8.8.2012

Outfit

Jo viikkoja sitten päällä ollut asu oli jäänyt lomapostausten jaloissa luonnoksiin. Tässä siis työpäivän asua parin viikon takaa..
Kengät/jakku/farkut: Zara, laukku: Mulberry, paita: H&M

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Anonymous
  8.8.2012 at 10:02

  Nätti asu, yksinkertainen on kaunista :)

  Tuli mieleen kysymys hiuksistasi. Kun sinulla nyt näyttäisi olevan jo melko pitkälle juurikasvua (enkä tarkoita tätä pahalla, mielestäni hiuksesi ovat ihanan luonnollisen väriset!), niin oletko huomannut että tuo tyviosan värjäämätön hius olisi veltompaa tai lättänämpää kun värjätty hius? Itselläni on myös raidoitettu vaalea tukka ja haluaisin kokeilla kasvattaa hieman pidempää juurikasvua, mutta kampaajani mukaan värjäämätöntä hiusta on paljon vaikeampi käsitellä, koska hius on niin tervettä ja samalla sitten myös liukkaampaa ja helpommin latistuvaa. En tiedä puhuiko kampaajani noin vaan saadakseen pitää minut edelleen värjäysasiakkaanaan, vai voisiko tuo olla tottakin. Siksi ajattelin nyt sinulta tiedustella kun olet tuota omaa väriäsi kasvatellut :)

  • Reply
   Mona
   8.8.2012 at 15:57

   Kiitos paljon:)
   Ja hih, hauska sattuma, että kysyit hiuksista, kun olen juuri kirjoittanut huomisen postaukseen niistä:D
   Tosiaan tyvi alkaa olla tooooosi pitkä….:D Välillä ärsyttää ja välillä ei.. Tarkoitus on saada kasvatettua kokonaan oma väri takaisin. Jatkossa ajattelin laittaa raitoja ihan vaan joskus harvoin.
   Kyllä kampaajasi varmasti ihan oikeassa on:) Itse en oikein osaa onko tyve “veltompaa”.. Mulla on mun mielestä aina aika veltto tukka:D Mutta sileä ja liukas se ei oo koskaan ollu. Mun hiuslaatu on aika karhee, vähän niinku “karvanen” :)
   Mutta toki sun kannattaa testata ja koittaa hiukan kasvattaa. Saahan sen sitten värjättyä koska vaan:) Tai voisko olla et laittais vaan esim vähän raitoja jolloin se oma väri tulis pikkuhiljaa…? :)

  • Reply
   Anonymous
   8.8.2012 at 17:58

   kiitos vastauksestasi :) Ainakin kuvien perusteella oma hiustesi väri näyttää kivalta, joten hyvin voisit tosiaan pärjätä ilman värjäyksiäkin :) Juu täytynee minunkin nyt alkaa kasvattelemaan omaa väriä tai jos hermo menee, niin hyvä idea tuo että laittaisi ihan vaan muutaman raidan. Nyt minulla näkyy raidat niin selkeästi, että haluaisin nimenomaan luonnollisempaa lookkia.
   Jäänkin odottelemaan huomista hiuspostaustasi! :)

  • Reply
   Mona
   8.8.2012 at 18:19

   Kiitos paljon:) Oon kyllä ollu tyytyväinen päätökseen kasvattaa oma väri takaisin..:) Helpottaa kummasti..:)
   Ja tosiaan aloitin projektin pikkuhiljaa laittamalla raitoja tyveen. Ihan hiuspostausta ei oo tulossa, mutta maininta tyvestä, kun se kuvissa alkaa jo erottua melkosta paljon:D Voisin kyllä laittaa taas pientä päivitystä hiuspostauksesta tulemaan, kiitos siis vinkistä;)

 • Reply
  Reetta
  8.8.2012 at 10:15

  Onpas nuo kengät upeat!! ♥

  • Reply
   Mona
   8.8.2012 at 15:58

   Kiitos murunen <3 :) Tykkään itsekkin kovasti, mutta ne saavat kyllä liian vähän käyttöaikaa.. Pitää yrittää muistaa useammin ottaa ne kaapista….

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *