8.8.2012

Inspired by…

She is so gorgeous!! Nimittäin Fotballfrue blogin kirjoittaja Carolina. Hän on ihan mielettömän sädehtivä ja aivan järjettömän tyylikäs neito. Hänen bloginsa on viimeaikoina noussut aivan kärkeen omien lemppareideni joukossa. Huomaan odottavani kuin kuuta nousevaa seuraavaa postausta ja ihania inspiroivia asuja. Tässä yksi hänen asunsa, josta kokosin kollaasiin oman toiveasuni.  Mitäs tykkäätte? Itse ihastuin erityisesti noihin ihaniin vihreisiin housuihin!! Aivan mielettömän naiselliset ja hyvän malliset. Hintaakaan niillä ei ollut kovin paljon. Myös nuo upeat leokorkkarit painuivat mieleeni;) Ah, edelleen himoitsen kaikkea leoa…
Olettehan te jo löytäneet Carolinan blogin? Suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan ainakin kuvia, jos tuo norjankieli ei muuten innosta selailemaan:) Kuva lainattu!
http://fotballfrue.no/?p=18538

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Lauran
  8.8.2012 at 16:09

  Kiitos tästä vinkistä, pikaisella selauksella tuo blogi näytti aivan ihanalle, mutta pakko vielä säästellä kunnon tarkastelua illalle. Uskon että tuolta blogista saa aivan mielettömästi inspiraatiota sekä pukeutumiseen että liikuntaan. :) Tuo asukin on hurjan raikas ja tyylikäs.

  Niin ja kyllähän tuosta Norjasta sai vähän selvää pelkällä ruotsin kielen taidolla! En sitten tiedä kuinka väärin ymmärsin, mutta jotain ymmärsin kuitenkin :D

  • Reply
   Mona
   9.8.2012 at 05:00

   Hih, kyllä siä vaan ihmeesti tosiaan selvää saa ja lopun voi kääntää google translatella :DDD
   Ja todellakin saa inspiraatiota mielinmäärin!! Niin ihana blogi <3 Ja joo mä rakastan noita Carolinan treenijuttuja:)) Nyt kun sais oman flunssan selätettyä lopullisesti ni pääsis taas kunnolla treenaamaan.. Viikko on jo tullut vaan röhnättyä räkätautisena:/

 • Reply
  zinizanzui
  8.8.2012 at 20:36

  Kiitos Mona tästä muistutuksesta! Oon itsekin joskus Carolinan blogia seuraillut mutta jostain kumman syystä sen unohtanut kokonaan. Aivan ihania asuja ja tosiaan inspiraatiota täynnä vaikka ei norjaa osaisikaan! :) Nyt en enää aio tätä jättää unohduksiin!

  • Reply
   Mona
   9.8.2012 at 05:04

   VOi miten kiva kuulla että sinäkin pidit ja sait tästä vinkkiä!!!:) Tämä blogi on ehdottomasti seuraamisen arvoinen vaikkei kieltä osaisikkaan:)

 • Reply
  essipessi
  8.8.2012 at 20:47

  Olen jo pidemmän aikaa seuraillut sun blogia, mutta en oo kertaakaan vielä kommentoinut. Kiitos Mona ihanasta, piristävästä ja motivoivasta blogista :)

  http://essisdrom.blogspot.fi/

  • Reply
   Mona
   9.8.2012 at 05:04

   Voi kiiitos ihan hirmuisesti <3 Miten mukava olikaan lukea tälläinen piristävä kommentti heti aamusta <3:)

 • Reply
  Crossing Paths
  8.8.2012 at 23:57

  Oi, kiitos blogivinkistä, ei olekaan tullut aiemmin luettua Carolinan blogia, täytyykin käydä vilkaisemassa.:) Sunkin blogiisi ollaan kyllä ihastuttu, löydettiin se ihan vastikään.:)

  • Reply
   Mona
   9.8.2012 at 05:05

   Kiitos paljon!!:) Tosi kiva kuulla, että olet viihtynyt täälläkin:) Ja hienoa että sait Carolinasta vinkkiä:) Hän on oikea inspiraatio pesäke :D

 • Reply
  StyleC
  9.8.2012 at 22:14

  Mullakin meni seuraukseen Fotballfrue, kiitos upeasa blogivinkistä :)

  • Reply
   Mona
   10.8.2012 at 05:14

   Jee, hienoa!!:D Kiva, että moni on saanut tästä vinkkiä!:) Caroline on kyllä ihan huippu. Itse ihan imen inspiraatiota häneltä :D Ihana ihana Fotballfrue <3 :) Kannattaa kurkata muuten erityisesti myös treeniosoita!!!:D Niiiiiiin inspiroiva!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *