28.8.2012

Aina ei vaan juoksu kulje

Tänään tein viikon ensimmäisen treenin. Viime viikolla tuli pidettyä liian monta lepopäivää.
Nyt kuitenkin töiden jälkeen pakotin itseni  salille ja siellä matolle juoksemaan. Ja huh hei, kylläpäs oli vaikeaa. Juoksu ei kulkenut ei sitten yhtään!! Jalat painoi, eikä hengitys tuntunut tasaantuvan millään. Musiikki ei napannut, telkkareista ei tullut mitään katsottavaa. Treeni oli kaikin puolin todella vaikea. Vasta puolentunnin kohdalla olo alkoi olla parempi. Siinä vaiheessa olin kuitenkin jo ihan kyllästynyt koko touhuun. Muutama minuutti jalkaa toisen eteen ja kun mittarissa oli 5km lopetin ja jatkoin venyttelyillä.
Niinhän se on, ettei aina voi olla hyvä fiilis treenatessa. Minusta silloin saa antaa luvan hellittää. 
Olen ihan varma, että huomenna askel kulkee lentäen ;)
Please, sanokaa että teilläkin on joskus tosi huonoja treenejä  ja mikään ei nappaa??!! :D

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Haamu
  28.8.2012 at 20:11

  Heh, harvemmin se juoksu matolla kulkeekaan.. itellä ainakaan! Luonnossa/ulkona juoksemisessa ei ole koskaan ongelmia! Siellä saa askeleen tahdin määrätä fiilispohjalta ja hengitys kulkee raittiissa ilmassa! :)

  • Reply
   Mona
   28.8.2012 at 21:04

   Ulkoilmassa hengitys kyllä kulkee ja se tekee niiiin hyvää. Silti mä yleensä tykkään tosi paljon juosta matollakin!:)
   Paitsi tänään:D Olis pitäny lähtee vaan pihalle;)

 • Reply
  With A Silver Lining
  28.8.2012 at 21:04

  Ihana kuulla muidenkin likuntakokemuksia, tsemppiä treeniin! Itselleni ainakin biisien vaihtelu auttaa treenissä, sekä myös lajien vaihtaminen silloin tällöin :) Ihanaa blogia kirjoittelet!

  withasilverlining.blogspot.com

  • Reply
   Mona
   29.8.2012 at 22:22

   Voi kiiiiitos paljon <3 Miten mukava kuulla:) Ja kiitos tsempistä, nyt sitä todella tarvitaan kun toi himputin nilkka meni ja venähti://

 • Reply
  muru
  28.8.2012 at 21:25

  Voi Mona kun musta tuntuu,että suurin osa omasta treenistä on sellaista,että ei vaan kulje :D Hienosti jaksettu vaikka tuntui tylsältä! :)

  • Reply
   Mona
   29.8.2012 at 22:24

   Hih, sä oot ihana <3 Kiitos piristyksestä Muru <3
   Nyt meneekin treenit vähän pidempään mönkään ku nilkka rusahti..:( Mut voi olla et joutuu tekee habaa niin, että paidat ratkee liitoksistaan ;D

 • Reply
  Siiri
  28.8.2012 at 21:27

  voi vitsit :s juokseminen on kyllä semmosta, että vaikka sitä itekkin niiiiiiin paljon rakastan niin joskus ei vaan kulje. ei sitten niin millään. vaatteet ahdistaa, ja nimenomaan toi musa sattaa tökkiä niin pahasti vaikka olis omat lempparijuoksu biisit menossa mukana. itelläni tulee sillon sillon semmonen olo että kävelen ja itken loppu matkan, kun ärsyttää niin paljon koko touhu ja sitten rupeaa ärsyttämään se, että ärsyttää :-D aina ei vaan voittaa ;-)

  • Reply
   Mona
   29.8.2012 at 22:25

   No juuri näin. Se on ihan taivaallisen ihanaa kun kulkee, mut ei vaan aina. Ja sitku ei kulje ni sit se onki ihan tuskaa :D
   Aina ei vaan voi tosiaan voittaa:D Kiva, että myös siellä ei aina vaan juosta täydellisiä lenkkejä;)

 • Reply
  Riikka
  28.8.2012 at 22:40

  Mä en tajuu miten voit juosta matolla kunnon lenkkejä :D Mun mielestä se on tylsää. Ja ne juoksumatot on kaiken lisäksi pelottavia. Itse juoksen aina luonnossa, salilla otan lämpöä useimmiten soutamalla tai polkemalla. Ja joo älä huoli, kaikillahan on joskus sellasia päiviä että jalka ei nouse ja ei vaan nappaa! :)

  • Reply
   Mona
   29.8.2012 at 22:28

   Hahha :D Mä rakastan matolla juoksua!!! :D Mutta joo, on kyllä täysin totta, että ulkona juokseminen on ihan omaa luokkaansa:)
   Ja jesh, hyvä kuulla et ei muillakaan aina vaan nappaa;) <3 HIh:)
   Ps. Soutulaite on PARAS!! :D Puolen tunnin soutu ja morjes et tietää soutanees:) Pitääkin seuraavaks soutaa, kun tästä nilkasta saan ehjän:) Kiitti muistutuksesta;) Meikkis on täysin kangistunu tohon juoksuun nyt:)

 • Reply
  Greu
  30.8.2012 at 08:31

  En oo mikään juoksija, koskaan ollutkaan, mutta nyt parina viime vuotena oon yrittänyt ottaa sitä ihan säännöllisesti mukaan treeneihin. Se on vaan aina ollut sellanen laji, mitä “pelkään”, just siks että se on melkein aina niin kamalaa! Käyn paljon erilaisissa jumpissa, eli mun peruskunto pitäisi olla ihan hyvä, mutta juoksukunto on sitten varmaan asia erikseen.. Välillä on ollut pari kunnon endorfiinilenkkiä, mutta useimmiten on hirvee kynnys lähteä lenkille, juurikin sen kamalan “kylmä hiki, heikottaa, oksettaa, ei jaksa!”-olon takia:( Pitää kuitenkin uskaltaa vaan, ja kävellä vaikka sitten suosiolla:)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *