10.8.2012

Outfit 6/8-2012

Päivän asut tulevat nyt hieman viiveellä julkaisuun, kun niitä on tuppaantunut kertymään melkoisesti. Toivottavasti ette ihan kyllästy näihin:D Lupaan, että teen jatkossa muitakin, kuin asu- ja matkapostauksia;)
Tässä siis asua maanantailta. Oli muuten ensimmäinen työpäivä loman jälkeen. Ajattelin viime viikonloppuna, ettei yhtään huvittaisi mennä loman jälkeen takaisin, mutta hyvin on kuitenkin mennyt ja arki rullaa taas normaaliin tapaan!:) Melkeinpä voisin väittää, että on taas kiva olla töissä. Enemmän kuitenkin odotan koulun alkua. Ihana nähdä koulukavereita pitkästä aikaa ja päästä luennoille. Koulukavereita en tosiaan ole nähnyt koko kesänä lainkaan!:( Todella sääli, mutta onneksi asia korjaantuu pian:) 
Shoes : Christian Louboutin, dress: Zara, blazer: H&M, watch: Michael Kors
Asu on koottu hyvin perus elementeistä. Tälläisessä klassisessa ja naisellisessa asussa viihdyn äärimmäisen hyvin. Korot tuovat asuun kuin asuun ryhtiä ja etenkin toimistolla mielestäni ne ovat ehdottomat. Ei sillä, kyllä minä ballerinoja käytän yhtä paljon kuin korkojakin;) Välillä mukavuus vie voiton 6-0. 
Nyt oikein mukavaa kohta alkavaa viikonloppua kaikille 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Merenhelmi
  10.8.2012 at 09:22

  Voi että, olet niiin upea Mona! Hehkut kauneutta, niin sisäistä kuin ulkoistakin kauneutta, ja vaikutat niin ihanalta, aidolta ja mukavalta ihmiseltä. <3

  • Reply
   Mona
   10.8.2012 at 15:06

   Voi Veera <3 SInä se oot niin ihana ja kirjoittamasi sanat kuvastaa kuule juuri sinua!! <3 :)
   Pus ja haleja:) Ihanaa vkl!!:)

 • Reply
  Anonymous
  10.8.2012 at 12:58

  Minäkin palailin tällä viikolla töihin ja mukavaa oli, vaikka toki lomailukin on mukavaa. Mutta toisaalta, eipä olisi lomaakaan, jos ei töitä. Joten lomaa osaa arvostaa! Työn iloa! Saitko muuten sen uuden työpaikan, kun olit tuossa taannoin menossa muistaakseni työhaastatteluun, vai jatkoitko vanhassa työssä?

  • Reply
   Mona
   12.8.2012 at 09:54

   Voi en saanut paikkaa:/ Kirjoitinkin siitä yhdessä postauksessa. Jatkoin siis edelleen samassa tyetehtävässä. Totesinkin silloin, että vaikka kuinka aluksi hamitti, niin toisaalta uskon että se oli tarkoitettu niin ja eteen voi hyvin tulla vielä jotain minulle sopivampaa:)
   Työn iloa sinullekkin!:)

 • Reply
  Iitu
  11.8.2012 at 08:48

  Tämäoli kyllä ihan livenäkin tosi kaunis asu :) Tykkäsin!!

  • Reply
   Mona
   12.8.2012 at 09:55

   Hih, ihana Iitunen <3 <3 Kiitos paljon:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *