29.8.2012

Yves Rocher Organic

Sain Yves Rocherilta testattavakseni heidän uusia kosteuttavia luomusertifioituja tuotteita. Kokeilin heti muutamaa niistä ja olin todella tyytyväinen. Odotuksetkin olivat näille kyllä korkealla.
Puhdistusaine oli taivaallisen raikkaan tuoksuinen samoin kuorinta-ainekin. Ja hih, tuli muuten kokeiltua tuo kasvoille tarkoitettu puhdistusaine myös vartalolle!;) Hyvin toimi ja koko kroppa oli pehmeä. Kuorinta-aine oli todella levittyvä ja pehmeä. Geelimäinen koostumus tuntui miellyttävälle ihoa vasten. Minä olen kuitenkin hirmuinen kuorinta-aineiden suurkuluttaja, joten olisin kaivannut tuotteelta ehkä hieman tehokkaampaa vaikutusta. Toisaalta tämä sopii hellävaraisuutensa puolesta paremmin useammin käytettäväksi!:) Herkkäihoisten kannattaa myös ehdottomasti testailla kumpaistakin tuotetta. Hinta näillä on varsin sopiva. Puhdistus kustantaa 4,90 euroa ja kuorinta 6,90 euroa. Kirjoittelen muista tuotteista ja myös näistä vielä myöhemmin uudelleen, kun olen käyttänyt niitä pidempään.
Muistutuksena vielä, että huomiseen asti on aikaa tilata niin, että saat 30% alennusta yhdestä tilauksen tuotteesta. Muistakaa myös tilauksissa käyttää hyväksi alennuskoodi YRMONA, jolla saatte vielä koko tilauksen arvosta 20% alennusta, kun tilauksen arvo on vähintään 7,5 euroa!:)
Joko teistä moni on ehtinyt tutustua Yves Rocherin luomu tuotteisiin? Jos niin olisi mukava kuulla myös teidän mielipiteitä.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Reetta
  29.8.2012 at 06:24

  Mä tilasin just muutama päivä sitten saman sarjan suihkugeeliä, toivottavasti olis hyvä :)

  • Reply
   Mona
   29.8.2012 at 22:31

   Ihan varmasti jos on yhtäänkään samalainen kuin tuo puhdistuaine. Sitä mulla ei oo joten en oo vielä testannu. :) Kerrohan sit mitä pidit!:)

 • Reply
  Soikku
  29.8.2012 at 08:43

  Mä tilasin tuon puhdistusgeelin vastikään, mutta jostain syystä en tykkää sen tuoksusta. Ihan hyvin sillä kuitenkin pesee kasvot.

  • Reply
   Mona
   29.8.2012 at 22:35

   Tuoksu on aluksi tosi erikoinen, mut mä taas just rakastuin sen raikkauteen!!:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *