27.7.2012

Poimintoja lemppareista ja alekoodi

Nellylle on tullut taas hurjasti uutuuksia ja ihania juttuja. Sain lukijoille alennuskoodin, jolla saa -10% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista viikonlopun ajan!:)
Eli kassalla koodi MONA, niin loppu summasta tippuu tuo 10%. (Huom, koodia ei voi yhdistää muihin alennuksiin)
Keräsin tähän nyt omia suosikkejani uutuuksista.

1. Cat Shirt – Vila
Musta aivan ihana paita farkkujen tai shortsien kanssa. Olen ihastunut täysin tälläisiin vähän väljiin paitoihin, joissa on joku juju. Tykkään tässä paidassa erityisesti tuosta kankaasta ja laskoksista.

2. Huata Tassel Fur West
Karvaliiviä olen ihaillut muiden päällä jo ties kuinka kauan, mutten vieläkään ole omaa hankkinut. Tulen aina hieman jäljessä kaikissa muodin uutuksissa, joten voipi olla että tänä syksynä päädyn viimein hankkimaan oman karvaliivin;) Tässä yksilössä pidin yksinkertaisuudesta ja tuo punosmainen nauha edessä on myös mieleeni.

3. Bloc Color Base Dress
Tämä ei selittelyjä kaipaa. Ihana ja niin naisellinen mekko vaikka kaupungille tai töihinkin. Aivan ihana ja turkoosi kaistale helmassa viimeistelee mekon raikkaan ilmeen.

4. Amaryllis Jumpsuit
Ihana, ihana, ihana lyhyt jumpsuit!! :) Lämpimien ilmojen vihdoin saavuttua tämä on ihan loistava asu selllaisenaan kesän lämpimille keleille. Tässä ihastuttaa luonnon läheinen sävy yhdistettynä hillittyyn kuosiin.

5. Passion Short Dress
Näitä oli muutamassa värissä, mutta tämä ihana hento turkoosi vei voiton. Päivettynyttä ihoa vasten aivan täydellinen.

Sähköpostissa oli myös tarjous, jossa 50 suosikkia on nyt -15% alessa tämän viikonlopun. Pääsette kurkkimaan niitä tästä linkistä.

Näistä poimin vielä omat lempparini kollaasiin.

6. Paprika Dress
Aivan täydellinen värien sekamelska!:D Miten onkin voitu saada kaikki nuo värit ja kuosit näyttämään niin älyttömän hyvältä yhteen mekkoon. Leikkaus on myös mielenkiintoinen ja tuo särmää tähän mekkoon. Yleensä olen ehdottomasti sitä mieltä, että vähän on enemmän, mutta tässä tapauksessa se ei pidä paikkaansa nimittäin näyttää ihan törkeän hyvältä!:)

7. Ka of Sweden
Olen joutunut uuden päähänpinttymän kouriin ja se on leopardikuosi!:D Katselen jatkuvasti kaikkea lepardista kuola poskella. Reissussa olin viittä vaille ostamassa Zarasta lepardihousuja, mutta viime tipassa jätin ne kaupan hyllylle. Eetu oli sitä mieltä, että käyttäisin niitä kerran ja kyllästyisin. Olin kyllä aivan samaa mieltä, muttei se silti poistanut yhtään mielessäni kummittelevaa leopardikuosia.. ;)

8. Jose Short Dress
Väri ja malli kohtaa tässä täydellisesti. Naisellinen leikkaus ja tuo väri yhdistettynä päivettyneeseen ihoon ovat täys kymppi.

Jäin myös ihastelemaan hyväksi toveksi kesämekkoja, jotka oli koottu samalle sivulle tänne. Huh, voisin kotiuttaa aivan liian monen omaan kaappiin:D Menin vielä vannomaan, etten loppu vuonna tule shoppailemaan mitään vaatteita, mutta saas nähdä miten pitkään päätös kestää.. Nettikauppojen selailu ei ainakaan yhtään auta asiassa…;)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Julia
  27.7.2012 at 20:10

  Oot Mona ihana! Mun mielestä tää blogi ansaitsis paljon enemmän lukijoita!(: Jatka samaa malliii!(;

  • Reply
   Mona
   27.7.2012 at 22:37

   Hih, voi kiitos Julia<3 :) Olen kyllä kovin iloinen jokaisesta lukijasta täällä:) Ei se määrä vaan laatu;) Olen kovin onnekas positiivisista ja sydämellisistä lukijoista, jotka piristävät päivääni näillä ystävällisillä kommenteilla <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *