11.6.2012

Workout

Kuvasin viime viikolla taas videota kotitreenistäni. En koskaan sen tarkemmin suunnittele etukäteen kotijumppien liikkeitä vaan teen mitä mieleen tulee. Joten videollakin siis luvassa vähän mitä sattui mieleen tulemaan!;)

Olen muuten tykästynyt ottamaan lenkeille puhelimen mukaan. Napautan Sport Tracker ohjelman päälle, joka mittaa suoraan lenkin pituuden. Ihan huippu ja motivoi lenkkeilemään. Aiemmin olen käyttänyt Kuntoplussan rout planeria, mutta tämä on kyllä huimasti kätevämpi!

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Greu
  11.6.2012 at 08:03

  Kiitos tästä! Kahvakuulaa ei kotoota löydy, mutta pallo ja kumppari kylläkin, niihin on aina kiva saada vinkkejä:) Ja oli muuten tosi asiantuntevia ohjeita ainakin omaan korvaani, ja tekniikka näytti tosi hyvältä! Ei siltä että se nyt olisi mikään edellytys kun blogiinsa tekee treenivideon, mutta on se silti aina positiivista:)

  Ja ps. oot ihan älyttömän timmissä kunnossa! Näkee kyllä ettei oo vaan istuskeltu.

  • Reply
   Mona
   11.6.2012 at 20:00

   Voi kiitos paljon kannustavasta kommentistasi Greu <3 :)
   Niin kiva kuulla, etä tästä sai mahdollisesti vinkkejä:)
   Ja hih, kyllä sitä paljon timmimmässä kunnossa omasta mielestä aina vois olla..;) Salia pitäs lisätä reippaasti. Lenkille lähtö on vaan hurjasti helpompaa..

 • Reply
  Maria
  11.6.2012 at 16:40

  Tää oli kiva- innostuin lähtemään lenkille :)

  • Reply
   Mona
   11.6.2012 at 20:00

   Voiii tosi kiva kuulla!!!! :) Kiitos, että jätit kommenttia <3 :)

 • Reply
  Hanna ★
  11.6.2012 at 19:00

  Minä käytän myös tuota Sport Trackeria aina lenkillä. Siitä on hyvä aina välillä vilkaista että paljonko on tullut tepasteltua. Usein tulee tehtyä vähän pidempi lenkki kun ajattelee että saa seuraavaan tasakilsan täyteen. Sit vielä Spotifystä hyvää musaa kuulumaan =)

  • Reply
   Mona
   11.6.2012 at 20:01

   No just tota, inspiroi jo lenkillä tekemään vähän enemmän!:) NIIN hyvä ja helppo!:)

 • Reply
  Anonymous
  12.6.2012 at 22:17

  Kommentoin nyt tähän kun en jaksa mennä etusivulle (; mua niin motivoi nää sun liikunta postaukset! Itekkin tykkäisin syödä tosi terveellisesti ja liikkua paljon! Mut ikä ei riitä salilla käyntiin ja opiskelen vielä ylä asteella joten koulu ruokaa on pakko myöskin syödä, enkä myös voi itse vaikuttaa perheen ruokaostoksiin! Itse kävin keväällä 3 kertaa viikossa salilla äitin salikortilla.Se tunne treenin jälkeen oli niin ihana! Mut sit äitillä oli semmonen leikkaus eikä pysty käymään hetkeen salilla ): Ja vihaan ylikaiken juoksulenkillä käyntiä :D joten sekään ei onnistu!

 • Reply
  Ella
  12.6.2012 at 23:37

  vitsi kuinka paljon näistä sun treenivideoista saa intoa lisää omaankin treenaamiseen!!! ilonen ja energinen asenne tarttuu!:)) kiitos hurjasti!!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *