1.8.2012

Päivä Helsingissä

Voi juku, meikä vietti ihan hurjan mukavan päivän eilen Helsingissä. Lounastin (Zen Sushissa) ja kiertelin kaupungilla ihanaakin ihanamman Xenian kanssa. Miten toinen voikaan olla samassa paketissa niin pirun nätti ja  vielä fiksu!?:) Aika meni Xenin kanssa aivan liian nopeasti ja juteltavaa olisi ollut enemmän kuin tarpeeksi. Onneksi seuraava Helsingin reissu on jo melko pian, niin pääsemme jatkamaan höpöttelyä.
Gyylissä kävimme hyvin pikaisesti (aivan liian pikaisesti) moikkaamassa rakasta serkkuani Annikaa. Siinä onkin sitten maailman suloisin ja sydämellisin naikkonen.♥ Mikäli jollain Helsinkiläisellä on etsinnässä luottokampaaja voin vannoa ja  luvata, että Annika jos kuka loihtii hiukset upeiksi!:)

Iltapäivästä sain seuraan rakkaan sydänystäväni, joka pian muuttaakin monen vuoden jälkeen takaisin Turkuun. En taida uskoa sitä vielä edes todeksi. Miten ihanaa, kun voin kohta vaan soittaa hänelle ja lähteä vaikka saman tien nauttimaan Tintån härkävarrasta hänen kanssaan;) Pus J, ikävä tuli jo. 

Vietin “blogivapaan” päivän, nimittäin jätin painavan järkkärin järkäleen kotiin. Ei ole kovin tuttua minulle…;) Muutama kuva oli kuitenkin otettava kännykällä. Sain myös kokeilla Xenian Nikonin pikku järkkäriä (V1)! Oih, se oli täydellinen. Arvatkaa vaan tahdonko nyt sellaisenkin;)
Kollaasissa vilahtaa äidiltä saamani synttärilahja. Kiitos ihana mama enemmän kuin mieluisasta lahjasta. Tämä tulee olemaan käytössä paljon ja pitkään.

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Veronica
  1.8.2012 at 06:48

  Kuulostaa ihanalle teidän päivä:) Odotan myös pääseväni pian Helsinkiin ja kas kummaa myös erään kaunokaisen laukun perässä sinne (pääasiassa) matkustan :D Helsinki on kyllä kaunis paikka ja etenkin kesällä!
  Mistä liikkeestä muuten tuo kuva on, missä on miu miun laukkuja?

  • Reply
   Mona
   1.8.2012 at 10:08

   Hih:) Mikä yksilö on mielessä??:)
   Mä tykkään myös tooosi paljon Helsingistä ja tietysti ihanista murusista siellä <3 :) Voi kun vaan olisi enemmän aikaa käydä visiitillä.
   Se on Nina'sista!!! :) Siellä oli vaikka mitä ihanaa uutta!!!!!:D

  • Reply
   Veronica
   1.8.2012 at 10:26

   Ei mikään suuri laukku (tai no ei sitä vielä tiedä, heh). Mutta Mulberrylle ainakin ja sieltä Daria Clutch tai Lily erityisesti kiinnostaisi :) Mutta nyt alkoi tuo Nina's myös kiinnostamaan, jospa sieltä tarttuisi jotain ihanaa mukaan! Nyt ei malta odottaa!! :D

 • Reply
  Raparperi
  1.8.2012 at 07:44

  Ihanan lahjan olet mammalta saanut! :) Jäi kanssa kiinnostamaan, että missä liikkeessä myydään Miu Miun laukkuja. Oon helsinkiin menossa loppukuusta.

  • Reply
   DD
   1.8.2012 at 09:39

   Samaa minäkin mietein, aivan jumalaisen ihana tuo tummansininen! :)

  • Reply
   Mona
   1.8.2012 at 10:09

   Kiitos, tykkään kyllä kovasti <3 Kuva on Nina'sista!!!!:) Siellä oli aivan liikaa kaikkea uutta ihanaa!!! <3 <3 :)) Kannattaa ehdottomasti käydä visiitillä:)

 • Reply
  Xenia
  1.8.2012 at 08:27

  Kiitos vielä, on tuo lahja kyllä aikas mahtava!<3

  • Reply
   Mona
   1.8.2012 at 10:09

   Kiitos muru itsellesi <3 Odotan jo kovin että nähdään pian uudestaan <3

 • Reply
  Anonymous
  1.8.2012 at 09:07

  Oi ihanan lahjan olet saanut äidiltäsi :)

  Suuntasimme avomieheni kanssa lomalla Turkuun mielessäni mm. juurikin hehkuttamasi Tintån härkävarras. Pettymys oli suuri, kun soitimme varaaksemme pöydän ja saimme kuulla, että koko ravintola oli buukattu klo 16.00 eteenpäin koko illaksi :( En olisi arvannut, että keskellä viikkoa ja jo alkuillasta on tarvetta varata pöytä!!! Ensi kerralla täytyy varata pöytä sitten hyvissä ajoin, että pääsen vihdoin maistamaan tuota herkkua :)

  -Hannah

  • Reply
   Mona
   1.8.2012 at 10:13

   Kiitos Hannah, tykkään kyllä kovasti tästä <3 :) Ja tulee olemaan suuressa käytössä ja ihana muisto myös äidiltä <3:)
   Voi ei!!!! Tosi kurja kuulla, ettette päässeet Tintån!!:( Mun olis pitäny enemmän painottaa, että pitää varata hyvissä ajoin pöytä:( Tosiaan saattaa mahtua istumaan kahdestaan terassille tai pienille sivupöydille ilman varausta, mutta se on hiukan tuurikauppaa. Seuraavaksi kun olette tulossa niin kannattaa ehdottomasti varata tosiaan todella hyvissä ajoin. Jos reissu tulee äkkiseltään niin kannattaa ainakin käydä kurkkaamassa josko sattumalta tilaa olisi.
   Ihanaa kesän jatkoa Hannah! <3 :)

 • Reply
  Elisabete
  1.8.2012 at 11:38

  Oih, päivänne kuullostaa ihanalta! Ja kivan lahjan saitkin äidiltäsi. :)

  • Reply
   Mona
   1.8.2012 at 14:36

   No eikös, sille tulee varmasti käyttöä paaaaljon<3 :)

 • Reply
  Siiri
  1.8.2012 at 13:39

  Oooo ihania kuvia!ja onnea uudesta kaunokaisesta ;-)

  • Reply
   Mona
   1.8.2012 at 14:36

   Kiitos paljon Siiri <3 :)))

 • Reply
  Kittynail
  2.8.2012 at 07:38

  Kuullostaa siltä, että sulla oli tosi kiva päivä! Aina mukava tavata muita bloggaajia. Todella mahtava lahja!

  • Reply
   Mona
   2.8.2012 at 08:52

   Oli kyllä hirmu mukava päivä<3 :) Vielä kun loma jatkuis pidempää ja vois reissailla vähän enemmänkin;) Ja lahja oli niin mieleinen <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *