1.9.2012

Liu Jo Jeans

Keräsin tähän uusista omat suosikkini. Toiset ovat nämä ihanat River mallit.

 Toinen lemppari malli oli tämä Standard malli. Nämä ovat klassisset ja tuo pesu miellyttää kovasti minua. Skinny mallit ovat kyllä ehdottomasti enemistönä omassa kaapissani, mutta olen innostunut nykyään kovasti myös näistä hieman suorempi lahkeisista.

 

 

Liu Jo on Italialainen merkki ja se on perustettu 1995. Merkki teki ensimmäisenä takapuolta kohottavan mallin, jonka nimesivät bottom up malliksi ja se myi heti alusta asti loistavasti. Yksi läpimurto bottom up jeans mallille oli tämä aivan mahtava mainos!:D Hih, tää saa niin hymyilemään;)

LIU JO FARKKUJA LÖYTYY TÄÄLTÄ!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Anonymous
  1.9.2012 at 13:43

  Hei löysin blogisi kun etsin apuja tuohon tradedoublerin käyttöön :) Kiitos valaisevasta ohjeesta! Olisiko liikaa pyydetty jos tekisit yhtä selkeän ja ymmärettävän ohjeen miten noita mainoksia oikein tuohon blogin sivuille saa? Itse en oikein hallitse vielä kun tuon tekstilinkin..olen kieltämättä aika solmussa tämän asian kanssa. Pitäis varmasti jättää koko asia, mutta niinkuin kirjoitit itsekin haluaisin näiden mainosten avulla saada lisäinspiraatiota, en missään nimessä tienata rahaa..

  • Reply
   Mona
   2.9.2012 at 18:46

   Heippa!:) Kiva kuulla, että niistä oli hyötyä:)
   Suosittelen ottamaan yhteyttä suoraan TD:n tyyppeihin. Voit laittaa sivujen kautta heille viestiä, vastaavat aivan varmasti ja osaavat neuvoa!:) Bannereiden laitto toimii niin että lisäät vaan koodin sivupalkkiisi:)

 • Reply
  Merenhelmi
  1.9.2012 at 19:13

  On hyvä mainos!:))

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *