28.7.2012

UGG australia

Laitoin muutama viikko sitten yhteistyökumppani Spartoolle tilauksen ja eilen hain paketin, jossa oli ihanaakin ihanammat UGG Bailey Button saappaat. Ne olivat nyt mukavasti hieman alennuksessa, joten en voinut vastustaa kiusausta hankkia hyvissä ajoin talveksi näitä ihania pehmoisia saappaita. Valikoimissa oli myös paljon muita malleja alennuksessa, joten kannattaa ehdottomasti kurkata niitä nyt, jos suunnitteilla on hankkia UGG:it talveksi. Mallit löydät tästä linkistä.
Tässä nyt uudet pehmokaiseni. Tulevat varmasti olemaan kovassa käytössä talvella. Hyvä etten niitä jo nyt jättänyt jalkaan;)

Jälleen kerran olin muuten myös todella tyytyväinen Spartoolta tilaamiseen. Tämä oli toinen kerta, kun nettikaupan kautta tilasin kengät. Valitsin toimituksen aivan lähellä sijaitsevaan Siwaan, joten paketin nouto ei oli voinut olla helpompaa. Saapumisilmoitus tuli tekstiviestinä ja pakettia hakiessa riitti mukaan henkilöllisyystodistus. Kaikin puolin siis todella helppoa ja vaivatonta. Voin siis ehdottomasti suositella lämpimästi Spartoota.

Ps.  Korkkarit rannalle postauksessa kirjoittelin aiemmin Lucianna kiilakorkkareista ja niitä näytti vielä löytyvän muutamaa kokoa spartoolta! Ihana Mrs.V olikin hankkinut nuo ihanuudet itselleen!:) Vitsit miten ne ovatkaan vielä upeammat ihan asussa, tykkään!:) Onko moni teistä hankkinut noita kauniita UGGin kiilakorkoja?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Anonymous
  28.7.2012 at 14:03

  Nyt tuli kipinä ostaa hyvissä ajoin kengät talveksi :) miten kävi koon kanssa, ostitko sen koon mikä on normaalisti sinulla muissakin kengissä vai?

  • Reply
   Mona
   28.7.2012 at 21:26

   Minulla on normaalisti koko 37-38. Saappaista käytän oikeastaan poikkeuksetta 38 kokoa ja täsmäsi näissäkin aivan täysin!:) Eli hyvin vastaa “normi” kokoa:)

 • Reply
  Lempi
  30.7.2012 at 10:32

  Ehdottoman hyvä ostos, noi on niin lämpimät<3 Talvella pakkasten paukkuessa -25 varpaita ei palellut yhtään, kun oli Uggit jalassa :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *