28.7.2012

Saleilua loman jälkeen

Loma tuli otettua rennosti ihan joka saralla. En juurikaan nostanut puntteja tai käynyt lenkillä Kreikan lämmössä, joten kyllä teki eilen aamulla salilla rehkiminen hyvää!:)
Tässä pitkästä aikaa treeniasua. Näitä ei olekkaan tullut kuvattua piiitkään aikaan.  Toppi on H&M ja shortsit Niken.

Eilen illalla suuntasimme taas reissuun, tällä kertaa tosin vähän lähemmäs nimittäin mökille. Sieltä lähdimme tämän päiväisille mamman syntymäpäiväjuhlille. Viikonloppu onkin melkoista menoa, sillä ohjelmaa riittää;) 
Kävimme mökkeilystä huolimatta raksun kanssa tänään aamulla lenkillä ja lisäksi jumppasimme aamun pirteässä ilmassa pihalla :D Punnerruksia, kyykkyjä ja vatsoja kuistin portailla. Kyllä niillä hien sai loistasti pintaan;) 
Huomenna suuntaamme taas reissuun, saa nähdä jaksaako sitä liikauttaa eväänsä treenien suhteen. Toivottavasti, sillä voin kertoa, että herkkuja on tullut syötyä edelleen ja paljon!! Miten niin mummit ja mammat tekee hyvää ruokaa ja etenkin jälkiruokia;) Sen siitä sukuloimisesta ja juhlimisesta saa…
Ihanaa lauantai-illan jatkoa <3 Täällä mennään ajoissa koisimaan, jotta jaksaa huomenna taas juhlistaa seuraavia kemuja:)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria
  8.8.2012 at 08:31

  Käytätkö mitään palautusjuomia? :) Yritän tässä miettiä vaihtoehtoja, kun mulla on laktoosivamma, eikä ne jauheet kyllä muutenkaan maistuisi…

  • Reply
   Mona
   8.8.2012 at 16:31

   Heippa Maria!:)
   En juurikaan koskaan käytä palkkareita..Banaanin saatan ottaa treenikassiin mukaan ja huitasta sen heti treenin jälkeen:)
   Tärkeintä taitaa olla että syöt treenin jälkeen kunnon aterian..:)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *