31.7.2012

Ibiscus Hotel

Vihdoinkin olen saanut koottua lomakuvia ja tehtyä postauksia. Aloitetaan ensin meidän hotellista. Valitsimme Ibiscus Hotellin, jota pääset tarkastelemaan tarkemmin yhteistyökumppani Hotels.com sivuilta tästä linkistä.
Me olimme molemmat todella tyytyväisiä hotelliin ja sen asiakaspalveluun. Hotellin sijainti ei myöskään olisi voinut olla parempi meidän tarkoituksiin. Ranta oli aivan hotellin vieressä, myös kauppoihin ja vanhaan kaupunkiin oli lyhyt matka kävellen.
Ainut miinus minusta oli oikeastaan se ettei netti kuulunut huoneen hintaan. Viikoksi netti olisi maksanut 50 euroa. Huoneet olivat myös hieman vanhanaikaiset, mutta se ei kuitenkaan meitä häirinnyt. Hintalaatusuhde oli tässä täysin kohdillaan.

Meillä oli niin sanottu puolihoito, eli aamiainen ja illallinen kuuluivat huoneen hintaan. Molemmat olivat hotellissa aivan mielettömän hyviä. Ja erityis kiitos pitänee mainita ravintolan henkilökunnasta. Kaikki olivat mielettömän ystävällisiä ja tuttavallisia.
Kävimme sekä aamiaisella, että illallisella joka päivä. Ensin mieteimme, että illallisen jätämme muutamasti väliin, jotta olisimme käyneet ulkona syömässä eripaikoissa, mutta se osoittautui aivan turhaksi. Kävimme joka päivä kuitenkin lounaalla ravintolassa. Täytyy todeta, ettei yhdessäkään ravintolassa ruuat olleet niin hyviä, kuin hotellissamme. Illallinen oli joka päivä erilainen ja se sisälsi valtavasti eri vaihtoehtoja. Me molemmat pidimme siitä, että ruokana ei ollut ainoastaan lihapullia ja ranskalaisia vaan tarjolla oli todellakin paikallisia erikoisherkkuja. Söimmekin paljon sellaisia ruokia joita emme koskaan ennen olleet edes maistaneet.

Aamupala oli päivittäin sama, mutta erittäin kattava sekin. Erilaisia leikkeleitä ja juustoja, vihanneksia, muroja, mysliä ja hedelmiä. Lämpimänä oli kananmunia kaikin eritavoin valmistettuna, papuja, uunitomaatteja, pekonia ja nakkeja. Herkkuina aamulla sai myös lettuja, croisantteja, pullia ja nutellaa.

Aulassa oli mukava baari ja drinksuja olikin rentouttava nautiskella ihanalla hotellimme terassilla joka oli suoraan rannalle päin. Tuuli vilvoitteli siihen mukavasti,joten tuskaisan kuumakaan ei ehtinyt tulla. Baarissa oli myös pieni snacks-pöytä, josta sai ottaa mielin määrin pähkinöitä, porkkanaa, sipsejä ja suolakeksejä, kun tilasi juotavan.
Baarin lähellä oli myös hotellin uima-allas, josta minulla ei valitettavasti ollut kunnollista kuvaa lainkaan. Emme ehtineet loikoilemaan uima-altaalla kertaakaan. Jotenkin tuo ihana meri ja ranta houkutteli tällä lomalla enemmän.

Aulatilat Ibiscuksessa oli viihtyisät sekä tilavat. Kaikki tilat olivat myös hyvin siistit samoin kuin huoneemmekin.

Voin siis erittäin lämpimästi suositella Ibiscus Hotellia Rodokselle suuntaaville. Onko lukijoiden joukossa muita Ibiscuksessa majoittuneita? Mitä mieltä te olette olleet hotellista?:)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  *kiki*
  31.7.2012 at 10:30

  Todella hyviä ja edustavia kuvia olet Mona nappaillut :) En malta odottaa muita Rodos postauksia, kiva päästä fiilistelee. Laitoin muuten itsekin FB kuvia meidän reissusta.

  Ps. onnea upeasta alelöydöstä!

  *kiki*

  • Reply
   Mona
   1.8.2012 at 10:14

   Kiitos murunen <3 <3 Oi tulenkin kurkkimaan pikimiten!! Nyt on pitänyt taas semmoista hoppua että huh. Omiin reissupostauksiin on kulunut aivan tuhoton aika kaiken muun touhun ohella, että fb ja muut blogit ovat jääneet ihan retuperälle:/
   Pus ja haleja <3

 • Reply
  Lina
  31.7.2012 at 12:49

  Mäkin tulin Rodokselta kotiin eilen, ihana saari! Me yövyttiin hotelli Cactuksessa, se oli ihan ok, mutta teidän hotelli vaikuttaa vähän freesimmältä :) Innolla odottelen Rodos-postauksia!

  • Reply
   Mona
   1.8.2012 at 10:16

   Oi oi!!!:) Cactus olikin ihan meidän hotellin vieressä!!:) Postauksia tulossa, niitä on jo luonnoksissa ihan liikaa:DD Pitäis saada tehtyä loppuun että saisi jo pikkuhiljaa julkaisuun. Nyt on todettu, että kuvia tosiaan voi ottaa liikaa;)
   Toivottavasti lomasi oli oikein onnistunut! <3 :)

 • Reply
  marika
  31.7.2012 at 17:44

  Olin tuolla vanhempieni kanssa vuosi sitten ja olen ollut siellä n. 20 vuotta sitten ekan kerran. Ihana hotelli ja todella hyvä ruoka. Puolihoito kannattaa ottaa ilman muuta, koska on edullinenkin. Vieläkös siellä oli suomalainen mies Harry tarjoilemassa? Viime kesänä kertoi suunnittelevansa suomeen takaisin muuttamista.

  • Reply
   Mona
   1.8.2012 at 10:18

   Joo illallisen hinta ei ollut juuri mitään!!:) Ja oi oli suomalainen tarjoilija, mutta en valitettavasti tiedä hänen nimeään:(
   Kertoi asuneensa noin 17 vuotta Rodoksella. Käy aina talvisin Suomessa. Hän oli mitä sympaattisin ja ystävällisin. <3 Valitettavasti hän ei ollut viimeisenä aamuna töissä vaikka niin luulimme, joten emme huomanneet kysyä hänen nimeään lainkaan:/

 • Reply
  marika
  1.8.2012 at 14:57

  Jep, kyllä se sitten tais olla juurikin hän. Semmonen roteva, tummatukkainen kaveri. Oli päälle 30v :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *