10.6.2012

Tennarityttö

Aika taas jatkaa yhteistyökumppani spartoo.fi valikoiman läpikäymistä! Uusin himotukseni on Converset! En ole lainkaan tennarityttö, mutta yhdet Conssit kyllä jo minulta löytyy. Mustat nahkaiset joissa on pitkä varsi, mutta ohut pohja. Nyt olen alkanut haaveilemaan valkoisista matalavartisista tennareista. Mitkä olisivatkaan yhtä ihanat kuin nämä Conversen nahkaiset One Star Low Profile OX mallin ihanuudet!! I´m in love. Juuri ihanan rennot, mutta ah silti niin tyylikkäät.

Converse kengät löytyvät tästä linkistä.

Spartoon Converse valikoima on mielestäni melkoisen hyvä. Värejä on vaikka miten monta ja mallejakin riittää. Itse en koe, että Conversen perusmalli sopisi minulle lyhyiden jalkojeni takia, mutta sen sijaan Eetulla tykkään tavallisisista Converseista hurjasti.

Eetulle tilaukseen lähtivätkin nämä valkoisest nahkaiset versiot. Mielestäni ne sopii erityisen hyvin nyt kesään. Nämä varmasti tulevat kestämään kulutusta paljon paremmin kuin kankaiset. Pitää vaan muistaa  huoltaa hyvin.

Kaikki kuvien kengät spartoo.fi

Onkos muut korkokenkien rakastajat ihastuneet myös tennareihin?:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *