10.6.2012

Lauantain puuhia

Eilen oli todella mukava ja rento päivä Eetun kanssa. Aamulla kävimme yhdessä salilla (tulossa kuvia vielä myöhemmin;) ) ja Eetu teki meikäläiselle saliohjelman. Olen tainnut selvästi ilmaista sivulauseissa, että tahdon jonkun potkivan persuksille, jotta saan itsestäni enemmän irti;) Oma PT olisi enemmän kuin tervetullut karjumaan salille, joka treenin yhteydessä. Mites tuo Jillian Michaels? Ei kenelläkään olisi antaa hänen yhteystietojaan? 
Saas nähdä saanko itseäni niskasta kiinni menemään sinne salille. Lenkille on vaan niin paljon helpompi lähteä. Kaikkein paras vaihtoehto olisi, kun menisi aamulla ennen töitä salille ja illalla voisi sitten hyvillä mielillä hilpaista lenkille, kun siltä tuntuu. Päivä lähtisi energisesti käyntiin ja kunnon treeni olisi tehty jo heti aamusta. Ei se kuitenkaan ole ihan niin helppoa mitä voisi kuvitella…;)
Kävimme koittamassa onneamme eilen Tintåssa, josko siellä olisi ollut vahingossa vapaita pöytiä. No ei varmasti yllätä, ettei ollut. Mikäli olisi malttanut jäädä odottamaan, olisi pöytä saattannut vapautua noin tunnissa. Meillä oli molemmilla kuitenkin niin älyttömän kova nälkä aamutreenien jälkeen, että päädyimme niinkin perusvalintaan, kuin Rossoon. Siellä oli uusi lista, joten ihan mukava oli kokeilla sitäkin. Itse päädyin pariloituun loheen ja Rosson caponataan. Eetu otti broileria al forno. Vaikka itse en ole kovin suuri Rosson fani, niin täytyy sanoa, että ruoka oli kyllä tällä kertaa ihan äärimmäisen hyvää! 
Päivällisen jälkeen suuntasimme jälkkärikaffelle Fontanaan. Herkuttelimme talon pullan puoliksi. Oli muuten ihan törkeän hyvää!!:D Hintaa pullalla on vain 2,5 euroa, vaikka se onkin melkoisen iso. Taidan mennä Fontanaan useamminkin pullakahville;)

Illalla suuntasimme vielä leffaan katsomaan MIB 3:sen. Ihanaa laatuaikaa murun kanssa ilman kiirettä. Fiilistä ei yhtään haitannut sade ja kolkko sää.
Tänään näyttääkin olevan tulossa ihana aurinkoinen keli!:) Lenkille siis mars ja iltapäivällä saan ystävän kylään hänen suloisen pienen tyttönsä kanssa.
Mukavaa sunnuntaita muruset.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Petra Pauliina
  10.6.2012 at 12:36

  Oi, onpas herkullisen näköinen pulla! ;)

  Taisit muuten lenkkeillä keskiviikkona Pinellan ohi – istuin ystäväni kanssa drinkillä ja ohi viiletti tutun näköinen iloinen lenkkeilijä!

  Ja joo, mulla olisi myös Jillianille töitä… Olen aivan koukuttunut Suurin pudottaja-sarjaan, mutta tarvitsisin Jillianin ruudun toiselle puolelle karjumaan mut ylös sohvalta ja tekemään niitä harjoituksia – ei taida läski liikkua pelkästään treenin katsomisella ;)

  • Reply
   Mona
   10.6.2012 at 13:13

   Mä oon myös ihan fanaattinen Suurin pudottaja fani!!!! :D Se on niin ykkös sarja vaikka onkin maustettu aika hyvin jenkki draamalla…;) Jillian on vaan niin paras ja todellaki oma Jillian olis ihan parhautta;)
   Ja voi vitsit, toivottavasti törmäillään ihan kaupungillakin, tuu ehdottomasti nykäisemään hihasta:) Mä oon yleensä ihan puol sokee, kun en mitään huomaa:D Hyvä etten tolppia päin kävele;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *