9.8.2012

Madara, My love

Moni varmasti muistaa, että olen hehkuttanut luonnonmukaista kosmetiikkaa ja etenkin Mádaraa. Selailin nettikauppoja, joissa on tarjolla Mádaran tuotteita ja huomasin Hyvinvoinnin tavaratalossa olevan todella laaja valikoima ihania Mádaran tuotteita!:) Siellä osa tuotteista on nyt melko hyvässä tarjouksessakin. Kollaasiin keräämäni tuotteet löydät helposti alla olevien mainoslinkkien kautta. Voin erittäin lämpimästi suositella Mádaran tuoteperhettä kaikille. Jopa äitini, jonka iho on aivan äärimmäisen herkkä käyttää vallan Mádaran tuotteita. Joko moni teistä on kokeillut näitä? Onko muita luomumerkkejä, joita voisitte suositella?:)
Hyvinvoinnin tavaratalon kaikki Mádaran tuotteet löydät tästä linkistä.


You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Kukka
  9.8.2012 at 17:30

  Madaran tuotteet on myös mulle tuttuja :) Tykkään ihan valtavasti käyttää ko. sarjaa. Mulla on todella kuiva iho ja tuotteet sopii mulle :)Tuo syväkosteuttava geeli on mulle (vielä) uusi tuote, mutta voisinpa siihenkin tutustua :) Kiitos vinkistä ja linkistä!

  • Reply
   Mona
   9.8.2012 at 18:09

   Kiva jos oli vinkkiä ihanalle Kukalle <3 Tietkö, että tuo syväkosteuttava geeli on tarkoitettu mielestäni rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, joten se ihan välttämättä oo kaikkein paras vaihtoehto jos sulla on tooosi kuiva iho..?
   Ehkäpä se syväkosteuttava voide olis parempi?:)

  • Reply
   Kukka
   9.8.2012 at 20:43

   Oi kiitos :) mä olisin nyt menny ihan metsään :D eli siis voide, nyt mä yritän muistaa :) ja kiitos myös mamille tuosta “vaahtoavasta putsari” vinkistä. Kokeiluun menee ;)

 • Reply
  Anonymous
  9.8.2012 at 20:11

  Syväkosteuttava voide on ihana!! Kuivuuteen taipuva ihoni rakastaa sitä, ei jää ollenkaan tahmaiseksi, vaan imeytyy loistavasti. Ja muuten nuo Madaran putsarit (siis sellainen, mikä vaahtoaa) ovat parhaat ikinä :) -mami-

  • Reply
   Mona
   10.8.2012 at 05:00

   Ne on kyllä huippu hyviä!:) Mullakin on tainnu olla jo pari puteloa sitä:) pus <3

 • Reply
  Anonymous
  9.8.2012 at 20:37

  Olen käyttänyt Madaran deodoranttia ja tykännyt siitä. Muutkin tuotteet vaikuttavat hyviltä, täytyypä tutustua tarkemmin.

  -IK

  • Reply
   Mona
   10.8.2012 at 05:01

   Deodoranttia mä en ookkaan testannu! Oon niin vannoutunut Nivean dödön käyttäjä ollu vuosikaudet:D Pitääkin joskus laittaa kokeiluun ja katsoa onko Nivean voittanutta;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *