1.8.2012

Outfit 31/7-2012

Sää suosi mukavasti eilistä Helsingin reissuani. Aurinko paistoi koko päivän, mutta ilma ei kuitenkaan ollut tukahduttavan kuuma. Uusi Rodoksen Mangosta ostamani sininen mekko oli loistava valinta reissuun. Muruseni oli kovin suloinen nähtyään mekon. Hän sanoi ensimmäisenä sen olevan aivan Maijan tyylinen.  :)
Pidän mekon yksinkertaisesta tyylikkyydestä kovasti, mutta valitettavasti huomasin ensimmäistä kertaa sitä käyttäessäni, että se nousee todella ikävästi ylös. Koko ajan sain olla laskemassa helmaa alas, ettei pylly paljastuisi muulle väelle:D
Sain vielä Xenialta muutaman kuvan asustani. Kiitos muru kuvista!:) Alla oleva kuva on otettu aiemmin mainitsemallani Nikon 1 V1 kameralla, eikö olekkin hyvä kuvanlaatu?:) Nämä ulkona otetut asukuvat ovat kyllä niin paljon pirteämpiä ja elävämpiä, kuin sisällä otetut. 
Kuvassa näkyy uudehko ostokseni. Se hieman pelasti lyhyttä ja reittä paljastavaa asuani;) Rakastuin täysin tuohon takkiin nähtyäni sen ihanan Cocon päällä!:) Hän oli yhdistänyt takin tyylikkäästi shortseihin ja t-paitaan. Cocon asun pääset kurkkaamaan täältä klik!:) 
Zarassa käydessäni huomasin, että takki oli alennuksessa ja jäljellä oli juuri minun kokoni. Olen ollut todella tyytyväinen ostokseen. Takki oli myös lomalla osa matkustusasuani. Se toi juuri sopivasti lämpöä ilmastoituun lentokoneeseen, muttei ollut liian kuuma.
Kengät: LV, mekko: Mango, kello: Michael Kors, laukku: DKNY, bleiseri: Zara, huivi: H&M

Mitä mieltä te olette Mangon sinisestä mekostani? Onko se ok mekkona vai tulisiko sitä käyttää enemmin tunikana housujen tai paksujen sukkahousujen kanssa?

You Might Also Like

43 Comments

 • Reply
  Raparperi
  1.8.2012 at 13:29

  Heippa, todella kauniissa asussa olet eilen ollut liikenteessä. Mekko sopii sinulla lyhyenäkin, kuten eilenkin, mutta talvella sitä voi käyttää kuten pohditkin esim. housujenkin kanssa. Mielestäni todella käyttökelpoinen vaatekappale. Tuo musta laukkusi on todella kaunis myös :)

  • Reply
   Mona
   1.8.2012 at 14:29

   Kiitos Raparperi!:) Totta, saa lisää käyttöaikaa syksyyn ja talveen kun lisää housut mukaan!:)
   Laukusta pidän myös kovasti:) Se on tosi kätsä kantaa ja ihmeen paljon sinne mahtuukin tavaraa vaikka pieni onkin:)

 • Reply
  Anonymous
  1.8.2012 at 13:44

  Mekko on kiva, mutta asustasi tulee ensimmäisenä mieleen, että on kovasti yritetty matkia Xeniä ja hänen tyyliään :S

  Jotenkin asu ei ole ollenkaan omaa tyyliäsi, vaikka hurjan kaunis onkin.

  • Reply
   Mona
   1.8.2012 at 14:34

   Voi kurja kuulla, ettei mekko ole mielestäsi minun tyyliseni..:/ Minusta se kun on niin todella “tavallinen” ja klassinen yksilö jollaisena oman tyylini juuri näen:) Mutta kiitos kuitenkin mielipiteestäsi!:) Ps. Muotiblogit yleisesti taitaa olla kokonaisuudessaan inspiroitumista toinen toisistaan ja tyyleistään…;) Ei tässä aikuisina enää tunneta niin “matkimista”?:) EIkös matkiminen ollut joku juttu joskus ala-asteen viimeisillä vuosilla..:)

 • Reply
  Anonymous
  1.8.2012 at 14:35

  Vähän samat tunnelmat kuin edellisellä anonyymillä. Postauksessa päällimmäisenä jäi mieleen se, että haluat näyttää joltain muulta kuin itseltäsi. “sanoi ensimmäisenä sen olevan aivan Maijan tyylinen. ♥” ja “Rakastuin täysin tuohon takkiin nähtyäni sen ihanan Cocon päällä!” Eikö sinulla ole lainkaan omaa tyyliä, vaan yritätkö aina matkia muita? Ihmetyttää vaan. Tykkään tyylistäsi valtavasti silloin kun näytät itseltäsi etkä yritä matkia toisia, siksi seuraankin blogiasi aktiivisesti.

  • Reply
   Mona
   1.8.2012 at 14:42

   Voi että:( Vähän samaa voisin vastata sinullekkin kuin tuossa yllä edelliselle..
   Itse pidän tyyliäni lähinnä todella tavallisena ja klassisesana. Sellaisena jota varmasti useammalla kadulla vastaan tulee. Minusta tämäkin asu on hyvin klassinen ja sellaisena oman tyylini nään:) Ja olen kuvitellut muidenkin asujen tässä blogissa olevan:D
   Minusta on kuitenkin tietysti ihana saada inspiraatiota muiden bloggaajien asuista, eikös moni sitä varten oman tyylisiään blogeja seuraile?:) Minulle kun ei sovi rokki vaatteet tai tosi tosi muodin mukaiset asut. Siksi en pukeudu monen persoonallisen oman tyylinsä mukaisen bloggaajan tavoin:)
   Tälläinen minä vaan kuule olen, en missään nimessä yritä “matkia” muita ollakseni jotain muuta mitä olen.

  • Reply
   imlacking
   10.9.2012 at 16:58

   Vanha postaus, mutta kommentoidaan nyt kuitenkin. Eihän se sitä tarkoita etteikö olisi omaa tyyliä vaikka sanoisi, että on ollut ihana jonkun toisen päällä. Näkee jonkun toisen päällä sen tyylisen takin, vaatteen jne.., mikä voisi itsellekin sopia. Enkä usko, että aikuiset ihmiset enää matkivat toisiaan, kyllä se on ennemmin peruskoulun juttu. Toki on sellaisia ihmisiä jotka eivät uskalla erottua ja pukeutuvat esimerkiksi kuin kaverinsa, mutta tässä ei varmastikaan ole siitä kysymys.

 • Reply
  Daniela
  1.8.2012 at 15:05

  Värimaailma asussasi on mieleeni :) Nättiä!

  • Reply
   Mona
   1.8.2012 at 16:17

   Kiva kuulla, kiitos Daniela:)

 • Reply
  Liisa
  1.8.2012 at 15:24

  Jonkun toisen kintuilla tuo mekko voisi olla liian lyhyt, mutta noita sääriä kelpaa kyllä esitellä. Minusta oikein kaunis asu ja tuo takki on kyllä hurjan nätti ja varmasti älyttömän monikäyttöinen :)

  • Reply
   Mona
   1.8.2012 at 16:20

   Hih, voi kiiiiitos hirmuisesti kohteliaisuudesta <3 :)
   Tuo takki on tosiaan tosi monikäyttöinen!:) Ihan huippu ostos. En olisi hoksannut tuollaista kokeilla henkarista ellen olisi sitä nähnyt Cocosen päällä:) Ei nimittäin näytä henkarissa oikein miltään:D

 • Reply
  Tytti
  1.8.2012 at 16:08

  Äläpäs kuule Mona välitä noista “matkija”-kommenteista! Itse innostuin aivan hulluna tuosta asusta! Ihan upean näköinen ja sopii juuri sulle. Mielestäni sellainen sivistyneen seksikäs asu! Itseltä löytyy samainen huivi, pitäisiköhän kokeilla jotain samanlaista.. Eikun sehän taitaiskin olla sitä matkimista! ;) Ihanaa loppukesää <3

  • Reply
   Mona
   1.8.2012 at 16:22

   Voi Tytti, et tiedäkkään miten hyvän mielen sait kommentillasi <3 Kiitos paljon piristyksestä:)
   Hih, ehdottomasti väsäämään:) Sain muuten juuri vasta tuon huivin äidiltäni. Tai oikeastaan voihkin sen taaaas hänen kaapistaan:) Hirmuinen leovillitys päällä ja tuo hillitsi sitä mukavasti;) Se on helppo yhdistää moneen asuun olematta liian vallitseva juttu:)
   Ihanaa kesän jatkoa myös sinulle Tytti ja kiitos vielä kun jätit niin ystävällistä kommenttia <3:)

 • Reply
  ibe
  1.8.2012 at 16:46

  Tosi hyvin sopii yhteen mekko ja huivi! Kyllä kesällä saakin olla lyhyt helma, mutta jatkuva nousevan helman nykiminen on kyllä rasittavaa ;) Ja mustien sukkisten kanssa tuota voi tosiaan käyttää syksylläkin:) En minäkään oikein ymmärtänyt noita matkimiskommentoijia, eikä ainakaan xenia tullut tuosta asusta mieleen millään lailla..

  • Reply
   Mona
   2.8.2012 at 08:33

   Kiitos ibe <3 :) Olet murunen ja aina piristät mua kommenteilla, kiitos taas ihana ajastasi <3 :)

 • Reply
  Soila
  1.8.2012 at 16:47

  Tyylikäs asu kaikenkaikkiaan! Ja pakko antaa isot propsit tosta sun asenteesta noihin hieman negatiivisiinkin kommentteihin! Joku muu olisi saattanut provosoitua ja vastata rumastikin takaisin. You go gal! ;) Omakin mielipiteeni on, että varhaisteininä matkitaan ja näin aikuisiällä inspiroidutaan :D

  • Reply
   Anu
   2.8.2012 at 07:44

   mua ihmetyttää etteikö saisi sanoa omaa mielipidettä ollenkaan..sitähän nimenomaan kysyttiin.kaikki ei voi olla samaa mieltä ja nuo mielipiteet esitettiin ihan suht asiallisesti.
   Miksi sitä vastaan olisi pitänyt edes olla ilkeä?

  • Reply
   Anu
   2.8.2012 at 07:46

   eikös tässä nimenomaan mielipidettä kysytty?
   joku voi olla erimieltäkin bloggarin kanssa ja ihan hyvässä hengessä.
   miksi siitä pitäisi ottaa nokkiinsa?

  • Reply
   Mona
   2.8.2012 at 08:38

   Soila:
   Kiitos niiiiin ihanasta kommentistasi <3 SInä osasit hyvin kiteyttää tuon varhaisteininä matkitaan ja aikuisiällä inspiroidutaan!!:D Taidan lainata sinua tällä virkkeellä;) Hih:)

   Anu,
   Voi toki saa sanoa mielipiteensä!!:) Ja nimenomaan kun sitä vielä itse kysyin:) Ei tässä missään nimessä nokkiinsa ole otettu:)
   Toki joskus on eroja miten kritiikkiä ja mielipiteitä antaa;) Ja olihan nämä ihanat minua “puolustavatkin” kommentit mielipiteitä <3 :) Kaikilla tosiaan on oikeus sanoa puolesta ja vastaan:) Kun muistaa tehdä sen asiallisesti. Asiattomat kommentit eivät aja kenenkään etua. Olen kovin iloinen siitä, että sellaisia törkyjä ei juuri tänne kommenttiboksiin edes tule. :)

 • Reply
  Julia
  1.8.2012 at 18:15

  Tosi ihana asu,tosi tyylikäs,samalla hieman rento ja klassinen! Ja hyvin voi olla pelkästään noin ja sitten kun viilenee, sukkikset/housut/leggarit alle miten kukin tykkää(: Ja tosi kiva kun vastaat noin ystävällisesti negatiivisiin kommentteihin!(: Siihen ei monet pysty.Ja olen täysin samaa mieltä ,että eikös muotiblogit ole sitä varten ,että muut voi saada inspiraatiota ja mielestäni ei tule yhtää xenia mieleen asusta vaikka hänkin on upea ,niinkuin sinäkin!Ja innostuin kamalasti kun luin ,että vietit Xenian kanssa päivän! Kaks mun lempi bloggaria<3

  • Reply
   Mona
   2.8.2012 at 08:40

   Voi kiitos sinullekkin ystävällisestä kommentistasi Julia <3 Olen kanssasi täysin samaa mieltä, muotiblogit ovat juuri inspiroitumista! :) Ja ole kovin otettu, että yhdeksi lemppari bloggaajaksi mainitsit, kiitos kunniasta <3 Olet kovin sydämellinen<3

 • Reply
  Sonja
  1.8.2012 at 18:25

  Aivan ihana mekko ja hyvä, että silloin ostit tuon takin ;)

  • Reply
   Mona
   2.8.2012 at 08:41

   Hih, no niinpä!;) Pus muru, pitää mennä pian taas kaffelle tai syömään <3

 • Reply
  Nanna
  1.8.2012 at 18:37

  Mekko on päälläsi tosi kaunis juuri noin! :) Ei siis sukkahousuja ainakaan kesällä. Sulla on upeat sääret, joten niitä kannattaa esitellä :P

  • Reply
   Mona
   2.8.2012 at 08:41

   Kiitos Nanna, olet ihana <3 :) Ja tosiaan kesällä sukkikset olis kyllä liikaa, mut syksyn tullen saa sitten vähän lisää käyttöaikaa mekolle niillä:))

 • Reply
  Anonymous
  1.8.2012 at 19:11

  Aivan ihana mekko sopii sulle tosi hyvin! kannattaa kokeilla ihonväristen sukkisten kanssa ei nouse niin paljon ylös mekot ainakaan mulla:)) ja ehdottomasti myös paksujen sukkisten kanssa syksyllä:) p.s. ihana laukku:)

  Anna

  • Reply
   Mona
   2.8.2012 at 08:42

   Kiitos Anna <3 :) Oon kovin tykästynyt itsekkin tuohon laukkuun. Se on niin hurjan kätevä. Mahtuu vaikka mitä pienestä koostaan huolimatta:)

 • Reply
  Kukka
  1.8.2012 at 19:41

  Upea on Mangon mekko! Mä tykkään ihan hurjan paljon tuosta tummansinisestä väristä. Ja sulla on sellaiset sääret mitä kehtaa esitellä! Mekko ei ole ollenkaan liian lyhyt. Mä juuri klikkailin Saksasta pari ihanaa hankintaa, nyt odotellaan koska paketti tulee :D Mukavia päiviä ihanalle Monalle <3 pus

  • Reply
   Mona
   2.8.2012 at 08:43

   Hih, kiitos Kukka <3 <3 Oi, mitä oikein laitoit tilaukseen??:) Ihanaa aurinkoista päivää myös sinulle:) <3

  • Reply
   Kukka
   2.8.2012 at 10:07

   Kiitos Mona <3 mä hamstraan takkeja…(ja kenkiä). Mulla on noita molempia vaikka kuinka paljon ja taas piti tilata parit takit… Tänään siivoan eteisen komeron ja olen päättänyt vakaasti, että monta takkia saa mennä kierrätykseen. Meillä ei olis tilaa enää yhdellekään takille tai kenkäparille :) ai niin ja äiti tulee tänään käymään, käydään "vähä" kiertelemässä kauppoja, hih, se tietää taas lovea kukkaroon! Jokin shoppailulakko vois olla taas paikallaan, keväällä se toimi 2 pitkää kuukautta! Vähä mä olin ylpeä itsestäni :D

 • Reply
  Anonymous
  1.8.2012 at 19:44

  Tytöt tytöt, mekko on sivistyneesti aivan liian lyhyt noihin reisiin,sääristä viis ! siksi se nousee kun ei istu,ei hyvä. Tosiaankin enemmän tunika pitkien housujen kanssa, eikä siis kalsareita ,ei eie eieieieieiei ja joo, ei ehkä ihan totuttua sun tyyliä …..

  • Reply
   Mona
   2.8.2012 at 08:47

   Kiitos mielipiteestäsi:) Tosiaan kokoa isompi olisi varmasti ollut parempi näihin reissiin;)

 • Reply
  Anonymous
  1.8.2012 at 20:10

  Mekko on kauniin värinen ja mallinen, mutta mielestäni kyllä pituudeltaan siinä ja siinä. Käyttäisin tuota pituutta tunikana. Huivi muuten on juuri tuohon asuun kaunis.

  • Reply
   Mona
   2.8.2012 at 08:48

   Kiitos paljon, itsekkin tykkään kovasti tuosta huivista!:) Ihme leovillitys tullut ja tuo vähän pitää sitä kurissa;) Meinasin jo loekuvioiset housutkin hankkia, mutta toistaiseksi jäivät vielä kauppaan..:D Pienillä jutuilla on turvallisempi aloittaa:)

 • Reply
  Kittynail
  2.8.2012 at 07:44

  Todella onnistunut asu! Mekko on ihana ja valitsemasi asusteet sopivat siihen täydellisesti! Sellaiset mekot jotka nousevat kävellessä ovat kyllä todella epämukavia :/

  • Reply
   Mona
   2.8.2012 at 08:50

   Kiitos Kittynail <3:) Huivi toi mielestäni kivasti pientä lisää muuten melko "tavalliseen" asuun:) Ja tosiaan nousevat mekot ovat arggg… Tuo takki kyllä toi hyvin pientä lisä peittävyyttä, niin ei haitannut pieni mekon nouseminen radikaalisti;)

 • Reply
  Summer
  2.8.2012 at 08:59

  Iiiiiihana asu! Pyh ja pah matkimis kommenteille. Eikö blogien ihan samalla tavalla kuin muotilehtien tarkoitus ole jakaa inspiraatiota ja vinkkejä? Voih miten monta kertaa olenkaan alkanut himoita tai hommannut jotain, mitä olen blogeista bongannut :D Tai keksinyt uusia tapoja yhdistellä asuja. Kiitos siis jälleen hurjasti Mona inspiraatiosta :)

  • Reply
   Mona
   2.8.2012 at 11:49

   Kiiiitos Summe <3 <3 :) Ja voi miten mukava kuulla että olet saanut inspiraatiota <3 Olen kanssasi täysin samaa mieltä, blogeista voi juuri saada ideoita ja inspiraatiota omaan pukeutumiseen:) Ja hyvä niin:)
   Ihanaa viikon jatkoa aurinkoiselle Summerille <3 :)

 • Reply
  Anonymous
  2.8.2012 at 13:05

  Ihana asukokonaisuus! Ei ole sinulle liian lyhyt, noita jalkoja kehtaa näytellä. :)
  Mekko on varmasti ihan myös paksujen sukkahousujen kanssa.

  -IK

  • Reply
   Mona
   3.8.2012 at 08:15

   Voi, että kiitos kovasti IK kohteliaisuudestasi <3 :)

 • Reply
  Anonymous
  2.8.2012 at 19:45

  Niin kivasti sopii tuo huivi mekkoon :)… ja muuten sininen väri sulle! Mekon pituudesta… koska sääret ja reidet ovat siloiset, ei näy kohjuja sunmuita härpäkkeitä, niin hienosti sopii tuo pituus ja pidin erityisesti matalien balleriinojen kanssa. Mutta… mikään ei ole inhottavampaa kuin se, että kokee olonsa epämiellyttäväksi, jos helma nousee jatkuvasti ja sitä pitää nykiä, istuvuus ei ole paras mahdollinen, joten siksi äireekin täällä vastaa, että ihanien pillifarkkujen kanssa mekko on ehdottomasti parempi :)

  • Reply
   Mona
   3.8.2012 at 08:16

   Kiitos mama <3:) Ja juu totta se on ärstyttävää jatkuvasti rykiä mekkoa alas:/ Olis mahdollisesti pitäny vaan ottaa kokoa isompi. Toisaalta sit olis ollu varmaa liian iso tissien kohdalta:D Ei oo helppoo ku on tämmöne pylly;)
   No mutta syksyllä housujen kanssa!:)

 • Reply
  Maija
  10.8.2012 at 21:48

  <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *