29.8.2012

Keskiviikon kuulumisia

Herätyskello soi kuudelta, mutta tää neiti nousi vasta seitsämältä. Silmät ristissä töihin vähän jälkeen kahdeksaksi. Onneksi tekemistä on töissä aina riittävästi, joten tylsyydestä ei tarvitse murehtia;) Kolmelta kone kiinni ja toimistolta kauheeta kyytiä kotiin. Pikkusen puuteria poskille ja vaatteiden vaihto. Pyörä alle ja Fontanaan kahville. 
Puoli neljäksi oli sovittuna treffit yhteistyön tiimoilta Jurliquen maahantuojan kanssa. Mä kuvittelen, että mulla on aina kiire ja sen vuoksi olen aina todella ajoissa joka paikassa. Nyt treffikumppanini oli juuttunut ruuhkaan ja sainkin odotella tovin jos toisen. Mutta tiedättekö, olipas ihana istua ja oikeasti rauhoittua hetki ihan itsekseen Fontanan terassilla kahvia siemaillen!:) Teki niin hyvää!!:) Ja tulin myös siihen tulokseen, että hyvää kannatti odottaa. Nimittäin Maria, joka siis on Jurliquen maahantuoja oli aivan mielettömän valloittava persoona!!:D Hän oli itse aurinko ja höpötti niin, että minäkin jäin välillä hiljaiseksi;) Tämä on niin bloggaamisen suola, kun tapaa uusia mahtavia tyyppejä. Meillä synkkasi loistavasti Marian kanssa ajatukset yhteen ja ideoitiin vaikka mitä kivaa yhteistyötä. Syksymmällä luvassa lukijoille tosi kivoja juttuja. 
Maria toi minulle testattavaksi muutamia juttuja heidän tuotteistaan. Niistä kokeilun jälkeen lisää.
Nyt uppouduin hetkeksi sohvan pohjalle blogin pariin. Salille pitäisi kyllä lähteä ja muitakin koulu yms velvollisuuksia olisi… Toisaalta, ehkä taidan katsoa ensin Suurimman pudottajan;) 
Kivaa iltaa kaikille! :)
Palaan illalla treenipäivitysten kanssa.
 (Nyt se on luvattu, joten pakko siis lähteä SP:n jälkeen lenkille!;) Olisi aika noloa kirjoittaa, etten tehnytkään mitään;) )

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Veronica
    29.8.2012 at 19:44

    Kuulostaa hyvältä sun päivä ja niin tuo sarjakin! Huomioni kiinnittyi noihin jo kun olin lämpöjoogassa Aurajooga nimisessä paikassa viimeviikolla, siellä myytiin tuota sarjaa :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *