkurit vetskarilla , 2) Sixtyseven nahkaiset nilkkurit remmillä 3) Vagabond korolliset nilkkurit  4) Jeffrey Cambell mustat niitti loaferit ja vastaavat 5) Nellyn omat  6) beiget niittikorkkorit 


Seuraavaksi ihanaakin ihanampia ylipolvensaappaita Spartoosta. En edelleenkään omista ainuttakaan pari pitkiä saappaita. Tänä syksynä olisi aika jo tehdä asiaan korjaus.

7) Mustat nahkaiset pitkävartiset saappaat , 8) Ruskeat korolliset  , 9) Vaaleat nude saappaat 

Saman nettikaupan nilkkurit. Taas löytyi aivan liikaa ihanuuksia. Tässä kuitenkin lemppareimmat. Ei varmaan vaikea arvata mitkä näistä ylsi ultimate ykkösiksi..;)

10) punaiset korolliset 11) Kiilakorkoiset leobardit 12) Konjakinruskeat nilkkurit , 13) sähkönsiniset korolliset kultaisella ketjulla    

Vitsit, kyllä kengät ovat ihania!!:D Voi kunpa olisi valtava huone ihan pelkästään kengille. Sellainen, jonka seinillä olisi hyllyjä ja ne olisivat täynnä kenkiä.;) Toistaiseksi tyydyn haaveilemaan ja pyrin pysymään (huonosti) alkaneessa shoppailulakossa… Menen nyt siis tekemään tarkastusta omaan kenkävalikoimaan. Joskus sekin voi yllättää. Tosin nyt on sellainen fiilis, että omassa kaapissa ei ole yhtikäs mitään:D Eetu on aivan toista mieltä. Mutta, kun ei mulla oikeesti oo ainuitakaan kiilakorkoisia leobardikuvioisia korkkareita!!!:D

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kukka
  4.9.2012 at 09:34

  Noi Vagabondit (3) on myös mun listalla ja luulen, että ne syksyksi kotiutan :) Kaunis ja käytännöllinen kenkä.

  • Reply
   Mona
   5.9.2012 at 17:24

   Ne on ihanat!! Mä tarviin myös jotkut hyvin käytännölliset syksyt. Sellaset joilla on helppo kävellä pidempäänkin ja vähän huonommallakin säällä..:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *