9.8.2012

Outfit 5/8-2012 Lace and Leopard

Viime sunnuntaina kävimme kullan kanssa Ikeassa ostamassa makuuhuoneeseemme yöpöytiä. Jotain muutakin tietysti jäi matkalta mukaan. Voiko Ikeassa edes käydä niin, ettei mitään tulisi hankittua..?;)  Facebookissa näkyi viikonloppuna jo pientä vilausta yöpöydistä. (Fb:n puolella tulee muutenkin usein päiviteltyä pieniä arkisia juttuja, jotka eivät aina blogiin asti päädy, joten käykäähän ihmeessä tykkäilemässä täällä klik!:)  ) Teen erillistä postausta makuuhuoneesta ja yöpöydistä kuvien kera vielä myöhemmin. Ansaitsevat nimittäin ehdottomasti oman postauksen. Metsästin yöpöytiä noin kaksi vuotta..:D 
Sunnuntai oli Turussa todella lämmin ja aurinkoinen. Pieni flunssa vaivasi minua viikonloppuna, mutta siitä huolimatta uskaltauduin laittamaan vilpoiset Stradivariuksen shortsit jalkaan. Olen saanut ne edelliskesänä äidiltä Tallinnan tuliaisiksi. Shortsit ovat edelleen kovasti mieleeni, vaikkeivat ne tänä kesänä olekkaan saanut niin paljon käyttöaikaa, kuin olisin toivonut. Syksyllä voi toki lisätä niiden alle paksummat mustat sukkahousut, jolloin niitä voi käyttää huomattavasti pidempään.

Asussa tuli yhdisteltyä tämänhetkisiä lempijuttuja: pitsiä ja leokuviota. Pitsipaitani on sellaisenaan  melko neutraali ja halusin tuoda asuun jotain pientä extraa, joten kietaisin jo monessa asussa näkyneen leohuivin kaulaan. Se myös piti nuhanenäisen kaulaa hieman suojassa. Tästä H&M huivista on tullut yksi tämän kesän suosikkini. Se tuo mukavasti särmää asuun ja samalla lämmittää hieman.
Olallani roikkui äidiltäni saatu syntymäpäivälahja, johon olen ollut kovin tyytyväinen. Pitkä hihna on arkikäytössä aivan ehdoton. Helpottaa kovasti touhuamista, kun molemmat kädet ovat vapaina. Tämän Evan myötä olen myös rakastunut täysin tuohon Damier Azur kuosiin. Haaveilulistalla roikkuukin jo yksi jos toinenkin malli;)

Hiuksissa alkaa vähitellen olla melkoinen tyvikasvu. Blogiani pidempää lukeneet varmasti muistavat, että olen päättänyt lopettaa tai ainakin vähentää selvästi hiusten värjäystä. Muutamaan vuoteen en enää ole käynyt tyveä värjäämässä. Jatkoin tyven värjäyksen sijaan hiusten raidoituksella. Viimeisestä raidoituksestakin on nyt kulunut jo kahdeksan kuukautta! Hiukseni kasvavat onneksi melko nopeasti, joten eiköhän tuo oma hiustenväri pikkuhiljaa valtaa koko hiusten pituuden.
Kengät: Bronx, shortsit: Stradivarius , toppi: Zara, huvi: H&M, laukku: LV

Toivottavasti saamme nauttia vielä monesta lämpimästä päivästä. Vaikka syysvaatteet kovasti mielessä jo ovatkin, niin kyllä kesävaatteita vielä haluaa käyttää mahdollisimman pitkään. Niitä kun ehtii ikävöidä monesti pitkän talven aikana.
Joko te odotatte asujen syyspäivitystä?:)

You Might Also Like

27 Comments

  • Reply
    Adalmina
    9.8.2012 at 05:53

    Ihana asu, jälleen kerran! Mutta parasta asuissasi on kyllä aina tuo säteilevä hymy! :)

    • Reply
      Mona
      9.8.2012 at 05:58

      Murunen oot ihana <3 Sinä se niin säteilevä ja maailman sydämellisin oot <3
      Toivottavasti nähdään pian:)

  • Reply
    Mape
    9.8.2012 at 06:38

    Kaunis Mona ja ihana Eva <3

    • Reply
      Mona
      9.8.2012 at 16:25

      Hih, Kiitos ihana Mape <3 :)

  • Reply
    M
    9.8.2012 at 07:26

    Minäkin taidan tästä inspiroituneena kaivaa leohuivini esille, näytät upealta jälleen kerran!:)

    Minulla samaa ajatusta tyvikasvun värjäämisen kanssa. Itselläni vain tosi tumma maantienharmaa omana värinä, ja pahin vaihe on se 5-10cm, siitä kun yli pääsee niin sitten alkaa helpottamaan. Kärsivällisyyttähän se vaatii, ja sitähän minulla ei tunnetusti oikein ole :D

    Aurinkoista päivää sinulle <3

    • Reply
      Mona
      9.8.2012 at 16:28

      Hih, leo vie mennessään!!;)
      Mulla on myös melko tumma tyvi, mutta aurinko on sitä vaalentanut aika paljon. Ja nyt kun hiukset on raidoidettu ja tyvi on pidempi niin se ei näytä enää muutenkaan ihan niin tummalle..:D
      Ihanaa päivää sinulle myös murunen <3 Oletkin vaihtanut nimimerkin muuten nyt hiljattaina!:) Kuvasta vaan tunnisti heti:) <3

  • Reply
    Veronica
    9.8.2012 at 07:49

    Niin säteilevä aurinko olet kyllä! :) Ja tuo asukin on tosi kiva, itsekkin olen ruvennut haluamaan itselleni leo huivia :D

    • Reply
      Mona
      9.8.2012 at 16:32

      Voi Veronica, kiitos paljon <3 Sä se jaksat pitää positiivista ilmapiiriä yllä <3 :) Ja jee, oonko saanu tartutettua sinnekkin leoinnostuksen?;D Hih:)

  • Reply
    Sanna
    9.8.2012 at 08:22

    Kaunis asu ja Mona :)

    • Reply
      Mona
      9.8.2012 at 16:32

      Voi että, kiitos paljon Sanna <3:) Kauneus on katsojassa <3

  • Reply
    Anonymous
    9.8.2012 at 08:25

    Olet kyllä itse aurinko ja päivän piriste :)

    Täytyy sanoa, että tulee itsekin hyvälle mielelle, kun selaa bloglovinia ja bongaa sinun blogisi sieltä, erotut nimittäin aurinkoisilla kuvillasi joukosta :) Muistakin saamistasi kommenteista päätellen, ilahdutat monia lukijoitasi olemalla oma itsesi!

    Ihanaa loppuviikkoa :)

    -Hannah

    • Reply
      Mona
      9.8.2012 at 17:15

      Hannah, olet ihana! Miten mukava onkaan saada näin positiivinen ja sydämellinen kommentti <3 Kyllä se kertoo juuri sinusta ja sinun aitoudesta <3 Kiitos vielä ihana sanoistasi :)

  • Reply
    Baniina
    9.8.2012 at 08:43

    No on kyllä vaan ihana hymy sulla! Niin pirtsakkaaksi tulee itekin! :)

    • Reply
      Mona
      9.8.2012 at 17:17

      Heiii ihana Baniina!! :) Kiva kuulla sinusta <3 :) Ja kiitos kaunis kovasti <3:)

  • Reply
    Reetta
    9.8.2012 at 08:45

    Ihana säteilevä hymy sulla, näissä kuvissa näytät jotenkin erityisen hyvältä :)

    Tuo Eva on ihana ja mun suosikki on nimenomaan tuo kuosi :)

    • Reply
      Mona
      9.8.2012 at 17:27

      Reetta, sinä se sädehtivä oot <3 Kiitos taas ihana kun jaksat olla niin positiivinen ja tartuttaa sitä täällä muillekkin <3 Oot ihana:)

  • Reply
    Riikka
    9.8.2012 at 09:39

    Hyi en kyllä odota syysasuja yhtään. Tuntuu että kaikki kesävaatteet on vaan roikkunut kaapissa odottamassa kesää, jota ei ikinä tullut :( Onneksi oli sentään se matka..

    Toi huivi näyttää kivalta, tekee heti asusta vähän “kiinnostavamman”. Pitäisi itsekin opetella käyttämään huiveja!

    • Reply
      Mona
      9.8.2012 at 17:28

      Hih:D Mä salaa jo pikkusen mietin niitä syysasujakin;) Mut joo kyllä kesävaatteet on niin parhautta <3 :)

  • Reply
    Anni H
    9.8.2012 at 12:37

    Kaunis Mona!! :)
    Odotan syysasuja innolla! Tummat värit, isot neuleet ja saappaat maistuvat taas kesän jälkeen. Tai katsotaan mitä sanon sitten lokakuussa ;D

    • Reply
      Mona
      9.8.2012 at 17:35

      Anni!! <3 :) Sama homma, salaa mielessä syysasut jo vaikka kesävaatteita rakastankin ;) Ja totta lokakuussa voi olla jo niiiiiin erimieltä:D

  • Reply
    Kukka
    9.8.2012 at 17:37

    Kauniina olet ollut liikenteessä! Ikea on kumma paikka, mä inhoan sitä kauppaa niiiin paljon, mutta silti siellä on pakko välillä käydä, enkä ole koskaan tyhjin käsin sieltä lähtenyt :) Mä toivon kesän vielä jatkuvan, mutta syyskuussa haluan jo laittaa jalkaan saappaat ja käyttää ihania syystakkeja. Toi sun äidin lahja on niin namu! :)

    • Reply
      Mona
      9.8.2012 at 18:11

      Murunen <3 <3 Kiitos taas paljon:)
      Hih, mä rakastan Ikeaa:DDD Tykkään niin käydä kiertelemässä ja kattelemassa siellä, mut joo kyllähän kannattais ostaa ajattomia kestäviä juttuja, mut hitsit ku siellä Ikeassa vaan on niin paljon kaikkea kivaa….:)
      Ihanaa loppuviikkoa ihanalle Kukkalle <3

  • Reply
    Jaana
    9.8.2012 at 20:54

    Eva on kyllä ihan paras kesälaukku. Itse ostin viime kesänä saman monogram kuosissa. Laukku on mielestäni myös aivan ihmeen tilava ja paljon nielevä noin pikkulaukuksi :) Kaunis on tuo vaalea väri myös.

    • Reply
      Mona
      10.8.2012 at 05:08

      Oih mä mietin kans kovin et kumpaan päädyn monogramin vai tähän, mut vaalee voitti ihan siks, ku mulla ei oo ainuttakaan vaaleeta laukkua:)
      Vitsit, oot Jaana mielessä useina päivinä <3 Tsemppiä loppu metreille <3:)

  • Reply
    Kukka
    9.8.2012 at 20:54

    Ihanaa viikonloppua sulle :) ihanaa kun oli heti alkuun tällainen kahden päivän viikko :) ensi viikkolla sit hurjat viisi, huiiii :)

    • Reply
      Mona
      10.8.2012 at 05:12

      Kiitos muru samoin <3 No joo aika hyvä aloitus!!:) Mulla oli koko viikko, mutta meni kyllä tosi hyvin:) Oli jopa kiva palata taas duuniin;) Ja kouluja odotan jo ihan ku kuuta nousevaa:)
      Pus <3

  • Reply
    Jaana
    10.8.2012 at 22:21

    Kiitos kovasti toivotuksista. Laskettu aika tosiaan oli ja meni jo viime maanantaina, mutta pikkuinen vain viihtyy masussa….mää en kestä ennää ;-D Toisaalta, sitä “valmiimpi” vauva sieltä sitten tulee…toiveikkaana ootan sitä ihmevauvaa, joka nukkuisi mahdollisimman pian jo hyvät yöunet ;-D Kerron kyllä sit, kun jotain tapahtuu :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *